Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DORMI (langa o fata): vei avea neplaceri in dragoste.

A OCUPA (un loc in fata): ai aspiratii mari, esti tot timpul centrul atentiei, doresti sa te afirmi si lupti cu toate resursele pentru a ajunge sus.

A TE INTOARCE (cu fata): receptivitate, deschidere, acceptare, sinceritate, aprobare, atitudine pozitiva, schimbare in bine.

ALUNECARE (pe alta suprafata decat gheata): situatii neasteptate, adeseori neplacute dar surprinzatoare, chiar hilare.

ATACAT (replicand in fata atacatorului): rezolvarea problemelor, reusita, victorie asupra dusmanilor, curajul de a infrunta realitate; se cere curaj si initiativa.

COS (cosuri pe fata): teama de compromitere, de rusine, de a gresi; dorinta de a face impresie buna; nemultumiri; incercarea de a inlatura o neplacere; incercarea de a-ti salva reputatia; influentabilitate in fata barfelor si intrigilor; teama ca nu faci fata situatiei; ezitare, izolare, fuga din fata greutatilor; timiditate, rezerva, frica.

FATA (imbracata in alb): ruperea casatoriei.

FATA: modul in care te vezi pe tine, cum esti si cum nu te vezi, cum ai vrea sa fii si cum este cel de langa tine.

FATA (frumoasa): e semn de cinste.

FATA (acoperita cu un voal): familia iti ascunde ceva.

FATA (te speli): iti va parea rau de ceva.

FATA (o vezi in oglinda): consideratie si cinstire din partea superiorilor.

FATA (o vezi in apa): ura si neintelegere.

FATA (machiata): vei pierde bani.

FATA (moarta): in curand iti vei gasi perechea.

FATA (o saruti): boala.

FATA (faci dragoste cu ea): mare nenorocire.

FATADA: aparente, iluzii, superficialitate.

MASA (fara fata de masa): ajutor de la prieteni adevarati, sincer, pe fata, fara formalisme si fara conditii.

MASA (cu fata de masa): ajutor de la cunoscuti cu anumite interese ascunse, ajutor de la cunostinte indepartate sau de la persoane cu care ai anumite relatii de respect.

OFILIT (la fata): noroc.

RIDURI (pe fata altuia): trebuie sa arati mai mult respect unei persoane cu experienta sau cu autoritate; efecte ale unei actiuni de lunga durata.

RIDURI (pe fata ta): descrie ritmul in care evolueaza unele etape din viata ta; ai sentimentul de neputinta in fata trecerii timpului; unele situatii evolueaza prea lent. Vei avea viata linistita.

UNCHI (cu care esti in relatii bune in momentul de fata): te simti bine intre prietenii printre care te afli acum, ai o comunicare buna cu ei, te poti baza pe ei ca iti vor fi alaturi in cazul in care ai trece prin situatii mai dificile.

VOIE BUNA (desfatare): multa alergatura si oboseala.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole