Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








BARCA: dezechilibru psihic, nesiguranta, pericol, cale provizorie pentru solutionarea unor probleme emotionale; perioada cu multe griji. Dezechilibru interior, nu reusesti sa te centrezi, dileme, nu stii ce alegeri sa faci, griji, incapacitate de a lua o decizie. E semn ca te vei casatori sau ca vei avea o numta in familie.

BARCA (trasa la mal): sfarsitul unei perioade de zbucium intens; noi sanse sentimentale; incercare de evadare din stresul cotidian.

BARCA (mai multi in ea): nevoia de cooperare, pentru atingerea unui scop comun; nevoie de intelegere in familie sau cu prietenii; dorinta de impacare dupa un conflict.

BARCA (calatorie linistita): progres sigur spre reusita; relatie sentimentala satisfacatoare.

BARCA (calatorie zbuciumata): suparari, probleme emotionale sau sentimentale.

BARCA (subreda): temeri mari in legatura cu o alegere, frica determinate de asumarea unor riscuri. Mai multi intr-o barca - colaborare cu ceilalti, comunicare de grup. Barca ce se clatina este indecizia dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa - liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal - ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

BARCA (ce se clatina): indecizie dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa - liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal - ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

BARCA (pe apa): liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale.

VASLA (o folosesti intr-o barca): forta de a-ti atinge un scop, ai capacitatea de a depasi emotiile si de a-ti tine sub control trairile interioare, teluri sentimentale care pot fi atinse.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole