Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A TUNDE (un copac): dusmanii tai vor fi facuti de ras.

COAJA (de copac): vezi esenta lucrurilor, ce se afla dincolo de aparente, superioritate, inteligenta innascuta.

COPAC: cand este reperul principal al visului, si nu simplu element de decor, reprezinta propria fiinta. Stabilitate emotionala, armonie inerioara, stii mai multe lucruri decat crezi, trebuie doar sa cauti informatia in sufletul tau, reprezinta propria ta persoana si modul in care te vezi tu pe tine.

COPAC (inverzit, frumos, viguros): stare de sanatate buna, multumire, incredere in fortele proprii, speranta.

COPAC (desfrunzit, uscat, fragil, taiat, doborat): stare de sanatate precara, vulnerabilitate, emotivitate sporita, nervozitate, pesimism, devitalizare, oboseala, neincredere, deznadejde, dezamagire, nevoia de a fi ocrotit, stimulat, incurajat.

COPAC (inflorit sau cu fructe): stare de sanatate buna, speranta, optimism, incredere, mari asteptari de la propria persoana, suflu nou in viata actuala, noutati, schimbari favorabile, speranta; imaginatie, inspiratie, aspect placut; simpatie.

COPAC (inalt, suplu ca plopii): dorinta de realizare prin energie, dinamism, implicare totala, munca, inspiratie, adaptabilitate.

COPAC (inalt, puternic ca stejarii): dorinta de realizare prin concentrare, stabilitate, perseverenta, seriozitate, impresie buna.

COPAC (la umbra lui): supunere, retragere, izolare, pozitie de subaltern, complex de inferioritate, timiditate, complacere in a sta sub autoritatea cuiva; nevoie de ocrotire, teama de a-ti asuma responsabilitati.

COPAC (puieti abia iesiti): nevoie de ocrotire, nesiguranta, teama de a nu fi atacat, dorinte de realizare, dar incapacitate momentana de a da nastere unor rezultate promitatoare; nevoia de a acumula experienta; imaturitate.

COPAC (scoarta):

COPAC (scuturat): suparare, epuizare sufleteasca cauzata de o despartire, sanatate subreda, neincredere in fortele proprii, complexitate fizica.

COPAC (ii smulgi): biruinta impotriva dusmanilor.

COPAC (multi si te inconjoara): dusmanul se gandeste la tine.

COPAC (singuratic): un om mare va cadea.

FLORI (de copac): sanse ce pot fi fructificate cu succes.

IASCA (pe copaci): fereste-te de hoti.

MAR (copac fara fructe): element de decor ce atrage atentia asupra potentialului creativ al propriei persoane.

MAR (copac cu fructe sau fruct in copac): tine de calitatile si talentele individului, de capacitatea sa de creatie, de ideile si actiunile sale, teama de a nu reusi, de a nu-si atinge scopurile.

NUC (copac): pericol, influenta nefasta a unei persoane, intentii negative.

RAMURA (de copac): vei face afaceri profitabile.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole