Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ALINTA (un animal): noi prieteni, impacare dupa o cearta, intelegere.

A HRANI (animale sau oameni): altruism, sentimental ca nu faci destule lucruri pentru cei de langa tine, mila, mustrari de constiinta fata de cineva pe care nu l-ai ajutat in trecut.

A HRANI (animale): te vei bucura in scurt timp.

ANIMAL: instincte puternice, energie, forta, capacitati de a te descurca, avertisment; vezi si animalul respectiv. Reactii instinctuale, impulsivitate ce poate duce la complicatii si situatii neprevazute, energie sexuala.

ANIMALE (blande, calme): succes in afaceri.

ANIMALE (agresive): mare esec.

ANIMALE (in turma): e semn de bogatie. Daca sunt salbatice, fereste-te de dusmani si de cearta. Daca sunt patrupede, iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai

ANIMALE (salbatice): fereste-te de dusmani si de cearta. Daca sunt patrupede, iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai

ANIMALE (patrupede): iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai.

ANIMALE (de tot soiul, chiar necunoscute): fereste-te tu de moarte sau ai tai.

ANORMALITATE: lucruri care nu sunt asa cum ar trebui, ci cu totul neobisnuite, solutii ciudate la probleme obisnuite.

ATACAT (de un animal): amenintare din partea unor barbati; precautie sporita.

BALEGA (facuta de un animal): asteptari mari, sperante, dorinta de a te implica intr-un proiect de anvergura.

BARCA (trasa la mal): sfarsitul unei perioade de zbucium intens; noi sanse sentimentale; incercare de evadare din stresul cotidian.

CAPCANA (cu animal prins): castiguri sau rezultate partiale favorabile.

COADA (de animal): simtul orientarii, echilibru, cumpatare, protectie, stabilitate.

COLIVIE (cu pasari sau animale): restrictii impuse, libertate limitata, supunere in fata altora; satisfacerea placerilor altora in defavoarea ta; spirit de sacrificiu; altruism, generozitate; capacitatea de a se darui altora.

CORN (de animal): vrei sa pari amenintator, lipsit de scrupule, violent, cu toate astea esti foarte fragil sufleteste.

CURTE (cu animale): galagie, aglomeratie, incapacitatea de a te concentra, haos, dezordine.

DINTI (de animal):

EVADARE (a unui om din inchisoare sau a unui animal din cus): nevoia de a te elibera de unele limite sau constrangeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta. Nevoia de schimbare devine tot mai puternica, accepta riscurile.

GHEARA (animal cu ghearele scoase): amenintare, avertisment.

GUNOI (maldar): vei primi o suma mare de bani.

HAINE (pe care nu le-ai imbraca niciodata in mod normal): nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis.

LABA (de animal): esti ingrijorat cu privire la un eveniment ce prezinta un pericol pentru tine sau familia ta.

LILIAC (animal): situatii imprevizibile, mistere, aspecte necunoscute, ascunse, vesti proaste, teama, panica, tristete, piedici, greutati, dezastre personale.

LUPTA (te lupti cu animale): vei avea de infruntat greutati cotidiene.

MAL: element de context ce combina elementul apa (planul emotional) si elementul pamant (planul material) atragand atentia acelui element care iese in evidenta in cadrul visului, daca se pune accent pe apa sau pe pamant. Iti vei incheia cu bine afacerile, vei ajunge la telul propus, poate insemna si calatorie.

MAL (stai pe mal de mare, de apa, de lac): prioritar este elementul pamant; siguranta incerta, situatii care oricand pot cunoaste o turnura necunoscuta, viata emotionala depinde mult de stabilitatea materiala cotidiana, neincredere, teama de sentimente.

MAL (mergand inspre mal dinspre apa): prioritar este elementul apa; nevoie de liniste sufleteasca, nevoia unei pauze sau a unui concediu, perioada confuza in plan emotional, emotivitate sporita ce urmeaza sa se incheie, stress, teama de a-ti asuma responsabilitati, frica de ziua de maine, cautarea unei rezolvari.

MAL (mergand de-a lungul malului, paralel cu apa): echilibru intre apa si pamant, cautarea armoniei, cautarea unui raspuns, nevoie de calmare, nevoie de reculegere, directii incerte, dar stabile.

MAL (mal rupt, lucruri sau persoane cazand de pe mal): atentionare asupra elementului pamant; se pot petrece situatii cotidiene care pot aduce stress, emotii, lacrimi chiar, situatii instabile, periculoase, stare materiala precara ce poate naste mahniri.

MAL (locuinta la mal de apa): buna armonie intre emotii si material; perioada buna a vietii, relatii satisfacatoare, lipsa de griji materiale, incredere in viitor, optimism.

MALAI: simplitate, sinceritate, originea sau nivelul cel mai de jos al lucrurilor, lipsa de pretentiozitate sau infatuare, intelepciunea primordiala, adaptabilitate in cele mai proaste conditii, decadere, revenire la punctul zero. Nepasare, spirit libertin, actionare din impuls si nu din ratiune, adaptarea la orice situatie si capacitatea de a trece lejer peste orice dificultate. Osteneala fara folos.

MUSCATURA (de animal): pericol, critici, conflict, atacuri, neintelegeri.

NASTERE (la animale): aparitia unor ocazii in care ies la iveala inamici noi.

ORGANE (de animal, taiate sau detasate de corp): piedici, ganduri negative, temeri ascunse, defecte, complexe.

PIELE (de animal): moment bun pentru o schimbare.

PRUND (pe mal): onor si marire.

RASARIT (de alta culoare decat normal): schimbari ciudate se vor produce curand in viata ta, surprize neasteptate, care te vor uimi.

RAU (curge normal, lin, in matca, apa curata, limpede): viata ta sentimentala merge pe un drum bun, esti multumit de viata ta sentimentala, nu exista probleme in cuplu sau eventualele necazuri sunt pe cale sa fie rezolvate.

SARMALE (mananci): ai grija sa nu te imbolnavesti.

UCIDERE (a unui animal): ajutor de la un necunoscut.

VALURI (in crestere, venind spre tine sau spre mal, lovind): perioada de mari trairi emotionale, stres, anxietate, probleme sentimentale, te simti coplesit de probleme.

VALURI (in descrestere, se indeparteaza de tine sau de mal): eliberare de problemele sentimentale, linistire, calmare sufleteasca.

ZEBRA (animal): fereste-te de oameni prefacuti. Libertate.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole