Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A APASA (pe clanta): nou inceput, cu aspecte inca necunoscute.

A CRESTE (o planta): evolutie lenta, dar sigura; asteptare pana la primele rezultate pozitive; dorinta de a ocroti pe cineva; instinct matern.

A PIERDE (un lant de aur): dezonorare.

AMBULANTA: teama de a te imbolnavi, vindecare dupa boala; probleme financiare, dar cu sanse de revenire la normal; ingrijeste-te mai mult de trupul si sanatatea ta; probleme de maxima urgenta in viata ta, pentru care trebuie sa te implici total. Stare de impacientare permanenta, astepti sa se intample ceva rau, frica de boala si de consecintele ei, teama ca cineva din familie se va imbolnavi, tragedie, lucruri, situatii sau persoane peste care ai trecut cu vederea, le-ai minimalizat importanta dar spre care trebuie sa te reintorci. Un prieten sau o ruda e in primejdie.

AMBULANTA (o vezi): se cere prudenta maxima in tot ceea ce faci; cumpatare, echilibru; avertisment.

AMBULANTA (mergi in ea): riscul de a face o greseala grava, deci trebuie sa accepti consecintele trecatoare; ai nevoie de sprijin din afara.

BALANTA: dezechilibru, contradictii, nemultumiri, inegalitate, nedreptate, deosebiri acute; se cere o evaluare corecta a situatiei inainte de a lua o decizie; diplomatie, putere de convingere, prietenie, simpatie, negocieri. Justitie sau spirit justitiar, nevoie de echilibru si ordine ce reiese dintr-un sentiment de dezechilibru. Te simti neindreptatit. E semn rau; trebuie sa fii atent la noii prieteni, caci cineva vrea sa te insele.

LANT (care leaga mai multe elemente intre ele): colaborare, puterea celor multi, munca de echipa, relatii.

LANT (care leaga pe cineva): frustrari, libertate limitata, constrangeri, blocaj, comunicare ineficienta, incapacitatea de a te exprima sau actiona, piedici, perioada de imobilitate sau pasivitate, lipsa de inspiratie, intarzieri, intreruperi, piedici in evolutia unei situatii.

LANT (rupt): dorinta de eliberare dintr-o situatie frustranta. Moarte.

LANT : necaz, pedepsire pentru o vina ce nu-ti apartine.

LANTERNA (are lumina slaba): ai dusmani.

LANTERNA (aprinsa): vei iesi cu bine din incurcaturi.

MIOZITIS (planta):

NU MA UITA (planta): veselie, impreuna cu un mare grup de prieteni.

PLANTA: succese financiare.

TRANSPLANT (operatie): nevoia de a primi un ajutor din afara pentru a recurge la aceste transformari personale, incapacitatea de a trece la aceste transformari de unul singur; incurajare, stimulare din partea celor apropiati, nevoie de schimbari radicale.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole