Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CULEGE (fructe, legume, recolta): laude, recompense.

CAMPIE (cu recolta nestransa): realizari apropiate, siguranta, sentimentul ca esti pe drumul cel bun, satisfactie, sperante mari.

CAMPIE (goala, fara recolta): pierdere de timp si de energie, directie gresita, sentimentul ca nu esti pe calea cea buna, dezamagire.

COLT (de cladire): element de context ce vizeaza lucruri sau situatii neasteptate, necunoscute inca, ce urmeaza sa apara.

COLT (de camera): izolare, singuratate, pedeapsa, teama de a gresi sau de a fi pedepsit; rezerve, timiditate, teama de a actiona sau de a iesi in evidenta; umilinta, retragere.

COLT (de paine, rupt): inceputul unei actiuni; entuziasm, nerabdare de a actiona.

COLT (de paine, ramas): sfarsitul unei actiuni.

COLT (de masa): marginalizare, uitare, pozitie de subaltern, sentimentul ca nu esti luat in consideratie sau esti anume dat la o parte.

COLT (de pagina, indoit): amintiri, melancolie, uzura morala, oboseala psihica, necesitatea de a lua o pauza sau de a-ti improspata memoria.

COLT (de batista, innodat): atentionare, amintire, rememorarea unor situatii sau evenimente din trecut, reimprospatarea memoriei.

COLT (de strada): probleme materiale, umilinta, acceptarea temporala a unei situatii injositoare.

COLTI: te simti amenintat de cei din jurul tau si simti nevoia sa te aperi, dar lucrurile nu sunt intotdeauna ceea ce par, frica, teama de a fi desconspirat, spirit razbunator.

DECOLTEU (esti femeie, foarte amplu): nevoia de a-ti folosi sau pune in evidenta mai mult calitatile fizice; sinceritate, sentimente curate, dorinta de a-ti impartasi emotiile.

DECOLTEU (la o femeie, dar cu senzatie de jena): incapacitatea de a-ti folosi calitatile fizice, feminitate sau sexualitate frustrata sau reprimata, incapacitatea de a-ti exprima deschis sentimentele.

DECOLTEU (esti barbat, vazand la o femeie): dorinte sexuale.

DECOLTEU: ispita sexuala, corupere si manipulare, trezirea interesului unor persoane, extrovertire dar poate mai mare decat este cazul.

FLOARE (de colt): e semn de fericire. Rezistenta, adaptabilitate, putere sub o aparenta fragila.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole