Mihnea Firan Lupul Singuratic

Sunt un om obișnuit, cel puțin la prima vedere. Exist. Numele meu este real. Datele despre mine sunt reale.

Încep cu aceste lucruri deoarece s-au găsit persoane care tot căutau să ghicească cine sunt cu adevărat. Nu fă această greșeală, pentru că nu ai ce să descoperi.

Îmi place să ajut oameni, dar nu aceasta este misiunea mea pe acest pământ. Fac acest lucru mai mult pentru o autodezvoltare personală, dar asta nu înseamnă că nu voi ajuta cu plăcere pe oricine îmi cere ajutorul.

Sunt Vărsător și îmi place să cred că am capacitatea de a vedea lucrurile în viitor. Asta îmi dă o oarecare orientare în timp și spațiu, și uneori este un lucru bun să știi spre ce te îndrepți.

M-am născut la Iași, dar nu am stat în acest oraș decât până la vârsta de un an. Pe urmă familia s-a mutat la Pitești, și după câțiva ani ne-am stabilit în București.

Am urmat tradiția familiei, absolvind Facultatea de Construcții și devenind astfel inginer constructor. Am lucrat câțiva ani pe șantier, după care am lucrat la o editură, unde m-am specializat în editarea cărților și imaginilor.

Am început să studiez astrologia prin 2002. Motivul probabil nu-l vei afla niciodată, fiecare are propriul drum și propria cale pentru a ajunge unde trebuie. Nici nu are importanță ce eveniment a produs această căutare a răspunsurilor ce nu pot fi găsite. Important este că s-a produs.

Am învățat de unul singur, citind cărțile scrise de John Partridge, William Lilly, John Frawley și Armand Constantinescu. Din anul 2010 am renunțat la serviciu și m-am dedicat în întregime astrologiei.

În primăvara anului 2013 m-am mutat din București, am vândut apartamentul și am cumpărat un teren cu o căsuță undeva în Chiojdu (în județul Buzău). Am uitat ce este acela bloc, aglomerație, semafoare sau intersecții pline de mașini. Este atâta liniște și pace prin aceste locuri, cum nu îți poți închipui (decât dacă stai la țară desigur).

Nu suntem o echipă care lucrăm la acest site, totul este realizat doar de mine. Nu-mi place să lucrez într-o echipă. Sunt un Lup Singuratic, ce vrea să construiască o lume mai bună.

Cam atât.

Promo Ruxi



Rubik's Cube

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat