Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MERGE (cu trasura): trai vesel.

A MERGE (la bal): noroc deosebit.

A MERGE (la inmormantare): esec, insuratoare tarzie, nefericire pentru un prieten.

A MERGE (la vanatoare): fatarnicie.

A MERGE (pe gheata): e bine, inseamna implinirea tuturor dorintelor.

A MERGE (pe mare): bogatie.

A MERGE (brat la brat): posesivitate, gelozie, lacomie, teama de a fi parasit, limitarea libertatilor, constrangeri impuse pe plan sentimental; cooperare, nevoie de asociere, de companie, de prieteni.

A MERGE (in mars): nevoia de a te supune unei discipline sau unei reguli impuse de altii, nevoia unui sfat, lipsa de libertate de actiune sau de expresie, nevoia de a intra in randul lumii dintr-un anumit punct de vedere dupa o perioada de deruta sau independenta.

A MERGE: descrie cursul unei situatii, directia de desfasurare a unor evenimente la care se face referire in vis. Nevoia de autocunoastere, dorinta de a-ti imprima o directie in viata asa cum vrei tu, cautare de sine; nevoia de a intelege ceva ce nu reusesti sa intelegi.

A MERGE (repede): graba, nevoia de a mari ritmul, agitatie, oboseala, aglomeratie, presiunea timpului, termen limita, risc de a gresi prin graba.

A MERGE (incet): concentrare, atentie, profunzime, maturitate, intelepciune, seriozitate.

A MERGE (intr-o directie precisa): siguranta, incredere, perspective clare.

A MERGE (fara tinta): nesiguranta, teama de necunoscut, eschivare, neimplicare in actiunea visului, perspective neclare.

A MERGE (in patru labe): insatisfactii, lipsuri, lipsa de perspectiva, supunere, compromis, ipocrizie, teama de urmari sau de pedeapsa, Vinovatie, umilire, supunere, sentimental si sexual ai nevoie sa fi subjugat.

A MERGE (cu spatele): nevoia de a trece in revista cursul unui eveniment de la inceput pana in prezent, incetinirea ritmului din cauza unor piedici sau a unor greseli, nevoia de a lua o pauza inainte de a continua o actiune, moment de recapitulare sau regenerare a resurselor.

A MERGE (schiopatand):

A MERGE (intr-un picior): lipsa de mijloace pentru a continua o actiune, marginalizare, singuratate, abandon, piedici, independenta, dar cu nevoia unui sprijin, incapacitatea de a te descurca singur. Compatimire de sine, greutati intampinate, pierdere de energie prin compatimirea de sine.

A MERGE (in zig-zag sau lateral): schimbari de mentalitate sau de directie, nevoia de a avea o imagine de ansamblu si din mai multe directii simultan, eschivare in fata greutatilor, spirit descurcaret, mobilitate, istetime.

A MERGE (alaturi de cineva): colaborare, sprijin, compasiune, intelegere, vizeaza contactele individului cu lumea din jur.

A MERGE (pe ocolite): eschivare, fuga de raspundere, dar si diplomatie, istetime, politete.

A MERGE (undeva dar cu piedici): desfasurarea unei actiuni ce pot intampina multe modificari pe parcurs, nevoia de a te adapta din mers.

A MERGE (impreuna cu cineva): implicare sentimentala, iubirea aproapelui, nevoia de mai multa toleranta, cooperare si nevoia de a-ti imbunatati stilul de comunicare.

A MERGE (intr-o multime): ratacire, te simti agitat, cautare de sine, nevoia de a te stabiliza sentimental.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole