Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








HARTA: pierderea directiei, deruta, nevoie de indrumare, incapacitatea de a intelege situatia in care te afli. Incercarea de a-ti gasi drumul in viata, nevoia de a te orienta catre alagerile potrivite, deruta, confuzie, te simti neinteles, aventura si cautare de sine.

HARTA (punct indicat): atentionare cu privire la calea pe care trebuie s-o apuci, posibilitatea aparitiei unor noi cai de actiune, cautarea de noi sanse sau idei.

HARTA (cauti un punct): deruta, sentiment de neintegrare in mediul in care traiesti, dorinta de a lua legatura cu cat mai multa lume, sociabilitate, dar cu imposibilitatea de a cunoaste prea multe persoane, sentimentul ca nu apartii locului in care te afli, ca trebuie sa mai cauti.

HARTA (desfacuta): receptivitate fata de cei care te-ar putea ajuta.

HARTA (stransa sul): dezinteres, indiferenta fata de cei care ar putea sa te indrume.

HARTA (rupta): solutiile cele mai bune intr-o situatie derutanta pot fi cele deja cunoscute, care ti-au mai fost de ajutor si altadata; cauta indrumare la persoane cu experienta.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole