Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DORMI (afara, in picioare, incomod, dezvelit, in frig): disconfort, nesiguranta, probleme, piedici, stres, griji, anxietate, teama, incapacitatea de a te rupe de probleme.

ACVARIU (privind dinauntru in afara): ai avea nevoie de mai multa libertate de actiune sau de exprimare in relatiile sentimentale in care esti implicat; nu esti multumit cu mediul in care traiesti; te simti strans cu usa, constrans, limitat; ai nevoie de un concediu sau de o pauza.

ACVARIU (privind dinafara inauntru): nu poti actiona in nici un fel la problemele nou aparute; esti un simplu spectator.

AFARA (a iesi): retragere dintr-o problema, izolare, refugiu, teama de a actiona direct, neimplicare, eschivare in fata greutatilor.

AFARA (in vis): element de context ce vizeaza situatii in care nu esti implicat direct, evenimente straine de tine, dar de care vei auzi de la altii.

BISERICA (vazuta din afara): vremuri bune, ajutor de la cunoscuti.

FEREASTRA (privind dinauntru in afara): dorinta de schimbare, optimism, speranta.

FEREASTRA (privind din afara inauntru): nevoia de introspectie, de cunoastere a propriei valori sau capacitati inainte de a recurge la o schimbare; dorinta de autocunoastere.

ORZ (oricare cereale in afara de grau): va interveni o schimbare esentiala in viata ta.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole