Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








A CONDUCE (masina): nevoia de organizare, implicare, concentrare; asumarea responsabilitatilor; putere, dominare, spirit intreprinzator, autoritate; stabilitate emotionala, necesitatea de a dovedi ca esti un om de incredere.

A CONDUCE (altcineva conduce masina): nevoia de a invata de la altul, inca nu esti apreciat la justa valoare, nevoia de a acumula experienta inainte de a ti se oferi un rol important; imaturitate, pozitie de subaltern.

A CONDUCE (pe cineva la gara): sprijin in probleme relationale sau de comunicare; sfat din partea unor persoane cu experienta.

A CONDUCE (pe cineva la aeroport): sprijin in probleme profesionale; consiliere, sfat din partea unor persoane cu experienta.

A CONDUCE (pe cineva la autogara): sprijin in probleme financiare; imprumut, credit, sfat din partea unor persoane cu experienta.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole