Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








METAL (brut): rigiditate, perseverenta, ambitie, rezistenta, fermitate, forta, tupeu, curaj, inflexibilitate, inadaptabiliate, caracter integru.

METAL (prelucrat): rigiditate, perseverenta, ambitie, rezistenta, fermitate, forta, tupeu, curaj, inflexibilitate, inadaptabiliate, caracter integru, dar cu posibilitatea de a le mai indulci caracterul, de a le da mai multa flexibilitate, creativitate, de a pune in valoare si mari resurse personale, inteligenta, idei practice.

METAL (topit): slabiciune, sensibilitate, vulnerabilitate, influentabilitate, lipsa de fermitate, posibilitatea de a usura niste obstacole.

METAL: tarie psihica, semn de ratiune, intelect dezvoltat dar si posibila lipsa de compasiune, orgoliu exacerbat, curaj, tupeu, forta de a determina indeplinirea scopurilor si obiectivelor propuse.

METAL (stralucitor): decadere.

METAL (ruginit): vei fi invidios.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole