Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
CIRCULATIE (intrerupta): senzatia ca stai in loc sau inaintezi cu greu; blocaj in evolutie sau in comunicare; evolutie lenta.

CIRCULATIE (trafic aglomerat): suprasolicitare, oboseala, lipsa timpului liber, necesitatea de a urma reguli stricte, supunere, oprelisti, intarzieri, incapacitatea de a te descurca singur; izolare, marginalizare.

CIRCULATIE (dirijata de un politist): cenzura, oprelisti, restrictii impuse, reguli stricte, senzatia ca esti eternul subaltern, necesitatea de a te supune unei autoritati superioare; libertate limitata de miscare sau de expresie.

CIRCULATIE: enervare, senzatia ca iti pierzi timpul cu probleme minore si nu mai ai timp de lucrurile importante, blocaj psihic, preferi in multe situatii sa il iei pe nu pot in brate, suprasolicitare si iritare, esti nevoit sa te supui unor regului pe care nu le intelegi.

CIRCULATIE (libera): relaxare, fuga, dorinta de a scapa de probleme.

SEMNE (de circulatie): vei avea necazuri.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole