Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CADERE (fara frica): dorinta de eliberare, de ducere la bun sfarsit a unor obligatii.

CADERE (cu frica): teama de esec; pierderea controlului.

CADERE: situatii scapate de sub control, cadere in profunzimile propriului sine, cunoastere absoluta dar care ramane totusi incompleta daca senzatia de cadere este oprita de teama si frica; distrugerea unor idei si iluzii vechi; sentiment profund de dezorientare. E semn rau, inseamna intristare, ingrijorare.

LUNA (in scadere): avere.

RANA (de lovitura, bataie sau cadere): problemele stringente sunt legate de vesti neasteptate, actiuni bruste, interventii nedorite in viata ta.

ZBOR (senzatie neplacuta, cu teama de cadere): avertisment cu privire la inaltimea mult prea mare a telurilor tale, idealism periculos, neincredere in propria persoana, sub-estimarea fortelor, risc de dezamagiri, lipsa oricarei perspective, stres, teama de viitor, deznadejde, pesimism, sentimentul ca faci un lucru doar pentru placul altuia, te simti obligat sa faci ceva.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole