Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A OCUPA (un loc in fata): ai aspiratii mari, esti tot timpul centrul atentiei, doresti sa te afirmi si lupti cu toate resursele pentru a ajunge sus.

A OCUPA (un loc in spate): starea sufleteasca subreda, nu iti gasesti stabilitatea, in acest moment al vietii te afli intr-un con de umbra, intr-un impas emotional, financiar, sentimental.

CUPA (pahar): ascultarea vocii interioare, dumnezeire, iluminare interioara.

CUPA (trofeu): atitudine de invingator, succese dar si ingamfare si egocentrism, pretuire de sine, apreciere, reusita in viata.

CUPA (inima rosie la carti): aspecte legate de relatii sentimentale, emotivitate, sensibilitate.

GRAS (tu esti, te preocupa silueta): pierderea respectului de sine, imagine proasta, panica, teama de a nu fi respectat sau acceptat.

GRAS (tu esti, nu te preocupa silueta): protectie, incredere, siguranta, perioada satisfacatoare.

LOC (gol, intre mai multe ocupate): asteptarea unor evenimente, sentimentul ca mai exista si alte variante in ceea ce faci, sociabilitate, dorinta de integrare, de implicare sau de acceptare intr-un mediu anume.

OCUPAT (ton la telefon sau loc): blocaje, piedici, incapacitatea de a inainta intr-o directie, pierdere de vreme cu alte detalii, stres.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole