Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MANCA (la restaurant): actiuni importante, de care depinde imaginea publica sau chiar cariera individului, recompense satisfacatoare, optimism.

A PIERDE (aur): griji, temeri cu privire la o sansa pe care ai putea s-o ratezi.

A PIERDE (un lant de aur): dezonorare.

AUR: triumf, castig, situatie cu mari sanse de reusita, prosperitate, curaj, putere, egoism, entuziasm, conducere, dominare, stapanire, aroganta, prestanta, incredere deplina in fortele proprii; atitudine domananta. Putere interioara, capacitate de a transforma toate visele in realitate, tendinta spre exces material care trebuie stopata la timp, pretuirea vietii si a iubirii, siguranta de sine, personalitate dominanta si charismatica. Succes financiar, celebritate.

AUR (stralucind): e semn rau, caci vei risipi peste masura.

AUR (numeri bani de aur): e semn rau, urmeaza o perioada de lipsuri.

AUR (il furi): te vei certa cu un om pe care-l iubesti.

AUR (il imparti): te vei desparti de prieteni buni, va urma o dezbinare in afaceri, o cearta.

AUR (il pierzi): ai grija sa nu fii inselat sau furat in afaceri.

AUR (il primesti): fereste-te de viclenia si minciuna celor din jur.

AUR (purtat ca podoaba): e bine, caci e semn de noroc.

AUR (gasit in pamant): e semn bun, de fericire si bucurie.

AURIU: caldura, atmosfera placuta, prielnica, primitoare; confort, bucurie, placere; dar si snobism, prost gust, superficialitate, inselaciune, falsitate uneori.

AURORA (vazand-o cu sentiment de bucurie): pace interioara, bucurie, iluminare spirituala; dispozitie buna.

AURORA (vazand-o cu sentimente de teama sau tristete): avertisment sa te intorci la valorile spirituale ale vietii, catre religie si Dumnezeu.

AURORA: bucurie, puritate interioara, calitati exceptionale, sufletul iti atrage atentia ca trebuie sa te si bucuri din cand in cand de ceea ce iti ofera universul.

AURORA DIMINETII : nu e bine sa o visezi. E semn de intristare.

BACALAUREAT: actiune de importanta majora in activitatea actuala, cu scopul de a scoate la iveala calitati personale de care nici nu erai constient; maturizare, seriozitate in crestere. Sentiment de teama in fata unei actiuni pe care va trebui sa o realizezi sau pur si simplu sentimentul importantei cu care privesti o situatie. Maturitate, obstacol, competente individuale.

BALAUR: temeri ascunse intime, pe care nu leai dezvaluit nimanui; se cere destainuirea acestor temeri unor persoane de incredere; pericol iminent pe plan sentimental; relatie sentimentala ardenta, dar paguboasa; dusmani pe fata; piedici, eforturi pentru a ajunge la o reusita; se cere infruntarea pericolului. Sentimenent de dispret fata de cineva sau ceva. Frica ascunsa sau perceptia apropierii unui pericol. E semn rau. Daca ai facut o fapta necinstita, va fi descoperita si vei avea parte de dispretul celor din jur.

BIJUTERII (de aur): sansa, perspective luminoase, casatorie. Element de context ce vizeaza valori personale cele mai importante familie, dragoste, profesie, bani etc ce pot fi reprezentate de un alt element de context.

CHEIE (din aur sau alt material pretios): reusita, realizare rasunatoare; ambitii mari; inventivitate exceptionala, descoperirea unor solutii cu totul originale.

COROANA (de flori sau de lauri): laude, recompense, dorinta de a fi apreciat; speranta in realizari deosebite. Vei primi pamant.

CUNUNA (de aur sau flori): casatorie apropiata sau de mostenire insemnata.

DINOZAUR: element de context ce vizeaza evenimente din trecut, inutile in prezent, dar care pot crea inca panica si anxietate. Asociere mentala cu imaginile receptata de peste zi sau pasiunea pentru trecut si istorie.

GAURA (in ceva): eroare trecuta cu vederea, risipa de energie, pierderea unor resurse importante pe fleacuri sau lucruri neimportante; ceva lipseste sau trebuie schimbat in viata ta.

GAURA (in ciorap sau haina): imagine stirbita, ce necesita o schimbare totala, nevoia de a crea o imagine mai buna despre tine. E semn rau, de suparare.

GAURA (intunecata sau adanca): teama de necunoscut, de imprevizibil.

GAURA (de cheie): secrete, dorinta de a afla unele detalii greu accesibile, spionare, tendinta spre barfa, lipsa de incredere in ceilalti.

GAURA: simti ca tot ceea ce faci este in zadar, lipsa de pricepere, comportament adesea vulcanic si violent, lipsuri si neplaceri.

HAINE (aurite): te vei imbogati in scurt timp.

IAURT: prudenta, mare atentie pentru a nu gresi, lectii invatate din experiente proaste. Senzatie de balonare fizica, lipsa de confort cu tine insuti, purificare interioara, excese culinare.

MINA (de carbune, de aur sau pietre pretioase, de minere): plaseaza visul in zona resurselor interioare ale individului, asupra propriilor sale talente, asupra calitatilor pe care si le-a dezvoltat sau nu, asupra creativitatii sale nedescoperite, asupra unor atitudini subconstiente ce se cer valorificate, introspectie, auto-analiza, nevoie de auto-cunoastere.

MONEDE (de aur): casatorie.

RAU (doua rauri care se intalnesc): posibilitatea sa ai doua relatii in acelasi timp, intalnire sentimentala importanta in destin, poate chiar jumatatea predestinata, evenimente sentimentale deosebite, o mai buna intelegere in cuplu, uniune solida.

RESTAURANT (se petrece actiunea): face referire la viata ta publica, legatura ta cu societatea, depinde de actiunea care are loc aici.

RESTAURANT (intri): apar ocazii de a iesi mai mult in lume; incepe o perioada plina de evenimente mondene; petreceri, nunti. distractii; doresti o viata mai plina in plan social; speri sa fii integrat intr-un grup de prieteni.

RESTAURANT (iesi): te simti exclus din viata sociala, nu te simti bine intr-un anumit grup de cunostinte, esti ignorat, nu ai timp de viata sociala; planul social e sarac in aceasta perioada.

RESTAURANT (treci pe langa sau prin spate): iti doresti sa fii integrat intr-un eveniment monden sau un grup de prieteni; ti se pare ca esti respins de colectiv, ca nu esti integrat sau ca se petrec evenimente la care nu esti martor sau nu esti invitat; te simti in afara grupului in care credeai ca faci parte; ai alte preocupari sau alte sarcini decat viata publica.

RESTAURANT: imbunatatirea imaginii personale, venituri suplimentare.

TACAMURI (de aur): ambitii mari pe plan financiar si profesional.

TAUR : te vei supara pe un om apropiat.

URECHE (cu gaura): pierderi familiale.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole