Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A ALERGA (reusesti sa fugi): vrei sa schimbi starea de lucruri de care vrei sa scapi in vis. Incapacitatea de a alerga traduce lipsa motivatiei si a increderii in sine.

A ALERGA (nu reusesti sa fugi): lipsa de incredere de sine, lipsa de vointa si perseverenta, lipsa de mijloace concrete de a face modificari in viata personala; gandeste-te daca in viata reala vrei sa scapi de o anumita situatie deranjanta sau cauti neaparat sa ajungi la o anumita situatie mult sperata. In functie de aceasta directie, iti poti interpreta visul ca pe un simbol pozitiv sau negativ.incredere in tine, dorinte de marire si de realizare personala.

A ARESTA: se cere multa prudenta, pentru a evita necazurile; riscul de a de descoperi unele nereguli care i-ar putea deranja si pe altii de la care ai putea avea de suferit; posibila pedeapsa sau ispasirea unei pedepse usoare; gafe, critici, atentionare cu privire la greselile personale. Esti mult prea imprudent in ceea ce faci, naivitate ce te poate duce catre suferinta, sentimentul ca ai gresit, mustrari de constiinta.

A CALCA (peste ceva sau in picioare): batjocura, dispret, umilire, supunere cu forta.

A CAUTA (ceva, dar nu gasesti): dezorientare, deruta, teama, nesiguranta, instabilitate; sentimentul ca nu esti pe drumul cel bun.

A CAUTA (ceva, si gasesti): iesi cu bine din situatii dificile; stabilitate, siguranta.

A CAUTA (esti cautat de cineva): interesul celorlalti fata de tine, aprecieri, laude, recunoasterea unor limite.

A CHEMA (esti chemat pe nume): nevoie de apreciere, de recunoastere a meritelor personale; reusita personala, ambitii de a ajunge cineva, de a te impune intr-un domeniu; satisfactie.

A CONFUNDA (esti confundat cu altcineva): iscul de a fi apreciat gresit; mari pretentii din partea celorlalti; se asteapta mult de la tine; teama de a nu fi la nivelul asteptarilor celorlalti; riscul de a crea o imagine falsa sau incorecta despre tine; nevoia de a-ti impune mai mult individualitatea si personalitatea.

A CRESTE (o planta): evolutie lenta, dar sigura; asteptare pana la primele rezultate pozitive; dorinta de a ocroti pe cineva; instinct matern.

A CRESTE (un om): graba, vrei sa vezi lucrurile in toate perspectivele fara sa iti scape nimic, evolutie spirituala.

A FUMA (esti nefumator): actiuni necugetate, atitudine neasteptata, schimbare brusca de atitudine sau de comportament, gesturi neasteptate, din dorinta de a lasa o impresie falsa despre tine.

A FUMA (esti fumator): indiferenta, lipsa de atentie sau de concentrare, sentimentul trecerii timpului, obisnuinta, rutina, plictiseala.

A IMPUSCA (esti impuscat): surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu barfelor, criticilor excesive, agresivitatii. Renuntare, frica, conflicte, stres, pericol, asumarea unor responsabilitati prea mari.

A INJUNGHIA (tu esti): surprize neplacute, evenimente neasteptate socante, care te iau pe nepregatite, vesti incredibile, teama de a fi supus tu barfelor, criticilor excesive, agresivitatii. Pericol, mustrari de constiinta ce creaza teama de a nu fi atacat

A INTREBA (nu primesti raspuns): situatii imprevizibile, aspecte necunoscute.

A IUBI (tu iubesti): ai descoperit sensul vietii, sentimentul absolutului, evolutie spirituala, necesitatea de te echilibra.

A LOVI (esti violent): o pedeapsa pe care doresti s-o aplici cuiva, un avertisment pe care trebuie sa il dai cuiva.

A MANCA (in timp ce vorbesti): agitatie, sentimentul ca ai prea multe de facut in acelasi timp, extenuare, stres, nemultumiri financiare pentru care trebuie sa ceri socoteala.

A MANCA (la restaurant): actiuni importante, de care depinde imaginea publica sau chiar cariera individului, recompense satisfacatoare, optimism.

A ONORA (esti onorat): trai vesel, inaintare.

A RADE (tu razi, esti vesel): vei fi usor bolnav.

A UCIDE (altcineva este ucis): capat de drum, finalizari bruste, spirit transant, pui punct unei situatii care nu duce nicaieri, greseli majore, adevar dezarmant, a nu mai lasa nici o portita deschisa, ruperea oricarei legaturi, lipsa de perspectiva, descurajare, resemnare

A UCIDE (tu esti ucis): te simti atacat de dusmani care sunt gata sa te scoata din cursa; ai rivali puternici de care te simti amenintat, pericolul de a pierde o confruntare importanta; teama de esec. Viata lunga.

A URMARI (esti urmarit de cineva): crezi ca ai dusmani ascunsi, sau persoane care te imita pentru a culege meritele tale. Daca esti un om de afaceri, ai tot timpul o teama de concurenta , nu ai siguranta in fortele tale si puterea de a depasi obstacolele.

