Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








COSTUM (de haine, barbatesc): relatii oficiale, de serviciu, seriozitate, sobrietate, necesitatea de a face impresie buna.

COSTUM (de haine, femeiesc): seriozitate, necesitatea de a-ti demonstra bunele intentii si calitati.

FURNICA (in hainele tale): stare de nervozitate, iritare, ceva nuti convine, detalii nesemnificative care te enerveaza.

HAINE: element de context ce vizeaza imaginea proprie in fata celorlalti; personalitatea, firea, caracterul personal; in functie de aspectul hainelor, la fel poate fi interpretata impresia facuta celor din jur. Grija fata de propria imagine, relationare si socializare.

HAINE (prea mari): aroganta, aere de superioritate.

HAINE (prea mici, stramte): modestie, complex de inferioritate, mari resurse nefolosite, talente ascunse. Nu sesizezi defectele si calitatile pe care le ai, nu te cunosti pe tine insuti, neexploatarea calitatilor, sentiment de inferioritate, subestimare.

HAINE (rupte sau murdare): reputatie stirbita, nevoia de a repara imaginea sifonata; critici, barfe, intrigi.

HAINE (ponosite, cernite, vechi, cenusii, negre, de doliu): teama de pierdere a unei pozitii favorizante; risc, anxietate; dorinta de autocompatimire sau consolare, pierderea curajului si a initiativei, pasivitate.

HAINE (noi sau curate): crearea unei imagini favorabile, armonie, comunicare buna, optimism, veselie, incredere in fortele proprii, optimism, atitudine pozitiva sinceritate, corectitudine, caracter placut, simpatie.

HAINE (colorate): incredere in viitor, originalitate, veselie, simpatie, amicitie, distractie, amuzament; viziune originala, schimbare.

HAINE (demodate): conservatorism, rigiditate, teama de nou si de schimbare, incapatanare, pasivitate.

HAINE (rosii): indrazneala, tupeu, incredere, dinamism, energie. Atragerea atentiei, egocentrism, dorinta de a starni pasiuni.

HAINE (originale, extravagante, ciudate): crearea unei imagini noi prin socarea celor din jur, gesturi neobisnuite, iesirea din orice tipar, surprize, schimbari neasteptate, nevoia de a face schimbari majore.

HAINE (cele pe care le folosesti zi de zi): obisnuinta, rutina, amanarea oricaror schimbari, atitudine constanta, poate chiar rigiditate, incapatanare, frica de schimbare.

HAINE (de gala): dorinte de marire, de a impresiona, de realizare, de bogatie, de autodepasire, de recunoastere a meritelor; mari sperante, optimism.

HAINE (pe care nu le-ai imbraca niciodata in mod normal): nevoia urgenta de a face o schimbare de imagine sau de atitudine, chiar daca acestea cer un sacrificiu sau un compromis.

HAINE (pierdute): deruta, lipsa de incredere in fortele proprii, pesimism, eschivare, fuga de lume, compromitere, descurajare.

HAINE (gasite): repararea imaginii sau a reputatiei, schimbare favorabila, recapatarea increderii si a sperantei.

HAINE (in bagaj): sentimentul ca e nevoie sa faci o schimbare urgenta asupra propriei tale vieti sau mentalitati.

HAINE (in dulap): nevoia unei organizari si planificari, nevoia scoaterii la iveala a propriilor resurse si talente.

HAINE (de copil): imaturitate, infantilism, incostienta, atitudine deschisa, sincera asupra vietii, dar fara a fi constient de dificultati, nevoie de protectie.

HAINE (de ploaie): protectie, dorinta de a nu fi ranit, vulnerabilitate, emotivitate, sensibilitate.

HAINE (multe): bunastare, success profesional.

HAINE (negre): pierderi de bani, te complaci in a te compatimi singur, ganduri urate care pot cauza boli.

HAINE (albe): iubire de sine, frumusete, implicare intr-o relatie, sinceritate, bunatatea sufleteasca.

HAINE (le speli): dorinta ti se va implini.

HAINE (le imbraci): vei fi inconjurat de oameni fatarnici.

HAINE (aurite): te vei imbogati in scurt timp.

IMBRACAT (cu haine noi): imbogatire.

MATREATA (cazuta pe haine): riscul de a stirbi reputatia sau imaginea publica printr-o greseala minora.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole