Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ARUNCA (la gunoi): abandonare, despartire, parasire; te descotorosesti de un lucru, o persoana sau o situatie care nu-ti mai este pe plac sau nu iti mai este utila.

A ARUNCA (gunoiul): dorinta de a te schimba, de a nu mai emite ganduri negative despre altii, a-ti face curatenie in viata.

GUNOI: nevoie de ordine si purificare, de organizare, de eliberare de sentimente sau lucruri inutile; nevoia de a uita situatii din trecut ce nuti mai sunt necesare; maturizare; nevoia de a-ti reabilita imaginea sau reputatia. Organizare, nevoie de ordine, de inlaturare a gandurilor negative, amintiri pe care vrei sa le uiti, eliberare de stres, frustrari, neplaceri, sansa de a obtine avantaje materiale din ceva.

GUNOI (vezi): bogatie.

GUNOI (este in casa): saracie trecatoare.

GUNOI (maldar): vei primi o suma mare de bani.

GUNOIER: nevoia unui ajutor pentru o schimbare importanta in viata ta cu privire la imaginea ta in lume, sfat pentru a scapa de sentimente sau situatii inutile.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole