Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MERGE (la bal): noroc deosebit.

BAL: companie placuta, flirt, dorinta de a te implica intr-o relatie sentimentala noua. Stare de amuzament, dispozitie mucalita, comica, de petrecaret. Dorinta de a relationa, de a intalni oameni sau poate perechea potrivita. Sentiment ascuns de singuratate de aici si nevoia de social.

BAL (insotit): distractie, placere, vedelie, lipsa de griji.

BAL (neinsotit): disponibilitate pe plan emotional, esti gata de o noua relatie sentimentala, de aceea iesi in intampinarea ei.

BAL (mascat): prieteni falsi, minciuni, inselatorii, persoane care vor sa ti se bage sub piele abpordand o fata sau o personalitate inselatoare.

BALANSOAR: nevoia de echilibru, de liniste, de libertate. Sufletul tau isi cauta linistea alaturi de perechea pe care o ai. E semn rau; fereste-te de boala.

BALANTA: dezechilibru, contradictii, nemultumiri, inegalitate, nedreptate, deosebiri acute; se cere o evaluare corecta a situatiei inainte de a lua o decizie; diplomatie, putere de convingere, prietenie, simpatie, negocieri. Justitie sau spirit justitiar, nevoie de echilibru si ordine ce reiese dintr-un sentiment de dezechilibru. Te simti neindreptatit. E semn rau; trebuie sa fii atent la noii prieteni, caci cineva vrea sa te insele.

BALAUR: temeri ascunse intime, pe care nu leai dezvaluit nimanui; se cere destainuirea acestor temeri unor persoane de incredere; pericol iminent pe plan sentimental; relatie sentimentala ardenta, dar paguboasa; dusmani pe fata; piedici, eforturi pentru a ajunge la o reusita; se cere infruntarea pericolului. Sentimenent de dispret fata de cineva sau ceva. Frica ascunsa sau perceptia apropierii unui pericol. E semn rau. Daca ai facut o fapta necinstita, va fi descoperita si vei avea parte de dispretul celor din jur.

BALCI: placeri simple ale vietii; tendinta spre batjocura fata de altii; intalniri banale cu prietenii; neseriozitate; dispret; pierdere de vreme.

BALCON: dorinta de a fi remarcat, de a iesi in evidenta; dorinta de a ocupa pozitii sociale publice, relatii cu persoane cu functii importante. Deschiderea spre noi oportunitati, aspiratii si dorinta de reusita. Vise de implinire profesionala.

BALEGA: activitati penibile, injositoare, umilitoare, dar care pot aduce in cele din urma reusite si succes; compromisuri folositoare, concesii, sacrificii trecatoare, dar profitabile in viitor.

BALEGA (morman): stimulente, impulsionare, incurajare, sperante, planuri de viitor.

BALEGA (facuta de un animal): asteptari mari, sperante, dorinta de a te implica intr-un proiect de anvergura.

BALEGA (in drum): necazuri, vorbe rele, suparari; surprize neplacute.

BALEGA (murdarindu-te): mici castiguri, mici realizari, solutii de moment, care pe altii iar putea face sa sufere sau care altora lear parea ridicole.

BALEGA (folosind cu un scop precis): planuri de viitor, sperante, perspective, munca, efort depus, pregatiri.

BALENA: protectie, ajutor, emotii coplesitoare; emotivitate exagerata; probleme greu de trecut, cu mult stress; neliniste, zbucium sufletesc. Energie foarte mare consumata din cauza unui eveniment. Stres sau emotii foarte intense. Sentimente hiperbolizate, exacerbate. Te poti imbolnavi sau vei afla de boala cuiva apropiat.

BALENA (fioroasa): capcane, pericol sau boala. Daca sunteti inghitit de o balena veti avea probleme mari la munca ce vor ajunge pana in pragul falimentului.

BALENA (inghitit de ea): probleme mari la munca ce vor ajunge pana in pragul falimentului.

BALERIN: suplete, agilitate, rapiditate in actiune, reactii prompte, frivolitate, usurinta de a evita obstacolele; gratie si forta deopotriva. Presupune tratarea unor situatii cu mult stil, gratie, indeplinirea obiectivelor dupa multa diplomatie si munca.

BALET: armonie sufleteasca, dar si rigoare in actiunile ce le veti presta.

BALON (care zboara): perioada fericita, succese pe plan profesional sau intelectual, dar la voia intamplarii, in care nu poti avea nici un control; noroc chior, succes neasteptat. Calatorie, drum, intamplari favorabile pe plan profesional. Ai parte de situatii in care norocul ca avea un aport foarte mare.

BALON (umflat): vise desarte, minciuni, emotii inselatoare; lucruri trecatoare, fara viitor.

BALON (spart): frustrari, dezamagiri; proiecte esuate, luciditate, trezire la realitate.

BALON (pe cer): sperante noi.

BALON (privit de aproape, pe dinauntru): boala, ratacire.

BALON (pentru copii): mici necazuri iti vor tulbura zilele ce vin.

BALTA: griji trecatoare, piedica neimportanta, care poate fi evitata.

BALTA (murdara): boala. Obstacol.

BALUSTRADA (stabila): sprijin in evolutia unui proiect.

BALUSTRADA (subreda, rupta): nesiguranta, teama de a continua.

CANIBAL: obsesii, manii, fobii, obieciuri periculoase, vicii, tendinta de autodistrugere prin obiceiuri si naravuri; invidie, gelozie, ganduri rele fata de alte persoane sau simti ca esti victima acestor sentimente; trebuie sa renunti la obiceiuri distructive; regrete, resentimente puternice care te mananca pe dinauntru. Excese, nevoi sexuale neintelese, frustrari si lipsuri, te simti devorat de probleme, atitudini autodistructive, gand de razbunare ce te macina si care foarte posibil se va intoarce impotriva ta.

FOTBAL: element de context ce vizeaza modalitatile de a ajunge la niste rezultate concrete prin munca in echipa, dar tinand cont de telurile personale. Dorinta de glorie, competitie, ambitii profesionale, dorinta de reusita.

GOL (la fotbal): atingerea scopului, apropiere de rezultate favorabile, sentimentul ca te afli pe drumul cel bun, ambitie, perseverenta.

HANDBAL: reusita intr-un proiect doar prin colaborare si conlucrare, munca de echipa, socializare si altruism.

MASCA (de bal): flirturi, dorinta de a face ceva sub adapostul anonimatului, ispita, atractie de fructul oprit.

MECI (de fotbal): confruntare, competitie, ambitie pentru atingerea unui scop.

ORCA (balena ucigasa): protectia unei persoane ale carei intentii nu pot fi aflate; lipsa de incredere, aparente inselatoare.

RATA (la balta): vei pierde pe cineva.

TAMBAL : te ameninta primejdii.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole