Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CULOAR (coridor): perioada de trecere, situatie in plina evolutie, posibilitate de schimbare de directie; alternative.

CULOAR (in vagon): restrictii, evolutie impiedicata, nevoia de a urma un curs prestabilit de altii, incapacitate de exprimare sau de miscare dupa propria voie; libertate aparenta intr-o situatie care inainteaza dupa alte legi decat cele proprii.

CULOAR: tranzitie, schimbare, cautare de sine, dificultatea de a alege dar si maturizare si realizarea unor aspecte spirituale.

GALBEN (culoare): poate avea atat conotatii pozitive, cat si negative. Gelozie, infatuare, posibila boala, emotivitate foarte mare, foarte usor impresionabil, neincredere in partenerul de viata, nevoia de a te exprima artistic.

INDIGO (culoare): dorinta de schimbare, a a epata, de a fi in centrul atentiei, laudarosenie, vanitate, intelepciune, senzualitate.

MARO (culoare): seriozitate, maturitate, rigiditate, conservatorism, pasivitate, experienta, intelepciune, batranete, datorie, obligatie, simt al raspunderii, tristete, deprimare, pesimism, lipsa de orizont, lipsa de creativitate, nevoia de a aduce lumina in propria viata. Ratiune exagerate, gandesti prea mult si simti prea putin, posibila stare de tristete.

RASARIT (de alta culoare decat normal): schimbari ciudate se vor produce curand in viata ta, surprize neasteptate, care te vor uimi.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole