Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
BATERIE (terminata sau pe terminate): nevoie de odihna, de repaus; vulnerabilitate in fata bolii.

CLEPSIDRA (cu nisipul pe terminate): nerabdare, agitatie, stress, graba, senzatie de neliniste din cauza apropierii unui capat de drum sau de etapa.

ILUMINATIE : bucurie si petrecere.

LANTERNA (are lumina slaba): ai dusmani.

LUMINA (obiecte, persoane sau locuri luminate): simbolul vietii constiente, a aspectelor deja cunoscute in viata personala, incredere in viitor, speranta, noi perspective, optimism, gasirea unei solutii, curajul de a merge mai departe, aflarea adevarului sau a unui raspuns, sinceritate, intelegerea unei situatii, acceptarea realitatii, acumulare de informatii si cunostinte, invatare, atentionare; slaba sau neclara) aflarea partiala a unei solutii sau a unui raspuns, neclaritate, stare de confuzie.

LUMINA (slaba sau neclara): aflarea partiala a unei solutii sau a unui raspuns, neclaritate, stare de confuzie

LUMINA (o stingi):

LUMINA: simbolizeaza aflarea unui adevar, sperante noi se intrevad in solutionarea unei probleme, este o perioada ce poate fructifica intens oportunitatile, ai un curaj nebun de a continua oricare ar fi piedicile, excesul de zel nu este in detrimentul tau, acum nimeni si nimic nu te va putea impiedica sa iti declari sincer si raspicat simtamintele.

LUMINA (arde): fericire si noroc.

LUMINA (stinsa): moarte.

LUMINA (de lumanare): prieteni buni.

LUMINARE (vezi): noroc in dragoste.

LUMINARE (faci): castig.

LUMINARE (mai multe): intristare.

MINA (de carbune, de aur sau pietre pretioase, de minere): plaseaza visul in zona resurselor interioare ale individului, asupra propriilor sale talente, asupra calitatilor pe care si le-a dezvoltat sau nu, asupra creativitatii sale nedescoperite, asupra unor atitudini subconstiente ce se cer valorificate, introspectie, auto-analiza, nevoie de auto-cunoastere.

MINA (de pix): resurse interioare.

MINA: umilinta pentru autocunoastere, lectii de viata ce se vor repeta non stop pana le vei invata, necesitatea de a fi mereu constient de ceea ce faci, auto-analiza. Semn bun de bucurie si belsug.

RAZA (de lumina sau de soare, singulara, iesind in evide): speranta noua de viitor, ai incredere ca totul se va rezolva cu bine, ai o protectie, gandirea pozitiva va rezolva orice problema, vei gasi curand o solutie.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări iulie

Nu ești autentificat

Articole