Matricea psihoenergoinformativă cuprinde toate dimensiunile, forțele, capacitățile, energiile, proprietățile și caracteristicile unui anumit om, în funcție de data acestuia de naștere.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Matricea psihoenergoinformativă


Matricea numelui


Date pentru matricea de bază

Ziua nașterii = 1
Luna nașterii = 1
Anul nașterii = 1970
Primul număr operativ = 19
Al doilea număr operativ = 1
Al treilea număr operativ = 17
Al patrulea număr operativ = 8

Șirul de numere rezultat = 111970191178

Unități active = 10
Unități pasive = 1

Date pentru matricea numelui

Numele complet = ALBA CA ZAPADA
Numărul de expresie = 6

Șirul de numere rezultat = 1321318171416

Considerații generale

Ce reprezintă cele 9 căsuțe

Căsuța 1 - caracterul persoanei, energiile psihicului, ego-ul, talentul de a fi lider, dorința de putere, forța vointei.

Căsuța 2 - bioenergiile, emoțiile, capacitatea organismului de a se încărca cu energie, corpul astral, energia vitală, capacitatea de comunicare, empatia, entuziasmul.

Căsuța 3 - memoria, capacitatea de a acumula cunoștințe legate de lumea înconjurătoare, de a stoca informațiile, dar și de a le folosi în deciziile luate, capacitatea de adaptare, interesul pentru știință și cercetare.

Căsuța 4 - starea inițială de sănătate a corpului, rezistența fizică în condiții extreme, precum și imunitatea la nivel celular si energetic.

Căsuța 5 - este centrul matricei și are legătură cu toate celelalte căsuțe. Ea reprezintă nivelul intuitiv al persoanei, capacitatea de a vedea cauzele, efectele și consecințele evenimentelor trecute, prezente și viitoare, de a percepe conștient semnificația adâncă a acestora. Este legată de logică, precum și de stima de sine.

Căsuța 6 - arată capacitatea omului de a transforma energia pământului, cu alte cuvinte de a fi practic, de a munci, dar și entuziasmul cu care face acest lucru.

Căsuța 7 - talent, abilitatea cu care o persoană știe să influențeze cursul evenimentelor, noroc, legatura cu divinitatea.

Căsuța 8 - simțul responsabilității, capacitatea omului de a se sacrifica pentru alții, toleranța, iubirea față de ceilalți, succesul social, raportarea la grupul social sau la țară.

Căsuța 9 - forța mentală, inteligența, abilitatea de a învăța și de a transforma informațiile în folosul propriu.


Ce reprezintă cifrele din căsuțele matricei de bază

Cifra 0 - calitatea este foarte dezvoltată dar blocată pentru această viață

Cifra 1 - calitatea este slabă

Cifra 2 - calitatea este normală, cu condiția ca persoana să fie atentă la acele calități care lipsesc

Cifra 3 - calitate "extra", persoana poate să își modifice destul de mult calitățile, e loc de mai bine

Cifra 4 - calitatea este foarte bine dezvoltată dar nu la limita superioară

Cifra 5 - calitatea este dezvoltată la maximum, o ulterioară întărire este inutilă

Cifra 6 - calitatea este supradezvoltată, ce e prea mult nu e sănătos, uneori poate duce la o scădere a calității


Unitățile active și pasive

Dacă unitățile active le depășesc pe cele pasive cu minim 2, atunci omul este mai activ și mai energic.

Dacă unitățile pasive le depășesc pe cele active cu minim 2, atunci omul este mai puțin activ și înflăcărat.

Dacă unitățile active sunt egale cu cele pasive sau diferența dintre ele este de maxim 2, atunci principiile activ și pasiv sunt echilibrate.


Scara fericirii

Fiecare om are de parcurs încă de la naștere anumite trepte ale acestei scări. Dacă parcurgi corect fiecare treaptă atunci ai toate șansele să devii fericit, dacă nu atunci viața te va întoarce mereu spre acea treaptă ce nu a fost cunoscută până la capăt. Valorile cele mai mari ale scării vor arăta unde trebuie să ajungi, iar valorile cele mai mici indică de unde trebuie să pornești.

Pentru a avea succes în viață trebuie să cunoști și să stăpânești foarte bine treptele mici, iar apoi să înaintezi de la acestea spre cele mai mari și mai dificile. Cu alte cuvinte dezvoltarea ta trebuie să pornească de la mic la mare.

40 = creativitatea, aplicarea forțelor creative, evitarea șabloanelor în cursul vieții
24 = cariera, dezvoltarea în direcția carierei
20 = spiritualitatea, realizarea concepțiilor spirituale
18 = bunăstarea materială, acumularea bogățiilor materiale
18 = intelectul, dezvoltarea intelectului, forțele intelectuale
14 = talentul, energiile rațiunii
14 = orientarea spre scop, diferite scopuri în general și posibilitatea de a le atinge
8 = familia, iubirea, orientarea spre bunăstarea familială, confortul și pacea în interiorul familiei
8 = simțul datoriei, capacitatea de a iubi
6 = caracterul, ego-ul, forțele psihice, psihicul
6 = energiile vitale, vitalitatea, mobilitatea, forța de a fi activ
0 = simțul practic
0 = sistemul bioenergetic, bioenergiile, emoțiile
0 = cunoștințele, experiența, informația, memoria
0 = sănătatea corpului fizic
0 = intuiția, capacitatea de a sintetiza, de a se adapta mediului înconjurător, cerințelor vieții
0 = voința, aplicarea forțelor voinței

Dacă mai multe calități au aceeași valoare, atunci dezvoltarea uneia din ele va contribui în mod automat la dezvoltarea celorlalte.


Influența liniilor din matricea de bază

456 - Linia Frustrării
Aceasta Linie nu poate apare decat la oamenii nascuti inainte de 1940 sau dupa 1970. Linia este determinata de absenta numerelor Patru, Cinci si Sase, care impreuna formeaza Linia Vointei. Aceasta inseamna ca trebuie sa iti formezi destula vointa pentru a deveni independent si pentru a-ti gasi drumul propriu. Trebuie sa-ti folosesti puterea de concentrare pentru a atinge un anumit scop. Aceasta Linie aduce cu ea pericolul de a nu sti ce este important pentru tine si a te lasa condus in viata de altcineva. Este posibil sa te simti singur si confuz si sa ai destule motive pentru aceasta. In momentele de criza suferi mai mult decat alti oameni si deseori esti dezamagit de altii. Aceasta se intampla deoarece astepti prea mult de la ei, poate mai mult decat chiar tu esti capabil sa dai. Deasemeni trebuie sa realizezi ca fiecare are problemele proprii, nu spera ca altii sa aiba grija de tine in mod special.

Daca in harta copiilor tai exista aceasta Linie, vor avea nevoie de ajutorul tau mult timp de acum incolo. Viata li se va parea nedreapta, si va depinde de tine sa ii incurajezi si le dai o atitudine pozitiva si optimista. In special cand sunt dezamagiti, le va lua mai mult timp sa-si revina, de aceea intelegerea si explicatiile tale sunt foarte importante.

789 - Linia Activității
Aceasta Linie este realizata din ultimele trei numere din fiecare nivel, Sapte, Opt si Noua. Simbolizeaza activitatea de exprimare a acestui nivel, care va aduce multa activitate in viata ta. Vrei sa realizezi experiente importante si nu lasi perspectiva suferintei sa te intimideze. In plus esti determinat si inteligent, si poti folosi aceste abilitati pentru a porni la treaba. Dorinta ta pentru progres, dezvoltare, poate fi satisfacuta prin activitati fizice, realizate pana la epuizare. Aceasta poate fi o oportunitate binevenita pentru tine de a scapa de tensiuni. Nu esti interesat in cuvinte si teorii, ci doar in ceea ce realizezi. Daca nu realizezi un progres, sau esti impiedicat de a te infatisa asa cum esti, vei fi dezamagit. Aceasta dezamagire se poate manifesta prin dureri de cap sau alte simptome fizice, dificil de tratat. Trebuie sa faci orice pentru a-ti mentine echilibrul mental si a-ti crea cat mai multa libertate. Este bine pentru tine sa ai o activitate profesionala independenta. Ai nevoie de un mediu inconjurator lipsit de agitatie, in caz contrar nervii tai pot ceda. Gaseste pacea si linistea, relaxeaza-te si bucura-te de natura.

Daca in harta copiilor tai exista aceasta Linie, va trebui sa le oferi multa miscare, sa mergeti impreuna sa explorati padurile. Cat timp vor fi mici, vor fi intr-o permanenta miscare, desi vor fi foarte sensibili si impresionabili. Trebuie sa te asiguri ca sunt capabili sa treaca cu bine de toate experientele. Mediul inconjurator va trebui sa fie cat de linistit si armonios este posibil, pentru ca le displace stresul si distractiile zgomotoase. Au nevoie de un loc linistit, fara presiunea timpului, pentru a se concentra asupra temelor de la scoala.


Influența numelui

Cifra 3 în exces
Apare o dorinţă interioară de a fi mai orgolios, de a avea o minte mai ascuţită, mai descurcăreaţă decât ai în realitate. Domeniul este blocat în matricea de bază.

Cifra 5 lipsește
Ai un sentiment neplăcut în fata schimbărilor, se formează o frică de viitor.

Cifra 9 lipsește
Manifești un interes insuficient fată de cei din jur, precum și o lipsă de devotament.


Legenda culorilor pentru matricea de bază
gri = calitate blocată
roșu = calitate puțin dezvoltată
galben = calitate bine dezvoltată
verde = calitate echilibrată
albastru = calitate foarte bună
violet = calitate excepțională
roșu = calitate dezvoltată în exces

Legenda culorilor pentru matricea numelui
gri = cifre lipsă
galben = cifre echilibrate
verde = cifre în exces
roșu = cifre în exces dar blocate




Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Ești vânător sau vânat?