Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A LUA APA (din mare): necazuri.

A MERGE (pe mare): bogatie.

A MERGE (in mars): nevoia de a te supune unei discipline sau unei reguli impuse de altii, nevoia unui sfat, lipsa de libertate de actiune sau de expresie, nevoia de a intra in randul lumii dintr-un anumit punct de vedere dupa o perioada de deruta sau independenta.

A NUMARA: asteptare, planificare, organizare. Nevoie de introspectie, simt al masurii, prudenta, rabdare, capacitatea de a reflecta inainte de a actiona.

A SPUNE (unui caine mars): respingerea unei propuneri, impolitete, lipsa de diplomatie, teama de a fi refuzat sau teama de a fi atacat, dezaprobare, nevoia de a te debarasa de lucruri sau oameni care iti sunt nefolositori, risc de ruptura sau conflict.

A URMARI (esti urmarit de cineva): crezi ca ai dusmani ascunsi, sau persoane care te imita pentru a culege meritele tale. Daca esti un om de afaceri, ai tot timpul o teama de concurenta , nu ai siguranta in fortele tale si puterea de a depasi obstacolele.

A URMARI (altul te copiaza pe tine): ai concurenta; esti vizat pentru posibile modificari de directie; nu esti sigur pe tine, nu ai incredere in fortele proprii.

A URMARI (urmaresti pe cineva): vrei sa imiti pe altul, nu ai propria parere, astepti o cale deschisa de altii, nu ai capacitatea de a-ti decide singur drumul, astepti solutii de la altii; pasivitate in fata propriului destin.

A URMARI (ti-e frica de cineva care te urmareste): teama de propriile complexe, nu esti sigur pe tine, frica de atacuri sau de dusmani, nu esti capabil sa te aperi, pasivitate in fata dusmanului, neimplicare in fata riscurilor, te lasi doborat de frica si de propriile tale slabiciuni.

A VEDEA (ceva la mare distanta): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat, la care esti doar simplu spectator.

ACCENT (marcat pe o litera): avertisment, atragerea atentiei asupra unui detaliu important din contextul visului.

ACCIDENT (esti martor): un avertisment, prudenta sporita in relatie cu ceilalti.

ACCIDENT (pe mare): mari probleme pe plan emotional, zbucium sufletesc, neintelegeri in cuplu sau in relatiile cu cei dragi.

ADUNARE (insumare): cooperare, colaborare pentru un scop comun; acumulare de bunuri sau de cunostinte.

AMAR: neplaceri, nereguli la care esti martor, nemultumire, dezamagire.

BARBA (mare): noroc si indeplinire a dorintelor.

BASTON (de maresal): persoana de ajutor de care va puteti folosi la nevoie, e vorba de o persoana importanta, cu functii sus puse.

BRAT (mare): bucurii din partea rudelor sau prietenilor.

CABLU (gros, tinand o greutate mare): grija, precautie, dificultati.

CAFEA (amara): dezamagiri de la prieteni.

CAINE (mare si puternic): sentimentul ca esti protejat.

CAINE (multi si mari): dusmanii te pandesc.

CALATORIE (pe mare sau apa calma): schimbari minore in plan sentimental.

CALDARE (mare): e semn de profit in afaceri.

CALENDAR (marchezi o zi): necesitatea de a-ti stabili un scop, un tel, un termen pentru o situatie anume; nevoie de organizare, de ordine in viata de zi cu zi.

CAMARA: ascunzis mintal, evadare din cotidian si trecerea intr-o lume a viselor si imaginatiei pe care mintea ta le creeaza constient.

CARCIUMAR: ticalosie.

CASA (mare): bogatie, fericire.

CERNEALA (in calimara): mari talente artistice, calitati nepuse in evidenta; creativitate, inventivitate, inspiratie, mari resurse creative.

CINCI (numar): numarul intelectului, gandire profunda, capacitate de analiza si sinteza, indemanare. Adaptabilitate, creativitate, mobilitate, dinamism, energie, rezistenta, munca, spirit practic.

CIZMAR: drum lung si dificil, avans profesional dar nu ara dificultati.

COARNE (mari, de cerb sau de bovine): risc de tradare, teama de a fi atacat, pericol.

CORABIE (pe o mare agitata): nemultumire sexuala, agitatie interioara si multi nervi adunati, frustrare sexuala si emotionala.

COSMAR: recunosti, constientizezi faptul ca ai temeri, mai trebuie sa iti dai seama si de cauza acestor temeri; mintea ta concepe iluzii si halucinatii ce iti creaza o stare de panica dar realitatea este ca nimic nu este de nerezolvat.

COST (prea mare): lucruri pe care nu ti le poti permite, mari sacrificii ce trebuie facute cu buna stiinta, lipsuri materiale, limite, constrangeri; supraapreciere; tendinta spre ingamfare, aroganta, mandrie, incredere prea mare in fortele proprii.

DESHUMARE: amintiri din trecut neplacute, tragice, readucerea la suprafata a unor traume sufletesti si suferinte, sentimente ce ies din nou la ieala, trecutul care se manifesta in prezent.

DOI (numar): dualitate dar si gandirea in cuplu prin prisma lui noi, polaritate, dihotomie, masculin si feminin (Yin si Yang). Elemente de context ce vizeaza echilibrul, perechea, simbolul cuplului sau al comunicarii altruism, prietenie, generozitate, capacitatea de a impartati si celorlalti, echilibru, subordonare, colaborare, ajutor, sprijin, dialog, negocieri, intelegere, contacte, intalniri, discutii, conflict; nevoia de asociere, de colaborare, de interactiune, de impartasire a gandurilor, de societate.

EDIFICIU (mare): vei avea noroc in afaceri.

FARFURIE (mare, frumoasa): resursele financiare bogate.

FLUTURE (frumos si mare): impresie buna creata in ochii celorlalti; mare capacitate de transformare in momente cruciale.

FOC (mare): vei avea parte de mariri.

FOI (mari): vei primi o stire buna, placuta.

FRUNZE (verde, mari, frumoase): stare de sanatate buna, multumire, incredere in fortele proprii, speranta.

FURNICA (cara ceva prea mare in spate): oboseala, extenuare fizica, nevoie de odihna, energie risipita.

FURTUNA (mare): semnifica o bogatie rapida.

GEANTA (de umar sau de voiaj): mobilitate, adaptare, capacitate de a accepta schimbarile din mers, rapiditate in actiuni, senzatia ca nu mai este timp pentru tatonari, dorinta de schimbare.

GEANTA (mare, incapatoare):

HAINE (prea mari): aroganta, aere de superioritate.

IARBA (verde, mare, frumoasa): stare de sanatate buna, multumire, incredere in fortele proprii, speranta. E semn bun, de voie buna, dar fii prudent cu dusmanii.

INCURCAT (in maracini): vei avea incurcaturi banesti.

JUMARI DE OUA (mananci): boala grava

LUCRURI (amare): vei fi inselat de cei apropiati.

LUNA (foarte mare): prietenii te inconjoara cu dragoste.

MAL (stai pe mal de mare, de apa, de lac): prioritar este elementul pamant; siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente.

MANA (mare): creativitate sporita, posibilitate de reusita, sentimentul ca esti in stare sa duci ceva la bun sfarsit, incredere in fortele proprii, rezistenta, perioada aglomerata la munca.

MAR (copac fara fructe): element de decor ce atrage atentia asupra potentialului creativ al propriei persoane.

MAR (copac cu fructe sau fruct in copac): tine de calitatile si talentele individului, de capacitatea sa de creatie, de ideile si actiunile sale, teama de a nu reusi, de a nu-si atinge scopurile.

MAR (fructul in sine): rezultatele concrete ale muncii proprii, intelepciune, cunoastere, informare, deschiderea de noi orizonturi, risc de neintelegeri, posibilitatea de a gresi, ridicare impotriva regulilor impuse de altii, liberul arbitru al persoanei, dorinta de independenta, ispita, tentatie spre ceva nou, necunoscut.

MAR (ceva facut din mere): proiecte in desfasurare, avand la baza idei proprii, creatie personala.

MAR (mananci): sanatate, voluptate, energie. Pofta sexuala, dorinta inhibata, ispita. E semn rau, de intristare, jale.

MAR (verde): sinceritate, adevar spus in fata, lipsa de menajamente, prospetime, noutate, tinerete, sanatate.

MAR (copt sau colorat frumos): simt artistic si estetic, nevoia de a crea o imagine mai buna rezultatelor proprii.

MAR (stricat sau cu viermi): dezamagiri, esec, boala ascunsa sau care da semne, efecte neplacute ale unor greseli mai vechi; nevoie de a acorda atentie si la cele mai mici detalii. Vise spulberate, sentimente ranite, nepasare, ignoranta, posibilitate de boala, sanatate subreda.

MAR (vezi): semn de belsug, de relatie ce se poate finaliza cu o nunta, semn de vitalitate sexuala, de capacitate inalta de procreere.

MAR (dulce): vei avea noroc in dragoste.

MAR (mai multe): belsug.

MAR (rosu): vei fi avansat.

MARCI (timbre): vei primi o veste buna.

MARE (un lucru e mai mare decat in realitate sau devine ): element de context ce atrage atentia asupra posibilitatilor de evolutie a unor lucruri, ceva care trebuie sa iti sara in ochi, sa te socheze, sa iti suscite atentia; amplificare, exagerare, abuz, dezechlibru.

MARE (ceva care in realitate e mic, dar in vis e mare): repercusiuni ale unor situatii actuale, posibile evolutii ale unei situatii in viitor, nevoie de a acumula experienta, maturizare, eveniment in desfasurare, viitor posibil.

MARE (element geografic): te simti coplesit de realitatea in care traiesti, nu iti vine sa crezi ca traiesti, pretuirea vietii, sentimental vei avea multe satisfacii, dorinta de eliberare de frustrari, de libertate si de a actiona spontan, atragerea abundentei fie materiale fie emotionale. Semn bun, de castig.

MARE (te scalzi in ea): sanatate.

MARE (cazi in ea): griji, teama, frica.

MARE (calatoresti): avere.

MARFA (vinzi): necazuri.

MARGARETE : boala grea.

MARGARITAR (unul singur): grija.

MARGARITAR (mai multe): lacrimi, dulcegarii, vorbe dure.

MARGELE : griji si necazuri.

MARGINE (ceva aflat pe margine): element de context paentru desemnarea unor detalii subsidiare, de importanta mai mica, ce pot trece neobservate.

MARGINE (ceva se indreapta spre margine): risc, inconstienta, pierderea controlului sau a directiei, atentionare, pericol iminent, semnal de alarma privind o directie gresita sau primejdioasa.

MARGINE (cineva sta la margine sau ceva la marginea drumulu): fuga de raspundere, timiditate, neincredere in fortele proprii, autocritica, cenzura, frustrari, marginalizare, abandon, anxietate, perioada de confuzie.

MARGINE (te afli pe margine): dezechilibru sentimental, indecizie, risc, trebuie sa renunti la ceva dar nu stii la ce, te indrepti catre ceva gresit sau este foarte posibil sa iei o decizie gresita dar nu irevocabila, griji si temeri, situatii cu dus si intors, lipsa de curaj.

MARINAR (tu esti): dorinta de eliberare dintr-o relatie afectiva sufocanta, gelozie, dragoste exagerata, pasiune oarba.

MARINAR (pe uscat): perioada de pauza sentimentala, dar in asteptarea altei relatii, liniste, calm sufletesc, refacere dupa o perioada incarcata.

MARINAR (pe vas): posibile pericole in plan afectiv, carora trebuie sa le faci fata, curajul de a-ti depasi limitele sau propriile temeri.

MARINAR (altcineva este): nevoie de supunere unor reguli impuse de altii in plan afectiv, posesivitate, gelozie, simt al proprietatii an plan sentimental, lipsa de libertate in dragoste, sentiment de supunere.

MARINAR: calatorie care nu este lipsita de riscuri. Drum cu ghinioane.

MARIONETE: cineva incearca sa te manipuleze in scopul propriilor interese. Santaj.

MARITATA (tu esti): vaduvie.

MARMELADA (mananci): foamete.

MARMURA (alba): gratie, perfectiune, idealism, sentiment de implinire sufleteasca.

MARMURA (neagra): pretentii mari, exigenta, snobism, grandomanie, infatuare.

MARMURA (obiecte din marmura): respect, politete, diplomatie, detasare, admiratie, idolatrie.

MARMURA : moarte apropiata.

MARO (culoare): seriozitate, maturitate, rigiditate, conservatorism, pasivitate, experienta, intelepciune, batranete, datorie, obligatie, simt al raspunderii, tristete, deprimare, pesimism, lipsa de orizont, lipsa de creativitate, nevoia de a aduce lumina in propria viata. Ratiune exagerate, gandesti prea mult si simti prea putin, posibila stare de tristete.

MARTISOR : casatorie norocoasa sau de parteneri buni.

MARUNTAIE : vei dobandi un castig mic, dar sigur.

NOUA (numar): evolutie, schimbare, intuitie, 9 luni de sarcina - initiere, invatarea lectiilor, atinerea unui nivel inalt de iluminare. Altruism, idealism, pasiune, emotivitate, credulitate, afectiune, simtul datoriei, munca eficienta, lipsa de spirit practic, individualism, cerc restrans, legaturi puternice cu cei apropiati, simtul puternic al proprietatii.

NUC (mare): esti protejat.

NUMAR: revelatie, decodificarea propriei tale persoane, un amanunt ce tine de acel numar.

NUMARARE : nenorocire.

OPT (numar): materialitate, bani, este numarul legat de datorii banesti, avere, pragmatism. Energie, curaj, initiativa, duritate, rezistenta, agresivitate, ranchiuna, nerabdare, mari resurse personale, polivalenta, posibilitati multpile de realizare, gelozie, rutina, sentimentul ca ceva nu se mai termina, prelungire, apasarea timpului, pierderea rabdarii, libertate deplina, lipsa oricaror limite, extinderea orizonturilor.

ORAS (mare): calatorie cu folos.

ORCHESTRA (simfonica sau mare): se aplica asupra mediului social larg.

OU (mare): creativitate, idei importante, inventivitate, inspiratie, imaginatie, planuri marete, optimism.

PADURE (mare, deasa): primejdie mare, pericol.

PARIU (mare): lacrimi si suparare.

PATRU (numar): stabilitate, sunt 4 puncte cardinale - orientare in spatiu, pragmatism si ratiune. Organizare, ordine, stabilitate, incredere, siguranta, precautie, rabdare, retragere, inchistare, izolare, inchidere in sine.

PESTE (mare): averea iti va spori.

PIATA (mare): avere, mostenire.

RAU (mic ce devine mare sau mai adanc): relatia in care esti implicat va cunoaste o amplificare, va deveni mai mare decat ai fi dorit, poate spre sufocare, posesivitate, depinde de senzatia din vis.

RAU (mare ce devine mic sau mai putin adanc): riscul de a pierde o iubire, relatia in care esti implicat se stinge sau a devenit subreda, dragostea nu mai este ca la inceput, nu te simti iubit atat cat ai dori, nu primesti aceeasi iubire fata de cat oferi.

ROCHIE (prea mare sau prea lunga, prea scurta sau prea str): iti estimezi gresit capacitatile, nu vei face fata la ceea ce ai inceput; nu ai o parere foarte clara asupra capacitatilor tale de a rezolva o problema.

SALA (mare): boala.

SAPTE (numar): spiritualitate, sacralitate, sunt 7 zile intr-o saptamana - perfectiune, sentimentalism, emotii puternice, de aici se poate ajunge in gelozie si posesiune. Dobandirea unei anumite maturitati, depasirea unor piedici, asumarea unor decizii sau raspunderi, aspecte esentiale intr-o problema, datele primordiale, incheierea unei prime etape, nevoia de a acumula experienta sau cunostinte, dorinta de perfectionare, protectie.

SASE (numar): numarul dragostei, al armoniei intr-un cuplu, frumusete, altruism. Sentimentalism, indecizie, senzualitate, afectivitate, spirit conciliant, dragoste, supunere, umilinta, sacrificiu, ocrotire, preocupare pentru camin si familie, atrage atentia asupra contrastelor, diferentelor, intre plus si minus, feminin-masculin, alb-negru.

SPRANCENE (mari): desfatare.

SUBMARIN : vei avea necazuri.

TREI (numar): numar magic, spiritualitate, trinitate - corp, minte, spirit, comunicare si intelepciune. Generozitate, creativitate, sociabilitate, comunicare, organizare, colaborare; simbolul familiei, al sfintei treimi.

UMAR: sprijin, prieteni adevarati, nevoia de a primi aprobarea altora, nevoia de cooperare, trebuie sa oferi si sa acorzi sprijin la nevoie. In curand vei primi un sprijin de la prietenii sinceri, simti nevoia de a fi aprobat de catre cei din jurul tau, simti nevoia unei cooperari mai stranse cu colegii de serviciu. In acelasi timp, si tu trebuie sa acorzi mai multa atentie celor dragi, si sa le fii alaturi.

UMBRA (mai mare decat tine): secrete din trecut isi vor pune amprenta asupra a tot ceea ce faci in prezent.

UNU (numar): perfectiune, idealism, unitate in diversitate, dar si aplecatie spre egocentrism sau narcisism. Element de context ce vizeaza propria persoana, propriul eu, propria individualitate, singuratate, izolare, meditatie, suferinta, tristete, deznadejde, elemente de la originea unor situatii sau punctul de plecare, atitudine de egoism, spirit conducator, dominator, exigent, capacitatea de a reusi prin forte proprii.

URSA MARE : vei avea o calatorie placuta.

VALURI (faci surfing pe valuri mari): te descurci bine in perioada de mari emotii prin care treci, adaptare la orice situatii neasteptate.

VANAT (urmaresti): vesti noi.

VIN (rau, acru, amar): rezultate nedorite in munca ta, greseli care au facut sa pierzi tot ce ai incercat sa faci, efecte neplacute ale eforturilor tale; una ai urmarit, si altceva ai obtinut; schimbare nedorita de sens; intentiile tale bune au avut efect contrar.

X (punct marcat cu un X mare): ambitii, teluri clare, perseverenta, dorinta de a-ti atinge idealurile propuse, directii clare.

X (punct marcat cu un X mic): trebuie sa iti dai seama imediat unde gresesti pentru a preintampina o mare pierdere.

ZECE (numar): tendinta spre perfectiune, orgoliu, incredere deplina in fortele proprii, atingerea scopului, dorinta de realizare; 11 sau alte numere cu cifre gemene

ZERO (numar): neincredere, lipsa de orizont, teama de esec, risc de pierdere, complex de inferioritate, capacitatea de a porni de la capat, capacitate de regenerare dupa esec.

ZERO (continut intr-un numar (10, 20 etc)): posibilitatea de a atinge perfectiunea prin ambitie si asociere cu persoane potrivite, atata vreme cat de unul singur te simti blocat, nevoie de colaborare, incapacitatea de a actiona singur, sub-estimare, lipsa de incredere in tine insuti, in functie de cifra ce insoteste zero, trebuie sa cauti parteneriat cu o persoana care are calitatile descrise de cifra respectiva.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole