Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








AMANDOI: element de context ce vizeaza nevoia de cooperare, de intelegere, de impacare.

COLT (de pagina, indoit): amintiri, melancolie, uzura morala, oboseala psihica, necesitatea de a lua o pauza sau de a-ti improspata memoria.

DANS (in doi): dependenta totala de partener; dorinta de a depinde de celalalt; lipsa autoritatii si a libertatii personale; supunere, umilinta in fata altuia mai puternic; nevoia de a fi condus, ghidat, sfatuit.

DOI (numar): dualitate dar si gandirea in cuplu prin prisma lui noi, polaritate, dihotomie, masculin si feminin (Yin si Yang). Elemente de context ce vizeaza echilibrul, perechea, simbolul cuplului sau al comunicarii altruism, prietenie, generozitate, capacitatea de a impartati si celorlalti, echilibru, subordonare, colaborare, ajutor, sprijin, dialog, negocieri, intelegere, contacte, intalniri, discutii, conflict; nevoia de asociere, de colaborare, de interactiune, de impartasire a gandurilor, de societate.

DOICA : suparare.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole