Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A PARCA (masina): nevoia de a fi precaut, oboseala, te bazezi foarte mult pe ratiune in ceea ca faci.

A TE INTOARCE (cu spatele): indiferenta, refuz, neimplicare, neacceptare, situatii care nu te intereseaza, atitudine negativa, schimbare in rau.

A TE INTOARCE (cu fata): receptivitate, deschidere, acceptare, sinceritate, aprobare, atitudine pozitiva, schimbare in bine.

A TE INTOARCE (pe o parte): incertitudine, nesiguranta, deruta, neincredere, alternative multiple.

A TE INTOARCE (catre stanga): schimbare in rau.

A TE INTOARCE (catre dreapta): schimbare in bine.

A TE INTOARCE (din drum): ghinion, posibilitate de schimbare in rau.

A TE INTOARCE (acasa sau de unde ai plecat): sentiment de repetabilitate, teama de schimbare sau de nou, dorinta de a intalni numai situatii sau aspecte deja cunoscute, dorinta de satisfacerea nevoilor esentiale, incredere numai in fortele proprii, cautarea sigurantei.

ACCENT (marcat pe o litera): avertisment, atragerea atentiei asupra unui detaliu important din contextul visului.

ANTARCTICA: nesiguranta, frica, mandrie, orgoliu, distanta, raceala, superioritate, indiferenta; curaj, dorinta de a calca pe un teren complet nou, curiozitate; spirit temerar, aventurier, cercetator.

ARBORE (incarcat cu fructe): afacerile iti vor merge din plin.

ARC (cu sageti, tragand sau intins): evolutie buna, atingerea telurilor, aspiratii inalte; gasirea unei noi variante; ambitie, tenacitate, capacitate de a ajunge la capat.

ARC (rupt, cu sageti rupte, care nu se intinde sau rata): munca in zadar, cu sentimentul ca nu iti poti atinge scopurile; neincredere in fortele proprii, deznadejde.

ARC (resort): elan, progres, dorinta de a trece mai repede peste unele etape plictisitoare sau inutile, elan, entutiasm, avant, avansare rapida.

ARC (rupt, la pat): disconfort, nemultumiri trecatoare in familie sau sanatate.

ARC : inseamna putere si sanatate.

ARC DE TRIUMF : boala si sperante zadarnice.

ARCA LUI NOE (pe uscat): avertisment cu privire la greutati care urmeaza sa vina; fii pregatit pentru orice eventualitate; sentiment de protectie.

ARCA LUI NOE (pe apa): iesire din impas, solutie provizorie, perioada de trecere pana la o viitoare etapa a planurilor personale.

ARCUS: gasirea unor mijloace de a ajunge la o rezolvare multumitoare, dar iluzorie; lingusitori, prieteni falsi, care iti ascund adevarul si te lasa sa continui pe o panta gresita. E semn bun, de veselie mare, neasteptata.

BANCA (in parc): odihna, repaus, nevoie de relaxare; visare, romantism.

BARCA: dezechilibru psihic, nesiguranta, pericol, cale provizorie pentru solutionarea unor probleme emotionale; perioada cu multe griji. Dezechilibru interior, nu reusesti sa te centrezi, dileme, nu stii ce alegeri sa faci, griji, incapacitate de a lua o decizie. E semn ca te vei casatori sau ca vei avea o numta in familie.

BARCA (trasa la mal): sfarsitul unei perioade de zbucium intens; noi sanse sentimentale; incercare de evadare din stresul cotidian.

BARCA (mai multi in ea): nevoia de cooperare, pentru atingerea unui scop comun; nevoie de intelegere in familie sau cu prietenii; dorinta de impacare dupa un conflict.

BARCA (calatorie linistita): progres sigur spre reusita; relatie sentimentala satisfacatoare.

BARCA (calatorie zbuciumata): suparari, probleme emotionale sau sentimentale.

BARCA (subreda): temeri mari in legatura cu o alegere, frica determinate de asumarea unor riscuri. Mai multi intr-o barca - colaborare cu ceilalti, comunicare de grup. Barca ce se clatina este indecizia dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa - liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal - ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

BARCA (ce se clatina): indecizie dar si sentiment de instabilitate emotionala.Barca pe apa - liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale. Barca la mal - ceva ce s-a terminat, o problema care si-a gasit rezolvarea, o situatie grea din care o sa iesiti.

BARCA (pe apa): liniste, iubire, posibil imbunatatirea vietii sentimentale.

CALENDAR (marchezi o zi): necesitatea de a-ti stabili un scop, un tel, un termen pentru o situatie anume; nevoie de organizare, de ordine in viata de zi cu zi.

CARCIUMA : saracie mare.

CARCIUMAR: ticalosie.

CEARCANE: te simti epuizat si macinat de griji si probleme, uzura psihica si fizica, insomnie.

COCOSTARC : prieten credincios, sincer.

DRUM (parcurgi): vei fi fericit.

FEMEIE (e insarcinata): asteapta-te la greutati.

INFARCT (face altcineva): sentiment de vinovatie fata de cineva caruia i-ai gresit, stres, mustrari de constiinta, teama de a pierde pe cineva drag.

INFARCT (tu faci): stres, oboseala psihica, soc.

MARCI (timbre): vei primi o veste buna.

MASINA (in garaj, stationand sau in parcare): relatii rare, intamplatoare, care au ajuns intr-un impas sau care nu au fost intretinute, cu riscul de a fi pierdute sau uitate.

PARC: te simti sufocat si coplesit, nevoia de relaxare, de detasare, semn ca trebuie sa te mai gandesti si la tine si sa mai lasi din responsabilitati macar pentru cateva ore.

PARCARE: viitor incert, cautare de sine, te simti incoltit de cei din jurul tau.

SARCOFAG : faci afaceri necinstite.

TARC (de oi): esti in pericol de a fi pradat.

VASLA (o folosesti intr-o barca): forta de a-ti atinge un scop, ai capacitatea de a depasi emotiile si de a-ti tine sub control trairile interioare, teluri sentimentale care pot fi atinse.

X (punct marcat cu un X mare): ambitii, teluri clare, perseverenta, dorinta de a-ti atinge idealurile propuse, directii clare.

X (punct marcat cu un X mic): trebuie sa iti dai seama imediat unde gresesti pentru a preintampina o mare pierdere.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole