Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A MANCA: aspect ce descrie modul de a lucra, planul profesional, legatura cu oamenii, precum si ceea ce primesti in schimbul muncii depuse.

A MANCA (cu scarba sau fara sa-ti placa mancarea): nevoia de a accepta un compromis, perioada de sacrificiu, insatisfactii materiale.

A MANCA (cu pofta sau cu placere): satisfactii, incredere, implicare totala, optimism.

A MANCA (cu tacamuri): actiune pentru care ai toate informatiile, recompense pe masura eforturilor depuse, sanse mari de reusita.

A MANCA (cu mana): improvizatie, graba, lucru in limita de timp, nevoia de a te adapta oricarei situatii, solutie de moment, bani facuti din munca fizica sau bruta.

A MANCA (in picioare sau in mers): apropierea termenului limita, lipsa de concentrare, presiunea timpului, neatentie, risc de greseala prin graba sau neglijenta, posibilitatea unor rezultate rapide, dar temporare, inclusiv financiare.

A MANCA (stand la masa): concentrare, atentie sporita, organizare a muncii proprii, acumulare de informatii, studiu, recompense meritate.

A MANCA (in timp ce vorbesti): agitatie, sentimentul ca ai prea multe de facut in acelasi timp, extenuare, stres, nemultumiri financiare pentru care trebuie sa ceri socoteala.

A MANCA (singur): munca pe cont propriu, libertate de actiune, independenta, initiative proprii, timiditate, frica de a-ti asuma propriile actiuni, lipsa de venituri suplimentare sau chiar lipsuri materiale profunde.

A MANCA (cu alte persoane): buna cooperare, munca de echipa, schimb reciproc de opinii, nevoia de a imparti succesul cu altii.

A MANCA (la restaurant): actiuni importante, de care depinde imaginea publica sau chiar cariera individului, recompense satisfacatoare, optimism.

A MANCA (prea mult): lacomie, infatuare, indulgenta, incredere prea mare in fortele proprii, orgoliu, supraestimarea propriei valori.

A MANCA (prea putin): neincredere in fortele proprii, insatisfactii, compromis, subestimarea propriei valori, modestie.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole