Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.
ANALIZE (medicale): organismul tau simte ca nu ii acorzi suficienta atentie, frica de boala. Precautie, trebuie sa cantaresti foarte bine situatia; fii prevazator.

CALE (drum): sansa, directie, posibilitate de a inainta in planurile personale; solutie, idee.

CALE (ferata): calatorie; noi planuri; o solutie stricta ce se cere urmata; lipsa libertatii de miscare sau de expresie.

CALE (o gasesti): decizie buna, solutie salvatoare, canalizare buna a fortelor sau gandurilor.

CALE (o pierzi): deruta, driva, confuzie, nesiguranta, neincredere; greseala, teama de esec.

CALE (ingusta): te asteapta necazuri.

CALEASCA: pretuire de sine, profit in afaceri, relatii la nivel inalt, ambitii si aspiratii mari.

CALENDAR: asteptare; apropierea unui eveniment important care iti da un sentiment de nerabdare sau emotie; schimbari lente; sentimentul ca se apropie o scadenta, un termen limita; presiunea timpului; graba; necesitatea de a mari ritmul; sentimentul ca nu mai ajungi la capat. Nerabdare, te agati de viitor si astepti cu nerabdare ceva ce trebuie sa apara dar uiti sa traiesti in prezent ceea ce va face sa nu observi multe lucruri. Nerabdarea inseamna omisiunea bucuriei prezentului. Graba de a duce la bun sfarsit un proiect. Semn rau, vei primi vesti proaste.

CALENDAR (pe perete): organizare, ordine, disciplina, metoda, buna sistematizare a muncii.

CALENDAR (marchezi o zi): necesitatea de a-ti stabili un scop, un tel, un termen pentru o situatie anume; nevoie de organizare, de ordine in viata de zi cu zi.

CALENDAR (oferit de cineva): necesitatea de a te supune unor reguli stricte, impuse de altii; termene ce se cer respectate.

CALENDAR (aratand o perioada din trecut): amintiri, melancolie; graba, accelerare; aglomerare de evenimente; lipsa sau presiunea timpului.

CALENDAR (aratand o perioada din viitor): asteptare, emotie, nerabdare.

DRUM (cale ferata): vei avea noroc tu si cei din jurul tau; asteapta-te la musafiri.

TRAVERSE (de cale ferata): trebuie sa fii mai temperat in relatiile cu oamenii care lucreaza cu tine.

ZID (esti in fata lui, il intalnesti in cale, te oprest): obstacol, frustrari, lipsa de perspectiva esti inchis intre niste ziduri.
Promo RuxiRubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări iunie

Nu ești autentificat

Articole