La nașterea noastră, planetele ne dau o anumită cantitate de energie, la unii mai multă, la alții mai puțină. În funcție de aceasta se poate stabili ce durată de viață avem. Nu este vorba despre data morții, ci despre durata teoretic calculată a vieții, pentru că pot interveni evenimente nefericite (accidente etc) care să reducă această perioadă. Și invers, această durată poate fi mai mare decât cea calculată, atunci când se intervine la timp cu diverse tratamente medicale.

Reține că acesta este un calcul bazat pe indicii vechi de sute de ani. Textele vechi pot fi traduse greșit, ora ta de naștere poate fi incorectă, sau pur și simplu toată această teorie poate fi greșită.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta natală


Aspectarium

Demnități Esențiale și Accidentale

Planetă D E T t d e c Viteză
1° 1'
12° 42'
0° 30'
1° 15'
0° 44'
0° 8'
-0° 0'

Vezi detalii tabel



Differentia 1 (Bonatti)

Uită-te la Luminarul principal al hărții (Soarele ziua și Luna noaptea). Dacă gradul acestui Luminar, ca și gradul Ascendentului, sunt amândouă în conjuncție, careu sau opoziție partilă cu un malefic nedemnitat, și guvernatorii ambilor Luminarii sunt cadenți, atunci harta este văzută ca o hartă de tip Differentia I.

Soarele în aspect partil cu un malefic nedemnitat

Ascendentul în aspect partil cu un malefic nedemnitat

guvernatorul Soarelui cadent

guvernatorul Lunii cadent


Differentia 1 (Ptolemeu)

Dacă oricare din Luminarii este într-un unghi și unul din malefici este conjunct ori cu acest Luminar, ori cu punctul mijlociu dintre Luminarii, și în același timp nici un benefic nu participă la configurație, iar guvernatorii Luminariilor sunt deasemenea plasați în locuri ce aparțin sau sunt controlate de malefice, atunci harta este de tip Differentia 1.

Nu se folosește acest mod de calcul.


Differentia 1 (Antonius de Montulmo)

Consideră gradul Ascendentului și Lordul său, și deasemenea locul Luminarului principal și guvernatorii triplicității lui, și dacă găsești că ei sunt nefericiți, cadenți sau primesc aspecte de la malefici, atunci harta este de tip Differentia 1.

Nu se folosește acest mod de calcul.


Differentia 2 (Bonatti)

Uită-te la Luminarul principal al hărții. Dacă gradul acestui Luminar, ca și gradul Ascendentului, sunt amândouă în conjuncție, careu sau opoziție cu un malefic nedemnitat, și guvernatorii ambilor Luminarii sunt cadenți, atunci harta este de tip Differentia 2.

Soarele în aspect cu un malefic nedemnitat

Ascendentul în aspect cu un malefic nedemnitat

guvernatorul Soarelui cadent

guvernatorul Lunii cadent


Differentia 3 (Bonatti)

Hylegul poate fi doar Soarele, Luna, gradul Ascendentului, Punctul Norocului, gradul Conjuncției sau Prevenției. Alcocodenul este planeta ce formează un aspect ptolemaic cu Hylegul și are cea mai mare demnitate în locul unde se află Hylegul. Dacă harta nu are Hyleg și deci nici Alcocoden, este o hartă de tip Differentia 3.

Soarele este Hyleg?
Soarele în Casa I, XI sau X, indiferent de semn
Soarele are Alcocoden


Differentia 3 (Ptolemeu)

Locurile Hylegului sunt casa I (5 grade deasupra și 25 sub Ascendent), casa XI, X, IX și VII. Vezi dacă oricare Luminar este într-un asemenea loc (dacă sunt amândoi, alege Soarele). Dacă aceasta nu este posibil, atunci calculează Almutenul gradului poziției Soarelui, Lunii, Ascendentului, Punctului Norocului și Conjuncției dinaintea nașterii. Această planetă trebuie să aibă onoare, prin orice demnitate, în cel puțin trei din locurile zodiacale de mai sus. Această planetă este atunci Hylegul. Alcocodenul este planeta ce formează un aspect ptolemaic cu Hylegul și are cea mai mare demnitate în locul unde se află Hylegul. Dacă harta nu are Hyleg și deci nici Alcocoden, este o hartă de tip Differentia 3.

Nu se folosește acest mod de calcul.


Differentia 4 (Bonatti)

Orice hartă ce are un Hyleg și deci un Alcocoden, și al cărei Almudebit nu este cadent, în timp ce nici acesta (Almudebitul) nici Ascendentul sau Luminariile nu sunt slăbite de un malefic, este de tip Differentia 4.


Hartă de tip Differentia 4


Hyleg este Soarele
Alcocoden este Marte

Alcocodenul promite o durată a vieții de 40 ani și 6 luni

Planete care adaugă ani
Soarele adaugă 19 ani și 2 luni


Planete care scad ani
-


Durata vieții este de 59 ani și 8 luni


Judecă cu prudență cele de mai sus.


Total analize efectuate: 66189
Durata medie a vieții: 63 ani și 1 luni
Durata maximă a vieții: 186 ani și 5 luni

Hărți tip Differentia 1: 8
Hărți tip Differentia 2: 208
Hărți tip Differentia 3: 7534
Hărți tip Differentia 4: 58439




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Hayden Christensen [2754]
James Franco [2746]
Kate Hudson [2595]

Mâine

Adolf Hitler [8412]
Carmen Electra [3016]
Carol I Rege al României [3773]
Miranda Kerr [2930]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
4
6
10
11
13
17
18
22
25
27
30

perioade VOC -> 7 planete

Quiz

Ce element este majoritar în sufletul tău?