Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A VORBI (altul vorbeste): descrie capacitatea ta de a-i intelege pe ceilalti; pune accent pe planul relational, de felul cum interactionezi cu lumea.

A VORBI (tu vorbesti): trebuie sa iti exprimi mai bine ideile, ti se cere sa spui mai ferm ce ai de spus; descrie capacitatea ta de a te face inteles de ceilalti.

A VORBI (fara sens): probleme de comunicare, nu esti inteles sau nu ii poti intelege pe ceilalti, erori de perceptie, interpretari gresite.

A VORBI (rar, lent, putin): lipsa sau blocaj de comunicare, incapacitatea de a te exprima, nu esti incurajat sau lasat sa-ti spui punctul de vedere, relatii dificile, nu te poti face inteles.

A VORBI (prea repede, prea mult): exagerari in plan relational sau comunicational, vrei mai mult decat ti se poate da, esti sufocat de unele relatii, nu poti scapa de unele relatii.

A VORBI (in alta limba): comunicare defectuoasa, nu poti intelege ideile altora, incapacitatea de a-ti expune parerile, nu esti inteles de lume, esti privit ciudat de ceilalti.

A VORBI (cu un om care e mort): e semn bun.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole