Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AER (inchis, apasator): boala, blocaj, piedica in fata progresului profesional.

CELULA (la inchisoare): esti prizonierul propriilor tale iluzii, lumea din jur nu este ceea ce crezi tu ca este, blocaj psihic, obstacole.

CORTINA (inchisa): secrete, ascunzisuri, dedesubturi necunoscute, imprevizibilul.

CRIN (inchis): mari sperante romantice, dorinte secrete, sentimente profunde, dar neexprimate, timiditate, incapacitatea de a-ti exprima sentimentele, dorinta de a fi iubit si protejat, fragilitate si vulnerabilitate pe plan emotional sau sentimental.

EVADARE (a unui om din inchisoare sau a unui animal din cus): nevoia de a te elibera de unele limite sau constrangeri impuse de altii, nevoia de libertate, dorinta de a-ti capata independenta. Nevoia de schimbare devine tot mai puternica, accepta riscurile.

FEREASTRA (inchisa, cu perdele sau murdara): teama de viitor, incapacitatea de a actiona sau de a comunica. Pesimism, renuntare, ti se diminueaza sansele, teama de ceea ce poate aduce viitorul.

FERMOAR (inchis): siguranta, protectie impotriva jignirilor sau a oricarui gen de ofensa. Introvertire, timiditate.

FRIGIDER (inchis sau gol): izolare, retragere, fuga de societate; incapacitatea de a-ti exprima sentimentele.

GARD (incomplet inchis): constrangeri, libertate limitata de actiune sau de exprimare.

GARD (complet inchis, sentiment de liniste): protectie, prudenta exagerata, nevoie de odihna, de retragere din mijlocul agitatiei, autocontrol, nevoie de intimitate.

GARD (complet inchis, sentiment de neliniste): izolare, egoism, egocentrism, avaritie, separare, teama de a nu fi prins in capcana.

GRATII (inchis dupa ele):

GRI (inchis): teama, nesiguranta, neincredere, deruta.

INCHIS: nesinceritate, neacceptare, lipsa de receptivitate, lipsa deschiderii spre nou, indisponibilitate, caracter misterios, lipsa de amabilitate sau sociabilitate, rigiditate, egoism, frica, anxietate, prudenta excesiva, manie. Libertate limitata, te simti constrans, reguli si percepte morale in care nu crezi si care te limiteaza, incapacitatea de a te exterioriza, frustrari, sexualitate neexprimata.

INCHISOARE: pedeapsa de pe urma unei greseli, avertisment, teama de a gresi, sentiment de culpabilitate, de vinovatie, incapacitatea de a actiona, libertati limitate, incapacitate de exprimare, incapacitatea de a te face inteles, complexe, mari frustrari, sentimentul ca esti prins intr-o capcana. Dorinta de a evada, de a medita si de a-ti gasi un drum in viata in care sa te manifesti liber fara a intalni blocaje, depasirea orgoliului, ego-ului, trecerea dincolo de aparente. E semn rau, de griji si suparare.

LACAT (inchis): dorinta de securitate, asigurare in fata pericolului.

MORMANT (inchis): amintiri ale trecutului, aspecte demult incheiate, situatii terminate.

OCHI (inchisi): teama de a infrunta realitatea, de a da piept cu adevarul, fuga de raspundere, incapacitatea de a privi clar; tendinta spre auto-amagire, minciuna, iluzii, vise desarte.

ROBINET (inchis sau il inchizi): frustrari, inchistare, nu reusesti sa-ti exprimi sentimentele.

UMBRELA (inchisa): ai un as in maneca de care te poti folosi la nevoie; nimic nu te poate atinge daca se intampla sa fii luat prin surprindere, ai o protectie undeva.

USA (inchisa): nu lasi pe nimeni sa intre in viata ta, nevoie de intimitate; singuratate, izolare, te simti parasit, refuzat, dat la o parte.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole