Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A AUZI (toba ce bate): te ameninta o boala a inimii sau o boala circulatorie; e bine sa te odihnesti.

A BATE (pe cineva): pedeapsa, avertisment, razbunare.

A BATE (la usa): incercare timida, teama de a actiona, asteptare, pozitie defensiva, tatonarea terenului inainte de a lua o decizie.

A BATE (un cui): necazuri pricinuite cuiva, griji; punerea la cale a unor noi planuri sau revenirea la unele mai vechi, aducand aspecte noi in discutie.

A BATE (la usa): o incercare timida de a patrunde in miezul unei probleme sau de a interactiona cu cineva dar teama este o mare piedica in realizarea multor dorinte.

A IMBATRANI (mai batran decat in realitate sau imbatranire rapi): nevoie de maturizare, oboseala, extenuare, pierderea energiei.

A IMBATRANI: sentimentul ca pierzi ceva, risia de energie, nevoia de a stii sa iti dai singur raspunsul la dileme.

ABATOR: boala, greseala pe care ai facut-o si din cauza careia ai mustrari de constiinta, esti martorul unor nedreptati.

ACROBAT (pe sarma sau la trapez): situatie riscanta, hazardanta, se cere curaj si infruntarea pericolului de unul singur, intr-o situatie incerta, dar cu posibilitatea de a primi sprijin la nevoie; nesiguranta, teama de a gresi.

ACROBAT (care cade): ai nevoie de autocontrol sau de o alternativa de rezerva, care sa te scoata din impas in cazul unui posibil esec.

ACROBAT: trebuie sa treci peste situatiile dificile cu tact si diplomatie, atitudinile vulcanice si reprosurile agresive nu iti vor aduce beneficii prea mari. Ai grija la drumuri, mai ales daca planuiesti o calatorie.

ALBUS (batut spuma): aparente inselatoare; minciuni, sentiment fals de implinire sau multumire.

ANIMALE (salbatice): fereste-te de dusmani si de cearta. Daca sunt patrupede, iti vei face prieteni statornici si drepti. Daca sunt de tot soiul si chiar necunoscute, fereste-te tu de moarte sau ai tai

BARBA (la un barbat): relatii cu reprezentanti ai autoritatilor; putere, intelepciune; persoane cu functii importante in aparatul de stat; minciuni; ascunzisuri, nevoia de a apela la inselaciuni; nu cunosti inca adevarata fata a lucrurilor. Sentimental autoritatii, al sigurantei, impunere asupra altora care poate merge spre manipulare.

BARBA (la un barbat care in realitate nu are): minciuni, tradare, ascunderea adevarului cu bunastiinta.

BARBAT (tanar): lipsa de maturitate in actiunile tale.

BARBAT (matur): stii bine ce ai de facut, esti pe drumul cel bun.

BARBAT (cu chip feminin): vulnerabilitate, superficialitate, incapacitate de a te descurca intr-o imprejurare dificila; caracter schimbator, incert, nehotarat.

BARBAT (frumos): superficialitate, incercare de a scapa de responsabilitati prin seductie.

BARBAT (blond): pace, liniste.

BARBAT (batran): intelepciune.

BARBAT (gras): nechibzuinta dar si avutie.

BARBAT: simbolul familiei, bucurii in casa. E semn bun, caci sperantele se vor implini.

BARBAT (dezbracat): e semn de rusine.

BAT: protectie; nesiguranta, neincredere in fortele proprii; dorinta de a fi sprijinit de cineva din afara; certuri usoare. Spirit de justitiar, luptator, certuri.

BATAIE: certuri, neintelegeri, dusmani.

BATAIE (bati pe cineva): nevoia de a te razbuna si de aici indicatia visului, intoarce si celalalt obraz, lasa timpul sa actioneze in favoarea ta nu incepe actiuni de razbunare ce se pot intoarce impotriva ta.

BATAIE (primesti): dupa boala vine sanatate.

BATALIE : ntristare si suparare; ti-e frica de alte greutati ale vietii.

BATATURA: situatie in care intampinati dificultati, probleme, piedici.

BATERIE (electrica, in buna functionare): energie, forta, revigorare, eventual nevoie de odihna, vindecare dupa boala; idei noi; curaj de a actiona sau de a porni la un nou drum; creativitate, inventivitate.

BATERIE (terminata sau pe terminate): nevoie de odihna, de repaus; vulnerabilitate in fata bolii.

BATERIE (percutie):

BATISTA (pierzand): actiunile in care te-ai implicat fie sentimental, fie profesional, sunt in pericol de a se destrama; sentiment de vinovatie.

BATISTA (alba): posibilitate de casatorie. Relatie ce se poate concretize la biserica, intalnesti pe cineva.

BATISTA (fluturand de adio): riscuri de despartiri, legaturi rupte, tristete, lacrimi, suparari, calatorii indepartate; boala usoara.

BATISTA (colorata): veste proasta, sentiment de nefericire, te simti neinteles.

BATISTA (neagra): moarte.

BATISTA: mici rautati in anturaj.

BATRAN: intelepciune, putere de a ierta; experienta trecutului, lectii asumate; e timpul sa pui in aplicare cunostintele si lectiile pe care le-ai acumulat si invatat in trecut; forta trecutului asupra situatiilor prezente. Sfaturi bune, intelepciune, lectiile trecutului, protectie dar si sfarsitul a ceva si inceputul a altceva, nevoia de protectie, necesitatea de a primi un sfat. E semn foarte rau, de saracie sau paguba; imbolnavire.

BATRANA :

BIJUTERIE (pentru barbati): bunastare, confort, avere, mari ambitii materiale sau profesionale, achizitii, lupta pentru posesiuni.

BUCATARIE (pentru barbati): lipsa de simt practic, piedici, incurcaturi, neindemanare, stangacie, nepricepere.

BURLAC (barbat): frica de resonsabilitati, simti ca vei fi fortat sa faci ceva ce iti trezeste teama de necunoscut.

BURTA (esti barbat): vei pierde mult timp in procese.

CAINE (turbat): vei avea in curand satisfactii.

CAL (salbatic sau naravas): energie fizica sau sexuala, instinct erotic puternic mai ales pentru barbati revolta, enervare, indignare, instincte necontrolate, libertate deplina, independenta, nesupunere, te descurci singur; faci ce vrei; incredere in fortele proprii, curaj, incalcarea oricaror reguli, legi sau limite.

CAMIN (de batrani): singuratate, sentiment de abandonare, de marginalizare, de uitare.

CARARE (batatorita): urmarea ideilor de la ceilalti, lipsa de originalitate, imitatie.

CARARE (prea putin batuta): originalitate, noutate, curaj, initiativa.

CIOCAN (bati cu el): de casnicie linistita si spor in afaceri.

CIORAPI (barbatesti):

CLOPOT (bate): necazuri si certuri cu dusmanii care te urasc.

COLT (de batista, innodat): atentionare, amintire, rememorarea unor situatii sau evenimente din trecut, reimprospatarea memoriei.

CORP OMENESC (de barbat): energie, dinamism, initiativa, putere, virilitate, convingere, dominatie, agresivitate, impulsivitate.

COSTUM (de haine, barbatesc): relatii oficiale, de serviciu, seriozitate, sobrietate, necesitatea de a face impresie buna.

CRACIUN (sarbatoare): reusita, succes, protectie, ocrotire, siguranta, bucurie, veselie, perioada placuta cu prietenii sau cu familia; dorinta de a reintalni membri ai familiei; surprize placute; amintirea unor vremuri frumoase din trecut.

CRAVATA (la un barbat): dominare, prestanta, autoritate, imagine buna.

CUIE (bati): vei face o calatorie in curand dar lipsita de profit.

DECOLTEU (esti barbat, vazand la o femeie): dorinte sexuale.

DEMISIE (aprobata de sefi): teama ca nu esti acceptat intr-o colectivitate, defecte sau erori greu de ascuns, dezamagiri, atentionari, avertismente din partea unor superiori, nesiguranta pentru ziua de maine.

FEMEIE (esti barbat): sexualitate, inhibitii sexuale, dor de mama, dorinta de afectiune si iubire.

FEMEIE (batrana): vei auzi vesti proaste despre cineva drag.

FEMEIE (o bati): cearta.

GINECOLOG (esti barbat): situatii penibile, jena.

INIMA (o auzi batand): vei primi o veste.

INTALNIRE (cu un barbat): situatia poate fi mai mult la nivel fizic, legata de activitate, munca, profesie, curajul de a infrunta direct pericolul.

MAGAR (il lovesti sau il bati): intristare sau suparare.

MOBILA (schimbata sau noua): acumulare de noi cunostinte, specializare intr-un domeniu nou, noi orizonturi intelectuale. Schimbare pe plan sentimental, nu neaparat a partenerului ci a intimitatii din cadrul relatiei, nevoie de stabilitate, de certitudini

OCHI (holbati): curiozitate, interes, dorinta de a afla mai mult, dorinta de a aprofunda o problema.

PANA (de pasare salbatica): alergatura si griji.

PARFUM (de barbat): nefericire.

RANA (de lovitura, bataie sau cadere): problemele stringente sunt legate de vesti neasteptate, actiuni bruste, interventii nedorite in viata ta.

REGE (daca esti barbat): face referire la relatia ta cu autoritatea suprema din viata ta actuala.

REGINA (daca esti barbat): face referire ori la relatia ta cu autoritatea din viata profesionala, eventual cu o femeie-sef ori cu sotia.

SALBATICIE: se intrevede sansa de a schimba ceva in viata ta, fie ca este vorba de o schimbare substantiala sau doar o mica schimbare fara efecte extraordinare, pentru tine va fi o noua sansa de a-ti imbunatati stilul de viata.

SARBATORIT (tu esti): ti se ofera o slujba mai buna.

SINCERITATE (pentru barbati): grija.

SURTUC (barbatesc): bogatie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole