Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A DORMI (adanc): fuga de raspundere, pasivitate, inactivitate, neimplicare; indiferenta.

ADANC: element de context ce vizeaza probleme profunde, necunoscute; detalii secrete; ascunzisuri, intimitate. Frica de a vedea dincolo de aparente, intimitate sexuala cu cineva si teama sau dorinta de a trai experiente sexuale cu o persoana.

FANTANA (adanca si curata): mari resurse afective, dar greu de scos la iveala; timiditate, incapacitatea de ati exprima liber sentimentele.

GAURA (intunecata sau adanca): teama de necunoscut, de imprevizibil.

PARIU (adanc): durere, intristare.

RAU (mic ce devine mare sau mai adanc): relatia in care esti implicat va cunoaste o amplificare, va deveni mai mare decat ai fi dorit, poate spre sufocare, posesivitate, depinde de senzatia din vis.

RAU (mare ce devine mic sau mai putin adanc): riscul de a pierde o iubire, relatia in care esti implicat se stinge sau a devenit subreda, dragostea nu mai este ca la inceput, nu te simti iubit atat cat ai dori, nu primesti aceeasi iubire fata de cat oferi.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole