Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DORMI (afara, in picioare, incomod, dezvelit, in frig): disconfort, nesiguranta, probleme, piedici, stres, griji, anxietate, teama, incapacitatea de a te rupe de probleme.

FRIG: trezire la realitate, sentiment de distantare sau raceala, izolare, singuratate, dezamagiri, probleme, nemultumiri, situatie materiala precara. Lipsa de confort, carente mari de afectivitate si iubire, lipsuri materiale, slabiciune fizica si psihica, singuratate. Vei lua hotarari importante, dar nu vei fi statornic in indeplinirea lor.

FRIGE: mare pasiune sau implicare, dar periculoasa; sentimente ardente atat pozitive cat si negative; exagerare, entuziasm iesit din comun, pierderea controlului.

FRIGIDER: neimplicare, lipsa de afectivitate, racirea relatiilor; instinct dezvoltat de conservare si aparare; amanarea sau oprirea oricaror planuri, impas. Frivolitate, lipsa de implicare, nepasare, egoism si orgoliu, detasare sentimentala si emotionala fata de orice, autoconservare, egocentrism, detasare fata de elementele sociale care simti ca te inhiba. Oaspeti neasteptati, dar veseli si dispusi sa va aduca bucurii daca ii vei primi cuviincios.

FRIGIDER (deschis sau plin): dorinta de afectiune, deschidere spre relatii si contacte sociale, speranta de afectiune, dorinta de a iesi din propria carapace pentru a cunoaste lumea; te arati deschis unei noi relatii afective.

FRIGIDER (inchis sau gol): izolare, retragere, fuga de societate; incapacitatea de a-ti exprima sentimentele.

GASCA (o frigi): chef si bucurie.

JAR (te frige): noroc.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole