Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A TAIA CAPUL (tu tai altcuiva): victorie asupra altora.

A TAIA CAPUL (ti se taie): asuprire.

ACCIDENT (la cap): trebuie sa te feresti de pericole sau tatal tau e amenintat.

BIROU (incapere la serviciu): probleme birocratice, cu autoritatile, lucru cu acte si documente ce trebuie rezolvate; activitate intelectuala obositoare, stres, sedentarism, imobilitate, incapacitate de a actiona eficient.

CAP: inceput, initiativa, capacitate de intelegere, persoane cu influenta, relatii intense cu sefii; oameni care te pot ajuta sau sfatui; obiectivitate. Gandesti foarte mult, rationament si analize, claritatea mintii si spirit de initiativa bazat pe calcule foarte stricte, revelearea unor lucruri pe care nu le sesizai pana acum; responsabilitati si asteptari de la tine de rezolvare a unor situatii.

CAP (spart sau taiat): piedici in realizarea proiectelor, neintelegeri cu parintii sau sefii; lipsa de organizare, deruta, dezordine. E semn rau, va muri o ruda.

CAP (tuns): agitatie.

CAPAC (il scoti): schimbari neasteptate, inaintarea spre necunoscut; revenirea in actualitate a unor probleme mai vechi.

CAPAC (il pui): extenuare, exagerare, suprasolicitare, stres.

CAPAC: pui capat unei probleme, incheierea unei relatii, de colaborare sau de asociere. Semn rau, de viclenie.

CAPCANA (o vezi pregatita): pericole iminente; asumarea unor riscuri.

CAPCANA (o pui): intrigi, barfe, rautati, inselaciune, tradare.

CAPCANA (cu animal prins): castiguri sau rezultate partiale favorabile.

CAPCANA (esti prins): situatie dificila, din care iesi cu greu de unul singur, ai nevoie de ajutor.

CAPCANA: stres, griji excesive, riscuri pe care ti le-ai asumat si de care esti foarte speriat, comploturi si intrigi.

CAPELA: nevoie de protectie, de confort, de a fi singur, de izolare, de timp pentru a chibzui si medita. Dorinta de a te desprinde de probleme, incercarea de a gasi raspunsuri alftel decat in exterior.

CAPITALA: agitatie, stres, pericole; egocentrism, aroganta, siguranta in fortele proprii, spirit de aventura; curaj de a infrunta greutatile.

CAPITALA (nu locuiesti in ea): inadaptare, fuga de riscuri sau de raspunderi.

CAPITALA (doresti sa te muti in ea): planuri marete, cautarea unui drum mai bun, te simti limitat, marginalizat, nevoie de o mai mare libertate de expresie si de miscare.

CAPRA: amabilitate, naivitate, pesimism, imaginatie, instinct matern dezvoltat, imaginatie, independenta, sacrificiu pentru familie, trecerea oricarui obstacol, capacitate de munca indelungata, rezistenta fizica, voiosie, tenacitate. Obstacole, necesitatea de a te implica in totalitate intr-un proiect pentru a depasi piedicile, efort si rezistenta, implicare in relatiile cu cei dragi. E semn rau, inseamna intristare mare.

CAPRA (neagra): evenimente deosebite, rare; lucruri de pret; valori importante; rezistenta si capacitate de adaptare iesite din comun.

CAPRE :

CAPRIOARA (ranita): fragilitate, vulnerabilitate, sensibilitate, teama, pericol.

CAPRIOARA (libera): dinamism, energie, vitalitate, sanatate, trecerea oricarui obstacol.

CAPRIOARA: suflet pur, delicat, nevoia de a fi protejat si aparat, emotivitate ridicata, inteligenta emotionala, exprimarea libertatii si bucuriei de a fi. E semn bun, de noroc in dragoste.

CAPSATOR: limitari si autoconstrangeri, esti legat moral de o obligatie pe care ti-ai asumat-o.

CAPSUNI (coapte): pasiune, vitalitate, sanatate, senzualitate, instinct erotic.

CAPSUNI (necoapte): imaturitate in plan erotic, cautarea unor raspunsuri pe plan sentimental sau sexual.

CAPSUNI (zdrobite sau putrezite): abuzuri sexuale, transformarea sexului intr-un mod de trai; accent prea mare pe latura fizica a dragostei.

CAPUSA : un necunoscut iti aduce o veste rea.

DECAPITARE: te simti incapabil de a mai controla lucrurile si evolutia vietii tale, iti subminezi calitatile intelectuale, mental esti intr-o stare depresiva cauzata de pierderea echilibrului, frica de a nu face ceva gresit, teama de riscurile asumate.

DURERE (de cap): stres, griji, responsabilitati mari, probleme urgente ce trebuie rezolvate.

FAN (strans in capita): organizare, planificare, buna administrare a resurselor proprii, nevoia de a face economii.

GEANTA (mare, incapatoare):

MANA (o prinzi in usa sau alta capcana): atentionare cu privire la riscurile implicate in actiunea visului, sentimentul ca nu mergi pe calea cea buna, teama de esec.

OCHI (negri sau caprui): mister, ascunzisuri, secrete, aspecte necunoscute, intimitate.

OCHI (caprui): intelegere greoaie a lucrurilor.

OPERATIE (la cap sau creier): necesitatea de a schimba o atitudine, un mod de gandire, mentalitatea sau parerile despre o anumita situatie.

PUI (de caprioara): intristare.

VULTUR (in zbor, pe cer, deasupra capului): pericol de a fi atacat de persoane cu mai multa putere, ai concurenti puternici, lupta cu rivalii va fi acerba, fii pregatit oricand de un posibil atac.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole