gototopgototop

Exemplu de interpretare a unei relații sentimentale

exemplu interpretare sinastrie

Reusita acestei relatii depinde de efortul pe care sunt dispusi sa-l faca Doru si Gabi pentru a se cunoaste si intelege reciproc, iar acest lucru se poate realiza numai printr-o munca de autoperfectionare continua.

Compatibilitatea - gradul de intelegere dintre voi

Doru are un caracter puternic, o mare putere de regenerare, este un om care stie sa-si mascheze trairile interioare, ceea ce il face destul de imprevizibil. Are un temperament impulsiv, brutal, agresiv. In vorbire poate fi sarcastic si grosolan. Sentimentele lui sunt impulsive, agresive, tinzand sa se centreze doar pe persoana lui, cerand multa atentie partenerei. Are nevoie de o partenera cu temperament asemanator deoarece se plictiseste foarte repede intr-o relatie. E genul de barbat care poate juca pe mai multe fronturi, care flirteaza cu placere si pentru care poate fi foarte usor sa inceapa si sa rupa o relatie. Egoismul il face sa nu aiba incredere in femei. Acest comportament il va duce cu siguranta la certuri si ruperi de relatie. I se cere o modelare a comportamentului in viata intima si de a-si indrepta atentia catre o singura femeie, sa invete sa imparta totul la doi, si bucuriile si necazurile. E nevoie si de mai multa receptivitate la dorintele si sugestiile partenerei, precum si de anticiparea intentiilor acesteia.

Doru se mai confrunta cu unele dificultati in exprimarea virilitatii sale, ceea ce ii aduce frustrari si de aici riscul unor certuri cu partenera, deoarece are tendinta de a-si proiecta problemele cu care se confrunta asupra ei. Pentru a stabili relatii armonioase e necesar sa-si dezvolte unele calitati cum ar fi: blandetea, sensibilitatea, emotiile, si sa fie mai deschis in exprimarea sentimentelor.

Gabi, tu esti o persoana prietenoasa cu toti, intr-un mod impersonal. Cauti libertate de exprimare emotionala si ceri libertatea de a veni si a pleca asa cum doresti, in contextul familiei. La tine poate exista o nevoie irationala de libertate cu orice pret. Ti-e teama sa te implici emotional din cauza amenintarii prezumtive la libertatea proprie.

La nivel sentimental esti foarte sensibila. Poti fi ranita foarte usor dar ascunzi aceasta vulnerabilitate a ta in spatele unei aparente exterioare demne. Doresti o afectiune demonstrativa deoarece te face sa te simti iubita si in siguranta. Pentru tine controlul emotiilor si perceperea corecta a informatiilor este foarte importanta, deoarece exista o tendinta spre subiectivitate, autocompatimire, pesimism, teama de viitor. La nivel incostient ai tendinta de a cauta in barbati personalitatea tatalui tau (sau imaginea lui). La tine exista riscul de a te multumi cu putin sau sa fii "victima" unor parteneri prea autoritari. Cu alte cuvinte, poti fi sotia clasica dar cu principii probate pe propria piele. Trebuie sa incerci sa scapi de suspiciune si sa intelegi efectele trecerii timpului.

Intre voi este o relatie exploziva si dificil de mentinut, cu certuri violente si multa agresivitate. Punctele forte a relatiei voastre sunt la nivel mental si emotional. La nivel sentimental si fizic va veti confrunta cu numeroase probleme pe care va trebui sa invatati sa le depasiti. Exista o buna intelegere a intereselor culturale comune, impartasiti aceleasi interese sociale, artistice, muzicale, dar vor exista numeroase diferente intre ideile lui Doru si idealurile tale, in schimb din partea ta va exista mai multa intelegere asupra idealurilor lui. Din punct de vedere emotional tindeti sa va indentificati unul cu celalalt. Intre voi exista o legatura profunda de natura karmica, o reintoarcere a unei iubiri din trecut.

Exista o puternica atractie intre voi, dar aceasta atractie va fi mai mult de natura sexuala. Tu traiesti intr-o dependenta afectiva foarte mare fata de Doru iar opiniile si atitudinile lui mentale au tendinta de a-ti influenta personalitatea, imaginea despre tine. Ii place sa te domine, sa-si afirme vointa si asta se vede si in actiunile lui. Iti va crea o imagine negativa, va incerca sa te controleze, sa-ti ingradeasca libertatea care pentru tine este atat de importanta, pentru ca el nu intelege ca si tu poti avea dreptul la o viata proprie. In momentul in care nu simte siguranta afectiva si va simti indiferenta din partea ta, poate avea tendinte de razbunare. In ciuda faptului ca te impotrivesti acestor comportari, din pacate accepti fara rezerve aceasta dominare a lui.

Confruntarile agresive dintre voi apar atunci cand nu puteti gasi un canal sanatos pentru energiile explozive pe care le aveti. Cand tensiunile acumulate se aduna, pot conduce la atacuri verbale si fizice foarte violente, la actiuni negandite si la distrugeri. E important sa gasiti un canal sanatos pentru aceste energii explozive. Sexualitatea poate fi un element important pentru ca amandoi aveti nevoie de a va transforma aceste energii, dar e nevoie sa mai gasiti si alte preocupari care necesita multa energie si emotie. Cand sunteti dispusi sa va acordati teren reciproc, puteti colabora excelent. E necesar ca Doru sa invete sa-ti acorde o mai mare libertate fara sa se amestece in viata ta.

Ceea ce vi se cere si aveti de facut pentru o legatura armonioasa

Doru trebuie sa renunte la aceasta dominare afectiva si tendinta de manipulare pentru a-si impune vointa, sa incerce sa renunte la nesiguranta si teama care porneste din subconstient. Trebuie sa invatati sa va invingeti propriul atasament unul fata de celalalt. Iar tu ar trebui sa renunti la teama ca fara Doru supravietuirea ar fi imposibila.

 

exemplu interpretare harta compusa

Tema compusa arata trecutul comun, care este scopul relatiei, pentru ce v-ati intalnit, si ce anume trebuie sa realizati pentru a putea evolua.

La nivel de cuplu incercati sa pastrati o oarecare distanta intre voi, crezand ca asa este cel mai bine. Pareti un cuplu solid, constant, stabil. Nu sunteti demonstrativi in public iar ceilalti va percep ca si cum intre voi ar fi o relatie de afaceri. Este o relatie rigida in care aveti multe lectii karmice pe care ar trebui sa le intelegeti. Exista un mare potential de angajare fizica in lucruri practice. Veti cauta sa va satisfaceti destul de multe dorinte in plan material. Aceasta se datoreaza datorita trecutului comun din alte vieti in care ati fost preocupati de stabilitate in sens material, de a acumula cat mai multe bunuri materiale si bani. Lectiile de viata acum se refera la deschiderea catre spiritualitate, la evitarea posesivitatii, regandirea sistemului de valori (altul decat cel bazat pe bani, sex, putere) de a incerca sa gasiti un echilibru intre util si placut. Daca nu, se vor ivi in momente de fatalitate pierderi de bani sau de bunuri. Aveti nevoie de un domiciliu si proprietatile aferente care sa va dea siguranta necesara. Pentru a avea un camin armonios este necesar sa va deschideti spre spiritualitate. Veti resimti o anumita imaturitate si inconstanta in privinta deschiderii catre spiritualitate, catre o viziune spirituala a vietii, a mortii, a destinului. Tindeti sa va reprimati sentimentele si emotiile.

Sunteti un cuplu original, independent, cu o gandire orientata spre placeri, distractii, creativitate. Intre voi exista un magnetism si o atractie sexuala puternica in care sexul de multe ori tine locul sentimentelor. Aceasta pasiune sexuala care exista intre voi poate fi distrugatoare. Vor exista momente de singuratate, de ruperi a relatiei tocmai pentru a invata ca sentimentele ar trebui exteriorizate. In afara de aceasta pasiune pe care fiecare o aveti unul pentru celalalt voi nici macar nu sunteti constienti de ceea ce va doriti, ce vreti unul de la celalalt. Scopul relatiei voastre este sa va deschideti spre o iubire naturala, chiar spirituala, de a incerca sa va intelegeti unul pe celalalt, altfel deceptiile nu vor intarzia sa apara. Relatia voastra beneficiaza de o protectie providentiala deosebita, dar aceasta protectie o veti resimti doar daca filozofia voastra de viata va fi in concordanta cu legile spirituale si veti intelege ca banii, sexul, puterea, este un mijloc si nu un scop in sine. Daca se va trece peste "fixismele" nemotivate ale gandirii, relatia poate fi benefica si durabila. Asta nu inseamna ca se va finaliza cu o casatorie, iar foarte multe discutii si certuri vor fi datorita acestui subiect in care Doru se pare ca devine destul de iritabil si agresiv atunci cand se are in vedere viitorul relatiei voastre, iar relatia pare sa ascunda un secret al pasiunii voastre. Ceea ce voi ar trebui sa faceti (aceasta este si menirea voastra) este sa invatati sa cooperati, sa cautati un echilibru in toate si sa treceti la un nivel superior de comunicare care sa se bazeze pe intuitie si inspiratie.
Astrocuplu

Intră pe www.astrocuplu.ro pentru a-ți găsi sufletul pereche, sau pe cineva cât mai apropiat de acest concept.

Magazin online


Adsense

Evenimente


iulie 2015

L
M
M
J
V
S
D
  
1
2
3
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
21
23
25
26
27
28
30

Adsense

Stele norocoase

Banner

Astro Topuri

1. mirk444
2. ldgconsuela
3. imparateasa

Articole

Banner

Banner

Banner

Banner

Banner

Aforismul zilei

Dragostea şi ura cauzează erori în judecată. Pentru că dragostea amplifică chiar şi lucrurile mărunte, fără importanţă, iar ura micşorează lucrurile valoroase.

Claudius Ptolomaeus,
Centiloquium

Tarot și Lenormand

Banner

Grafică astro

© 2008 mihneafiran.ro - Toate drepturile rezervate