A URMARI (urmaresti pe cineva): vrei sa imiti pe altul, nu ai propria parere, astepti o cale deschisa de altii, nu ai capacitatea de a-ti decide singur drumul, astepti solutii de la altii; pasivitate in fata propriului destin.

A URMARI (ti-e frica de cineva care te urmareste): teama de propriile complexe, nu esti sigur pe tine, frica de atacuri sau de dusmani, nu esti capabil sa te aperi, pasivitate in fata dusmanului, neimplicare in fata riscurilor, te lasi doborat de frica si de propriile tale slabiciuni.

A VORBI (altul vorbeste): descrie capacitatea ta de a-i intelege pe ceilalti; pune accent pe planul relational, de felul cum interactionezi cu lumea.

A VORBI (tu vorbesti): trebuie sa iti exprimi mai bine ideile, ti se cere sa spui mai ferm ce ai de spus; descrie capacitatea ta de a te face inteles de ceilalti.

A ZUGRAVI (tu zugravesti): viata lunga si castig.

ABSENTA (cineva este absent): ai pierdut acea persoana de mult si nu ai vrut sa accepti acest lucru.

ABUZ (cel abuzat esti tu): ai dusmani periculosi care vor sa iti faca ceva.

ACCELERATIE (pedala este blocata): nu trebuie sa dezvolti un obicei care s-ar putea transforma mai tarziu in viciu. Abtine-te de la unele lucruri ce ar putea deveni periculoase. Arata nevoia de a incetini putin ritmul pentru a nu exagera. Excesul de zel ar putea duce la extenuare sau suprasolicitare. Ai senzatia ca lucrurile stau pe loc si arata dorinta de a face ceva concret pentru a inainta mai repede.

ACCIDENT (esti martor): un avertisment, prudenta sporita in relatie cu ceilalti.

ACONT (platesti): asigura-i pe cei din jur de bunele tale intentii; ceilalti se indoiesc de tine si au nevoie de dovezi de seriozitate din partea ta; nevoie de angajare totala, cu garantii clare de implicare si promisiuni certe, pe care trebuie sa le indeplinesti.

ACTOR (tu esti un actor): poti oferi un sentiment de bucurie celor din jurul tau; confort, satisfactie aparenta. In societate joci un rol care nu te reprezinta dar pentru a fi dezirabil si apreciat iti construiesti o imagine; ignorarea propriei vieti, te imaginezi in diverse posturi, imaginatie si scenarii mentale, esti o persoana imprevizibila, charisma, atingerea scopului prin orice mijloace, creezi aparente inselatoare, faci tot ce poti pentru a impresiona.

ADAPOST (te adapostesti): fuga de raspundere, cautarea unui refugiu din fata pericolelor sau greutatilor, prevedere, prudenta, dorinta de confort si securitate; teama de a-ti asuma riscuri, fuga de necunoscut.

ADAPOST (nu te adapostesti): curaj, incredere in viitor, confruntarea greutatilor cu siguranta.

ADMONESTARE: avertisment cu privire la legalitatea unei actiuni; fii atent la toate elementele unei probleme.

AJUTOR (primesti de la cineva): nevoia de a primi sprijin.

ALBA CA ZAPADA (esti tu, sau vorbesti cu ea): invidie din partea altor persoane, cel mai adesea femei, dar sunteti sprijinita de prieteni de nadejde.

ALBA CA ZAPADA (o privesti): invidie, calomnie, ura, barfa, incercarea de a-i face un rau cuiva.

ALBASTRU (amestecat cu negru): vei avea parte de despotism si tiranie.

ANESTEZIE: modificare radicala, dar fara a simti trecerea de la o stare la alta; necesitatea de a schimba ceva, indiferent de suferintele ce sar putea declansa dupa aceea. Suferinta intensa din motive sentimentale, dorinta de a uita o durere, te simti incapabil de a rezolva o situatie, depresie, anxietate, nefericire si dorinta de a scapa de ele.

ARMA (o manuiesti): necazuri si pierderi de bani.

AUR (il primesti): fereste-te de viclenia si minciuna celor din jur.

AUTOBUZ (calatoresti): implicare intr-un proiect de echipa, cu colegi care au aceeasi tinta sau un eveniment de familie care aduna la un loc mai multe rude.

BANI (ii gasesti): fericire in casa; idei noi, posibilitati ce trebuie valorificate; sanse noi.

BANI (ii economisesti):

BANI (ii primesti): vesti importante, sanse de castig; sperante noi. E rau, caci vei auzi vorbe neplacute si vei calatori in curand, cu mare consum de energie

BANI (platesti): sacrificiu, raspundere asumata, ghinion.

BANI (ii gasesti): e semn de noroc.

BATAIE (primesti): dupa boala vine sanatate.

BINOCLU (privesti prin el): ai grija de ochi: te poti imbolnavi.

BLESTEM: te confunzi cu iluzia, iti creezi idei false despre tine, holograme ale unei realitati pe care ti-ai insusit-o dar care nu este reala. Dusmani periculosi. Ganduri rele transmise catre tine.

BONA (esti bona): revii la copilul din tine, te reintorci la ceea ce ai fost tu ca si copil, apreciere de sine, rezolvarea unor probleme din copilaria ta.

BRATARA (gasesti): noi indatoriri.

BROASCA (testoasa): onoare si cinstire, cineva iti poarta de grija. Prudenta, perseverenta, stabilitate, incapatanare, evolutie lenta, nevoie exagerata de protectie; lipsa de griji. Cunoastere profunda. Daca privesti in tine vei gasi lucruri pe care nu credeai ca le stii despre tine.

BUCATAR (esti tu): pierderea statutului social. Nemultumire de sine si de cei din jurul tau.

BUNICI (tu esti bunic): responsabilitati de familie.

BURTA (esti barbat): vei pierde mult timp in procese.

BURTA (esti femeie): profit mare in afaceri.

CAL (trage trasura in care esti): viata imbelsugata, lipsita de griji.

CAL (te loveste): e semn bun, de bogatie.

CALE (o gasesti): decizie buna, solutie salvatoare, canalizare buna a fortelor sau gandurilor.

CAMPIE (cu recolta nestransa): realizari apropiate, siguranta, sentimentul ca esti pe drumul cel bun, satisfactie, sperante mari.

CAPCANA (esti prins): situatie dificila, din care iesi cu greu de unul singur, ai nevoie de ajutor.

CAPITALA (nu locuiesti in ea): inadaptare, fuga de riscuri sau de raspunderi.

CAPITALA (doresti sa te muti in ea): planuri marete, cautarea unui drum mai bun, te simti limitat, marginalizat, nevoie de o mai mare libertate de expresie si de miscare.

CARTE (o citesti): te vei intrista.

CASA (o construiesti): belsug, noroc in afaceri si dragoste.

CASATORIE (nu esti casatorit): dorinta de implinire, de realizare; dorinta de a-ti asuma responsabilitati, de maturizare prin angajare concreta in situatii solicitante; teama de singuratate.

CASATORIE (esti casatorit): eschivare, fuga de raspundere, probleme in cuplu; dificultati de cooperare si comunicare cu ceilalti; nevoia de a te implica profund.

CASTEL (locuiesti in el): dorinta de confort, sperante de castig, dorinte de marire; lipsa de griji.

CERSETOR (tu esti): vei avea noroc de pace si liniste.

CERTIFICAT (de atestare a unui lucru): corectitudini, nevoia de a actiona corect, sincer, pe fata, legal; siguranta, incredere.

CHEIE (gasesti): noroc, solutie salvatoare, concluzie, intelegerea unei situatii.

CHEIE (care nu se potriveste): se cere schimbarea directiei pe care actionai pana acum; cautarea de noi solutii.

CHEIE (o rasucesti in broasca): vei reusi in afaceri.

CHELNER (esti servit de el): ajutor ce va veni de la cineva (proiect la munca sau la scoala).

CHELNER (tu esti): necesitatea de a invata ce inseamna sa fi serviabil, politicos si sa asculti cand celalalt vrea sa iti spuna ceva.

CHIRIE (primesti): cineva iti va multumi pentru ce ai facut mai demult pentru el, speranta in cineva, te bazezi pe un ajutor de la parinti.

CHIRURG (tu esti): vise, idealuri realizabile, cineva iti cere ajutor.

CIOBAN (tu esti): deschiderea catre lucruri noi, implicarea in experiente noi si revelatoare.

CIOCAN (te lovesti peste degete): teama de a gresi, piedici din cauza complexelor sau temerilor ascunse; descurajare, frica de a continua; avertisment cu privire la unele greseli personale sau la directia de evolutie a unei situatii.

CIORAPI (femeiesti): senzualitate, instinct erotic dezvoltat, placeri sentimentale, atractie fizica, pasiune, tentatii, ispite erotice.

CIORAPI (barbatesti):

CIUPERCA (comestibila sau frumoasa): avansare, evolutie profitabila, aglomeratie de evenimente, succese sau laude; prosperitate, abundenta.

CLESTE: blocaje in comunicare, raceala, distantare, instrainare, neincredere, relatii tensionate, inchidere in sine, limitarea confidentelor. Te legi de niste conceptii rigide care te limiteaza in actiune si manifestare, incapatanarea de a scoate profit din orice, incapatanare, incredere in fortele proprii si implicit neincredere in ceilalti.

CLESTE:

COMOARA (in pamant sau in pestera): necesitatea de a-ti sonda propria constiinta pentru a descoperi resurse proprii de valoare.

CONCENTRAT (tu esti): nevoia de meditatie, de a desoperi raspunsul la nedumeririle pe care le ai, cautari interioare.

CONTROLOR (tu esti controlat): teama ca ai facut ceva gresit si ca situatiile iti scapa de sub control, lipsuri materiale, tratament incorect fata de cineva.

COT (te lovesti): suferinta intima temporara, pe care incerci sa nu o arati si altora; nepasare aparenta.

DARURI (primesti): munca multa, vei avea de luptat cu greutatile.

DATORII BANESTI (tu la altii): necesitatea de a-ti pastra promisiunile si de a-ti indeplini obligatiile si angajamentele, necesitatea de a nui dezamagi pe ceilalti; nevoia de a-ti dovedi buna intentie, de asi face pe altii sa aiba incredere in tine; marturii de bunavointa; obligatii inca nerespectate, mustrari de constiinta vizavi de raportul cu ceilalti, certuri ce se pot deriva din aceste situatii materiale nereglate, dorinta ca ceilalti sa aiba in continuare incredere in tine.

DATORII BANESTI (altii la tine): neincredere in oameni, dezamagiri. Simti ca ai intins o mana dar altii te-au dezamagit, drept urmare ajuta neconditionat dar nu cu ideea de a fi recompensat, certuri, neincredere, deziluzii.

DEAL (il privesti de departe): speranta.

DECOLTEU (esti femeie, foarte amplu): nevoia de a-ti folosi sau pune in evidenta mai mult calitatile fizice; sinceritate, sentimente curate, dorinta de a-ti impartasi emotiile.

DECOLTEU (esti barbat, vazand la o femeie): dorinte sexuale.

DECORATIE (primesti): vei avea parte de multa munca, bucurii, onoruri.

DEMISIE (esti demis de sefi): atentionare, risc de a gresi, teama de a fi pedepsit, nesiguranta, stres.

DESERT (mergi, esti ratacit sau traiesti acolo): izolare, retragere, rezistenta a efort, nevoi neimplinite, stagnare, singuratate, lipsa de afectivitate, viata stearpa, fara evenimente deosebite, lipsa de activitate, piedici materiale, incapacitate de a-ti colora viata.

DIAMANT (gasesti): bogatie mare.

DOCTOR (tu esti): esti reprezentat de prieteni.

ELEFANT (cara sau munceste): probleme mari, dificultati, greutati, dar mare rezistenta la aceste situatii grele.

ELEFANT (esti necasatorit): casatoria va mai intarzia.

ELEFANT (esti casatorit): folos, onoare, respect din partea celor din jur, dar si lingusire.

ELEV (esti in realitate): asocieri folosind imagini din timpul zilei, receptarea de informatii si cunostinte.

ELEV (nu esti in realitate): mintea ta isi aminteste un moment important din trecutul tau, nostalgie.

EPISCOP (vorbesti cu el): vei sfarsi cu bine afacerea inceputa.

ESCORTA (tu esti): vrei sa nu mai fi constrans si obligat de parinti si societate sa faci ceea ce vor ei sa faci, vrei sa fii liber dar nu alegi intotdeaua mijloacele cele mai rationale pentru a face asta.

EST: in functie de contextual visului, cautare interioara, asteptare, vrei sa iti gasesti locul.

EVANGHELIE (citesti): mare credinta.

EXTRATERESTRU (intalnesti sau vezi): dorinta de schimbare, de a trai evenimente iesite din comun, fuga de obisnuit si de banal, extravaganta, imaginatie; sentiment de inadaptabilitate intr-un mediu deja sufocant; sentimentul ca nu esti inteles sau acceptat de ceilalti.

EXTRATERESTRU (esti rapit): teama de necunoscut, teama de a pierde ceva de pret.

EXTRATERESTRU: comuniune cu tine insuti, proiectia a ceea ce esti tu asupra unui personaj imaginat de mintea ta, comunicare extrasenzoriala.

FEMEIE (este slaba): dai dovada de multa slabiciune.

FEMEIE (esti femeie): imaginea ta.

FEMEIE (esti barbat): sexualitate, inhibitii sexuale, dor de mama, dorinta de afectiune si iubire.

FLORI (vestede, ofilite): fereste-te de imbolnaviri. Tristete, dezamagire, deziluzie, abandon, teama de despartire.

FOTOGRAFII (le privesti): vei revedea pe cineva.

FRUNZE (vestede): slabiciune, delasare, lanceazeala si lipsa motivatiei, depresie, suferinta interioara, nostalgie si pasivitate, lacrimi.

FURTUNA (te adapostesti): cautarea unui sprijin intr-o perioada dificila, nevoia unui sfat, a unei protectii, cautarea unei solutii pentru a scapa de un pericol.

FURTUNA (esti prins descoperit): infruntarea pericolului, curajul de a-ti asuma responsabilitati.

GALBENI (ii primesti): cineva te va ajuta in rezolvarea unor probleme complicate.

GARA (trenul soseste): noi sarcini si obligatii, vesti.

GARDIAN (tu esti): te gandesti ca tu esti singurul care isi poate rezolva problemele fara ajutorul si suportul nimanui, seriozitate, constiinciozitate.

GASCA (pluteste pe apa): vei munci mult fara folos.

GENUNCHI (te lovesti): piedici, critici, necesitatea de a accepta unele constrangeri.

GINECOLOG (esti femeie): temeri, riscuri, anxietate, panica, nesiguranta.

GINECOLOG (esti barbat): situatii penibile, jena.

GRADINA (vestejita): sperante desarte, delasare, lene, lipsa de initiativa. Dusmani, seceta si castiguri slabe.

GRAS (tu esti, te preocupa silueta): pierderea respectului de sine, imagine proasta, panica, teama de a nu fi respectat sau acceptat.

GRAS (tu esti, nu te preocupa silueta): protectie, incredere, siguranta, perioada satisfacatoare.

GRAS (tu esti): complexe, necesitatea de a avea mai multa grija de tine, corpul tau are nevoie de purificare si ingrijire. Imbolnavire.

GRAVIDA (tu esti): depinde de felul cum privesti posibilitatea de a avea un copil. Instinct matern, mesaj, sentiment de vinovatie legat de o partida de sex neprotejat.

GRAVIDA (altcineva este): invidie, lucruri necunoscute despre cealalta persoana, necesitatea de a fi mai altruist, intrajutorare.

GUMA (mesteci): plictiseala, dezinteres.

GUMA (de mestecat): rumegarea unor probleme, gandire si crearea unor aparente de om puternic si detasat dar, de fapt, cu un nivel de sensibilitate foarte mare, imagine sociala.

GUNOI (este in casa): saracie trecatoare.

HAINE (cele pe care le folosesti zi de zi): obisnuinta, rutina, amanarea oricaror schimbari, atitudine constanta, poate chiar rigiditate, incapatanare, frica de schimbare.

HOMOSEXUAL (tu esti): duplicitate, narcisim, frustrari sexuale, refuzul de a-ti accepta anumite dorinte sexuale.

IARBA (galbena sau vesteda): stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

IARBA (o cosesti): griji si necazuri.

IBRIC (clocoteste pe foc): te vei imbolnavi.

IMBRACAMINTE (lipseste): mare noroc.

INCEST: indecizie asupra sexualitatii tale, confuzie sentimentala, iluzie si ispita, traiesti in iluzie, majoritatea problemelor tale sunt plasmuiri ale mintii, necesitatea de a comunica mai mult cu familia.

INDRAGOSTIT (tu esti de altcineva): dorinta de implicare, de angajare sentimentala.

INDRAGOSTIT (altcineva este de tine): dorinta de acceptare, de afectiune.

INDRAZNET (tu esti): reusita in tot ceea ce vrei.

INEL (primesti): sentimental iti doresti mai multa implicare in relatia pe care o ai, sansa, iubire tainuita, indoiala asupra cursului relatiei actuale, cineva are incredere deplina in tine. Vei avea prieteni iubitori, dar vei simti si indoiala.

INFIRMIERA (tu esti): altruism, sentiment de vinovatie ca nu ai ajutat pe cineva in trecut.

INFIRMIERA (altcineva este): instinct parintesc, sentimentul ca nu te implicit destul de mult in relatia pe care o ai cu oamenii, egoism.

INGAMFAT (tu esti): vei produce cuiva apropiat repulsie.

INTESTIN : element de context ce vizeaza factori interni in cazul unei situatii, detalii ascunse, viata privata, intimitatea. Urmeaza zile cu ghinion.

INVALID (tu esti): incompetenta, trebuie sa compensezi carentele pe care le ai cu talent si munca.

INVALID (altcineva este): necesitatea de a te detasa de durerea si suferinta celorlalti pentru ca este a lor si nu a ta, altruism, eliminarea prejudecatilor.

JAF (tu esti jefuit): poti incepe noi afaceri.

LEGATURA (esti legat): suparare, necaz.

LEGE (o citesti): te asteapta un proces.

LOVITURA (te lovesti): cearta in familie.

LUNTRE (pluteste pe apa): e semn bun.

LUPTA (esti implicat): competitie, combativitate, dorinta de a castiga, de a reusi, efort, furie, agresivitate, dorinta de a face dreptate, conflict, exteriorizare, eliberare de energie, creativitate, spirit constructiv, indrazneala, capacitatea de a infrunta pericolul, ambitie.

MAGAR (il calaresti): sentimentul ca esti neinteles, singuratate si tendinta de izolare, neacceptarea unor realitati. Vei fi dispretuit, nu te va lua nimeni in seama.

MAGAR (il lovesti sau il bati): intristare sau suparare.

MAMA (in realitate mama este moarta): atrage atentia asupra unui eveniment din trecut de care depinde intr-un fel viata ta, nevoie de afectiune, insatisfactii emotionale, dor, lipsa unei protectii.

MAMA (locuiesti cu mama): confort, siguranta, protectie, incredere.

MAMA (in realitate nu esti mama, ci doar in vis): responsabilitati, nevoia de a va implica intr-o situatie, afectivitate sporita.

MAMA (esti mama si in realitate): responsabilitate, grija, afectiune, probleme de familie.

MANASTIRE (locuiesti acolo): sentiment de marginalizare, de retragere, de izolare, de neimplicare, sentimentul ca timpul trece inutil, fuga de realitate sau de responsabilitate, eschivare din fata greutatilor, nevoie de protectie sau de ajutor, incapacitate de implicare.

MARE (calatoresti): avere.

MARINAR (tu esti): dorinta de eliberare dintr-o relatie afectiva sufocanta, gelozie, dragoste exagerata, pasiune oarba.

MARINAR (altcineva este): nevoie de supunere unor reguli impuse de altii in plan afectiv, posesivitate, gelozie, simt al proprietatii an plan sentimental, lipsa de libertate in dragoste, sentiment de supunere.

MARITATA (tu esti): vaduvie.

MESTEACAN : prieteni vechi te vor trada.

MIC (tu esti): umilire.

MILOSTENIE (esti milos): bucurie si voie buna.

MINCINOS (tu esti): nu vei reusi in afaceri.

MIOP (tu esti): e semn bun.

MITA (primesti): tentatia de a face ceva incorect pentru niste avantaje personale, a inchide ochii in fata unor nereguli, compromisuri pentru a face cuiva pe plac, a trece cu vederea niste greseli pentru altul. Falsitate, ipocrizie, slabiciune si lipsa de corectitudine.

MORT (tu esti): nefericire.

MOSTENIRE (primesti): saracie, mizerie.

MUTILAT (tu esti): noroc in dragoste.

NAUFRAGIU (esti implicat): mari crize emotionale, stres, depresiune nervoasa, rabufnire psihica, boala, descurajare, nervozitate ajunsa la extreme, evenimente nefericite in desfasurare, ce te vor viza personal.

NAUFRAGIU (nu esti implicat): mari crize emotionale, stres, depresiune nervoasa, rabufnire psihica, boala, descurajare, nervozitate ajunsa la extreme, evenimente nefericite in desfasurare, ce nu te vor viza personal, dar te afecteaza puternic.

NESATIOS (tu esti): vei fi condamnat de societate.

NESIGUR (tu esti): vei fi lipsit de sansa.

NEVOIAS (tu esti): averea ta va spori.

NORA (tu esti): neincredere in tine, dorul de mama.

OASE (de peste): ruina si boala.

OASPETE (primesti): vei fi in criza de timp.

OASPETE (tu esti): foamete, durere.

OFITER (altcineva este): supunerea la reguli, teama de pedeapsa.

OFITER (tu esti): nevoia de a te impune si de a fi respectat.

OGLINDA (privesti in oglinda sau vezi imaginea ta oglindita): nevoia de a-ti schimba opinia despre un lucru, posibile pareri gresite sau subiective, interes exagerat pentru imaginea personala, pentru parerea celor din jur, orgoliu, vanitate, infatuare, egoism. Vei fi tradat de cei apropiati.

OLAR (tu esti): fericire in familie. Posibil un nou membru.

OMOR (tu esti omorat): e bine.

OPERATIE (estetica sau legata de orice parte a pielii): schimbarea propriei imagini, inclusiv schimbare de aspect exterior; schimbarea felului in care te percep ceilalti, nevoia de a-i face pe ceilalti sa te priveasca altfel, reabilitarea propriei imagini.

OPERATIE (esti in sala de operatii): buna organizare, stii ce trebuie facut pentru a face aceste schimbari, rabdare, modificari in timp.

OPERATIE (esti in alta parte decat in sala de operatii): nevoie urgenta de a face aceasta schimbare, sub presiunea timpului, fiind vorba de o modificare profunda, necesara evolutiei tale viitoare, care nu mai permite amanare.

OPERATIE (tu esti operat): nevoie de schimbare, blocaje, nevoia de atentie si protectie, hipersensibilitate, ganduri negative ce pot provoca cu adevarat boala, dorinta de a transforma o situatie, pesimism si paranoia, asumarea inconstienta a unor riscuri.

OPERATIE (esti sub anestezie): esti blocat in manifestare, nu poti exprima ceea ce simti din cauza fricii de a nu fi respins, emotii si sentimente reprimate, dorinta de a atrage atentia.

ORB (tu esti): intristare, cearta, mizerie.

ORB (altcineva este): urmeaza zile fericite.

ORCHESTRA: nevoie de a colabora bine, de a te armoniza cu ceilalti, de a avea relatii bune cu lumea, sociabilitate, cooperare, comunicare, deschidere. Armonizare cu ideile si gandurile pozitive, necesitatea de a colabora cu lumea din jurul tau, de a elimina judecata si barierele si de a conlucra pentru atingerea unui scop comun.

ORCHESTRA (de camera sau mica): se aplica asupra relatiilor apropiate, mediul social imediat, prieteni, rude, colegi.

ORCHESTRA (simfonica sau mare): se aplica asupra mediului social larg.

ORIZONT (vezi ceva, privesti sau te indrepti spre el): sperante, incredere, asteptare, perspective, actiuni in desfasurare.

PACHET (primesti): veste.

PADURAR (tu esti): dorinta de a face si a ti se face dreptate.

PALETA (de pictor pe care o folosesti): vei trai linistit si indestulat.

PALMA (o primesti): mustrari de constiinta, sentiment profund de culpa.

PANA (de pasare domestica): vei primi vesti de acasa.

PAR (iti creste): agitatie si oboseala.

PARIU (are pesti): vei avea parte de urmasi.

PESTE (il prinzi): noroc, sansa in ceea ce faci. Vei avea piedici in munca ta.

PESTE (il vezi): placeri, prosperitate. Mort, deziluzie.

PESTE (mort): deziluzie.

PESTE (il mananci): nu vei avea probleme cu sanatatea.

PESTE (mare): averea iti va spori.

PESTE (mic): averea e in scadere.

PIEDESTAL (pe care stai): te paste o primejdie.

PLOUAT (tu esti): urmeaza o perioada de decadere.

POEZIE (scrii sau citesti): dragoste la prima vedere.

POM (vested): stare proasta.

PRINCIPE (vorbesti cu el): primejdie.

PRINS (tu esti): stres, probleme profesionale, regrete, constiinta incarcata. Vei afla o stire trista.

PUTERNIC (tu esti): cearta.

RANGA (lovesti cu ea): vei avea dificultati in afaceri.

RASCRUCE (te opresti, esti derutat sau nu stii care e direct): va trebui sa iei o decizie foarte importanta in curand, esti indecis, esti obligat sa faci o schimbare de sens in viata, ai de ales intre mai multe variante, dar nu stii incotro sa mergi, mare deruta in viata ta, perioada de mari incertitudini, nu stii ce-ti aduce viitorul, cauti o cale sau un sens in viata.

RATACIT (esti ratacit, dar totusi ajungi undeva): vei iesi cu bine din starea de nesiguranta de acum, vei gasi o solutie, si se va oferi o cale, chiar si temporara.

RECE (tu esti): boala apropiata.

REGE (daca esti barbat): face referire la relatia ta cu autoritatea suprema din viata ta actuala.

REGINA (daca esti barbat): face referire ori la relatia ta cu autoritatea din viata profesionala, eventual cu o femeie-sef ori cu sotia.

REGINA (daca esti femeie): dorinte de a fi pretuita de cineva, superioritate, infatuare, dorinta de a ti se descoperi valoarea, vrei sa fii iubita de cineva.

REGIZOR (altul este): nu-ti poti decide singur calea sau viata, nu esti stapan pe viata ta, ori ai nevoie de o ghidare ori, dimpotriva, cineva iti conduce prea mult viata.

REGIZOR (tu esti): ai capacitatea de a-i conduce pe altii, de a le organiza munca sau viata, sau intervii prea mult in viata altora, avand impresia ca stii mai bine decat ei ce trebuie facut; interventie intentionata sau neintentionata in treburile altora.

REST: este legat de efectele unora din actiunile tale trecute, repercusiuni ale trecutului ce mai afecteaza inca prezentul.

REST (primesti): actiunile din trecut mai au inca efecte in prezent, care se vor face simtite curand; au ramas aspecte neterminate sau nerezolvate in trecut, asupra carora trebuie sa te intorci; amintiri.

REST (nu il primesti): ti se pare ca nu esti rasplatit cum se cuvine pentru ceea ce faci, oferi prea mult, fara sa ti se dea nimic in schimb; te dedici prea mult, fara sa merite; exces de generozitate.

REST (il astepti): ai pretentii mari de la cei pe care i-ai ajutat in vreun fel, doresti sa ti se intoarca un serviciu; speri intr-o recompensa; posibila rasplata tardiva; ai oferit candva un sprijin, si astepti acelasi lucru.

REST (primesti mai mult sau mai putin decat trebuie): dezechilibru intre ceea ce dai si primesti.

REST (uiti sau nu vrei sa dai restul cuiva): nu esti recunoscator unei persoane care te-a ajutat mai demult, fii mai atent cu cei care au un rol in viata ta, ofera si tu ceva in schimb.

RESTAURANT (se petrece actiunea): face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care are loc aici.

RESTAURANT (intri): apar ocazii de a iesi mai mult in lume; incepe o perioada plina de evenimente mondene; petreceri, nunti. distractii; doresti o viata mai plina in plan social; speri sa fii integrat intr-un grup de prieteni.

RESTAURANT (iesi): te simti exclus din viata sociala, nu te simti bine intr-un anumit grup de cunostinte, esti ignorat, nu ai timp de viata sociala; planul social e sarac in aceasta perioada.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

RESTAURANT: imbunatatirea imaginii personale, venituri suplimentare.

RIDURI (esti persoana tanara): teama de viitor, nu vrei sa treaca timpul; traieste mai mult clipa si prezentul; te grabesti prea tare pentru a ajunge la o etapa indepartata a unei situatii.

RIDURI (esti la varsta maturitatii): are legatura cu trecutul; faci bilantul unor evenimente care s-au desfasurat pana acum; sentimentul ca unele situatii au evoluat prea repede.

RUDE (cu care esti in relatii bune): relatii bune cu anturajul, te simti bine printre ai tai, ai o buna comunicare cu lumea, esti integrat in colectivul in care te-ai implicat; impacari, rezolvari in cazul unor relatii dificile.

RUDE (cu care nu esti in relatii bune): nu te simti bine printre ai tai, ceva lipseste pentru a avea o comunicare buna cu lumea, te simti singur, planul relational este defectuos; nu esti multumit de relatiile tale cu anturajul; riscul de a te certa cu cineva apropiat.

RUJ (nu se potriveste, nu-ti sta bine, intins urat pe f): reputatie proasta, barfe, zvonuri, nu lasi o impresie prea buna in societate; nu poti scapa de o imagine negativa creata de altii.

RUSINOS (tu esti): vei suferi un esec in afaceri.

SANGE (esti manjit cu el): vei fi implicat intr-un proces.

SARBATORIT (tu esti): ti se ofera o slujba mai buna.

SARUT (tu esti sarutat): te va cuprinde un dor de cineva drag, te vei impaca cu cineva.

SCRANCIOB (se roteste): te pandeste un necaz.

SCRISOARE (primesti): noroc.

SETE (iti este): speranta, nadejde zadarnica.

SILA (iti este): vei avea dureri de cap.

SLABANOG (tu esti): sanatate.

SOMN (peste): ti se va face o propunere tentanta.

SOMN (iti este): treburile iti merg prost.

SPICE (seceri sau cosesti): ai dusmani secreti.

STEA (straluceste): noroc.

SUBA (esti imbracat cu ea): vreme friguroasa si indispozitie.

TATUAT (tu esti): dusmanii te invidiaza .

TELEFON (vorbesti): vei primi vesti importante.

TRAMVAI (calatoresti cu el): necazuri.

TRESTIE: nefericire intre prieteni, cearta.

TUSE (tu tusesti): mare suparare.

UD (tu esti): boala.

ULIU (este mort): tocmai ai scapat de un mare adversar, si ai forte de a-ti invinge inamicii si sa te aperi de ei.

UNCHI (cu care esti in relatii bune in momentul de fata): te simti bine intre prietenii printre care te afli acum, ai o comunicare buna cu ei, te poti baza pe ei ca iti vor fi alaturi in cazul in care ai trece prin situatii mai dificile.

UNCHI (cu care nu esti in relatii bune): ar trebui sa cauti un mod mai bun de comunicare cu prietenii si cu familia, deoarece nu te simti tocmai in largul tau atunci cand ii ai alaturi, planul tau relational cu ei este plin de lipsuri.

VACANTA (esti): perioada lipsita de griji, eliberare, finalizarea unor sarcini grele.

VALURI (in crestere, venind spre tine sau spre mal, lovind): perioada de mari trairi emotionale, stres, anxietate, probleme sentimentale, te simti coplesit de probleme.

VALURI (in descrestere, se indeparteaza de tine sau de mal): eliberare de problemele sentimentale, linistire, calmare sufleteasca.

VALURI (esti acoperit sau prins de valuri): te-ai indragostit fara sa fii pregatit, esti implicat in probleme grave, stres major, neplaceri, stari emotionale nedorite, emotii fantastice.

VAMA (tu esti cel vamuit): te vei descurca greu intr-o situatie importanta pentru tine.

VAMPIR (tu esti): stii sa profiti de altii mai puternici, esti dominator si puternic, altii nu se pot opune vointei tale, poti profita de slabiciunile altora, esti privit cu teama de altii, ai efect negativ asupra altora.

VAMPIR (esti pandit de el): te simti victima unor oameni mai puternici, te simti folosit, altii profita de tine, dar nu te poti opune; slabiciunea sau teama te coplesesc, deci lupta impotriva celor care se folosesc de tine.

VANAT (urmaresti): vesti noi.

VANATOR (altcineva este): te simti pandit de pericole, cineva doreste sa te prinda in capcana, pericole care te ameninta, trebuie sa fii atent la persoanele din jur care iti pot face rau.

VANATOR (tu esti): urmaresti niste scopuri pentru care esti gata sa faci orice, lupta fara scrupule.

VANATOR (tu esti): urmeaza o viata linistita.

VASLA (o folosesti intr-o barca): forta de a-ti atinge un scop, ai capacitatea de a depasi emotiile si de a-ti tine sub control trairile interioare, teluri sentimentale care pot fi atinse.

VASLE (le folosesti): te asteapta vremuri dificile.

VAZA (primesti in dar): esti apreciat si iubit de catre persoanele din jur.

VEST: nevoie de directie, element de context ce vizeaza activitati sau evenimente in care nu iti mai pui sperante, pe care le privesti cu pesimism, finalizari, sfarsit de etapa, declin, renuntare, abandon, ajungere la capat, cu mici sanse de a mai reveni la normal, evenimente in declin, aspecte ce vizeaza planul emotional, sentimental si afectiv.

VESTE BUNA (primesti): intristare, boala, moarte.

VESTED: pierderi, disperare, nu mai speri ca un aspect mai poate fi rezolvat, pesimism, nostalgii, doruri, atrage atentia asupra unor aspecte din trecut, care nu au fost rezolvate la timpul lor.

VESTIAR: pregatiri pentru a te implica intr-o problema importanta, etape pregatitoare, adunarea elementelor ce-ti vor fi utile mai tarziu, cand vei fi in miezul problemei; tatonarea terenului, ucenicie.

VIERMI (ii omori sau ii folosesti ca momeala): noroc la tranzactii sau marire de salariu.

VIZITA (esti in vizita): lipsa de griji, comoditate, lene, altul are grija de tine, astepti sa fii servit, astepti rezolvari de la altii, neimplicare. Nedreptate, nu esti in stare sa-ti asumi nici o responsabilitate, astepti ca problemele tale sa fie rezolvate de alte persoane, ti-e teama sa te implici in lucruri noi.

VIZITA (primesti o vizita): responsabilitati, obligatia de a face impresie buna, amabilitate, ospitalitate, suflet mare, dorinta de a-i ajuta pe altii.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.

ZID (esti in spatele lui): cenzura, reprimarea personalitatii, frustrari, incapacitatea de a actiona, lipsa de orizont, neincredere, mari piedici, inchistare, rigiditate, timiditate, izolare, restrictii.

ZID (il construiesti): veselie indelungata.

ZMEU (personaj de poveste): anticipare a unor evenimente urmatoare, avertismente primite, perspective infricosatoare, greutati, teama, panica.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole