Numerologia este o știință a numerelor. Fiecare literă are o valoare numerică ce realizează o anumită vibrație cosmică. Suma cifrelor din data ta de naștere precum și suma cifrelor derivate din numele tău realizează o întrepătrundere de vibrații cosmice, caracteristică ție. Aceste sume arată caracterul tău, scopul în viață, ce te motivează și care sunt talentele native pe care le posezi.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Numărul Destinului 1
(1 ianuarie 1970)


Unu este un numar bun pentru destin. Ca numar psihic, el ii determina pe nativi sa munceasca foarte mult, pentru a cuceri un loc de frunte in viata. Dar oamenii cu numarul de destin 1 devin importanti in cercul lor, in mod constient sau inconstient, in vreme ce oamenii cu numarul psihic 1 vor sa fie importanti, sa devina cunoscuti si pe locul intai in orice domeniu. Oamenii cu numarul destinului 1 sunt norocosi, inzestrati cu o minte si o constitutie puternica. Ei ajung lideri in cercul lor.

Capabili sa prevada in mod clar viitorul si sa faca planuri in sensul acestuia, ei cunosc succesul. Castiga bani in mod neasteptat, dar ii si cheltuiesc cu usurinta. Devin recunoscuti pentru stapanirea de sine, rabdarea, abilitatile organizatorice si perseverenta lor. Daca au inclinatii spirituale, ei ajung adevarati mentori. Ca profesori, se exprima clar, precis, la obiect; sunt aparatorii adevarului. Dar cum 1 este in primul rand un numar al succesului si al acumularilor lumesti, se intalneste rar, un mare lider spiritual, cu numarul destinului 1. Spiritualitatea pretinde emotie si credinta, nu logica.

Numarul de destin 1 ii face pe nativii sai idealisti, curtenitori, buni, saritori populari si rapizi in judecata. Desi in cea mai mare parte a timpului ei sunt corecti, in perioadele in care Soarele este slab (octombrie, noiembrie si decembrie), pot face greseli, care ii dezamagesc, dar ii invata ce inseamna toleranta. Isi incurajeaza colegii sa evolueze, si pe cei tineri sa devina lideri. Sunt inteligenti, intotdeauna zambitori si atractivi.

Oamenii cu numarul destinului 1 nu sunt foarte romantici; ei nu au noroc in materie de casatorie si dragoste. Totusi, pot deveni mari povestitori. Sunt favorizati de catre oficialii guvernamentali. Daca numarul lor psihic ca si cel al numelui sunt favorabile (vezi tabelul din anexa), ei se ridica dincolo de orice asteptari si devin cei mai buni, indiferent de ceea ce fac. Dar, daca aceste doua numere din noua sunt nefavorabile, ei isi retrag participarea si devin introvertiti. Totusi, fiind norocosi, ating succesul si reusesc in domeniul material fara piedici. (Nu aceeasi este situatia in cazul numarului psihic sau al numelui). Oamenii cu numarul destinului 1 sunt nascuti cu un spirit misionar si au un scop in viata.

Femeile cu destinul 1 (care nu lucreaza intr-o institutie) isi dedica energia vietii domestice. Ele creeaza o ambianta placuta pentru prietenii, oaspetii si membrii familiei lor. Ii ajuta pe cei nevoiasi si saraci si devin mame curajoase, grijulii, sensibile care fac fata cu gratie, tuturor dificultatilor. Daca lucreaza, ele castiga pozitii importante datorita calitatilor cu care sunt inzestrate. Sunt sociabile si au o maniera regala de a trata lucrurile. Au caracter, sunt ordonate, sistematice si manierate.

Barbatii cu destinul 1 care au o cariera politica, dar nu sunt aliati nici unui partid sau nu lucreaza intr-o intreprindere, devin populari si ating posturi inalte. Ei isi cheltuiesc energia pentru a planui imbunatatirea conditiilor de viata a celor saraci. Sunt foarte ambitiosi, autoritari si devin pionieri in domeniul lor. Daca sunt scriitori se exprima clar, aproape scolastic, iar topica le este originala. Cand barbatii cu destinul 1 lucreaza intr-un mediu organizat, ei devin sefi in departamentul lor. Daca sunt nascuti intr-o perioada cand Soarele este puternic, ori in ziua de 28 a oricarei luni, progresul este evident. Ei castiga favorurile superiorilor si ale subordonatilor cucerind pozitii executive la varf. Daca sunt oameni de afaceri, isi castiga averea intre 35 si 49 de ani si salveaza suficienta avere pentru a-si asigura viitorul, sub forma unor proprietati si depozite bancare. Apoi isi dedica timpul si energia bunastarii omenirii. Ca politicieni, ajung conducatori ai organizatiilor lor.


Numărul de Expresie 33 / 6
(ALBA CA ZAPADA )


Ca numar de nume, 6 este mai potrivit pentru poeti, artisti, muzicieni si dansatori. Persoana cu un astfel de nume devine populara si usor acceptata de anturaj. Acest numar de nume este bun pentru nativii interesati de stiintele oculte, ei pot castiga puteri magice. Numarul de nume 6 ii face pe oameni cooperanti, blanzi, intelegatori, ospitalieri, milosi, emotivi si instabili. Ii face sociabili si amatori de barfa inutila. Sunt imediat atrasi de frumusetea interioara sau exterioara, atat a naturii, cat si a oamenilor.


Numărul Psihic 1
(1)


Unu este numarul psihic al celor nascuti in ziua de 1, 10, 19 sau 28 ale oricarei luni. Oamenii cu numarul psihic 1 sunt stapaniti de Soare, care le acorda fixitatea scopurilor si a ideilor, mai ales atunci cand sunt convinsi ca se afla pe calea cea buna. Este dificil sa-i convingi sa-si schimbe modul de comportare, opinia, convingerea sau decizia. Ei isi formuleaza rapid ideile si isi impun un punct de vedere personal, care domina in tot ceeace realizeaza in viata. Ei sunt sobri, solizi, punctuali si clari in exprimare.

Cu o personalitate puternica, ei pretind multa atentie si respect. Plini de grija fata de altii, doresc ca ceilalti sa se comporte la fel. Isi fac usor prieteni si rup cu dificultate prieteniile. Sunt autoritari, dar si foarte norocosi in obtinerea ajutorului de la persoane cu functii de raspundere. Norocul ii ajuta toata viata.

Iubesc libertatea si resping restrictiile; nu suporta cu nici un pret interferente in munca lor. Le place noutatea si incearca sa foloseasca ultimele metode si tehnologii, in tot ceea ce fac. Ei prezinta ca pe ale lor idei binecunoscute, dar dintr-un punct de vedere nou. Sunt creativi si inventivi, si, de cele mai multe ori, cu o atitudine pozitiva si optimista.

Au o constitutie puternica, mai multa vitalitate decat alti oameni, fiind capabili de munci fizice grele. Cu un spirit larg in general, acesti nativi sunt oameni foarte muncitori, lipsiti de invidie, malitie si ranchiuna. Sunt eficienti in munca lor, onesti si cinstiti, de cele mai multe ori corecti, deoarece stiu sa ia deciziile corecte la timpul potrivit. Aceste calitati ii ajuta sa iasa in evidenta. Reusesc in cariera si urmaresc intotdeauna, sa atinga rangurile cele mai inalte, muncind din greu pentru a atinge varful. In caz contrar, ei devin tristi, pesimisti, nesiguri, iritabili si depresivi.

Oamenii cu numarul psihic 1 au un creier fertil, plin de ganduri si idei noi. Le place sa traiasca luxos si intr-o maniera regala, cheltuind destul de mult, desi fundamental, sunt economi. De asemenea, le place sa ofere cadouri si impart ceea ce au, cu oaspetii sau prietenii. Ii intereseaza problemele de ordin religios si deseori considera ca s-au nascut cu o misiune speciala. Muncesc constant pentru a-si indeplini misiunea, chiar daca acest lucru pretinde sacrificiu sau inconveniente.

Sunt incapatanati si accepta urcusurile si coborasurile vietii fara sa-si piarda curajul si firea. Nu suporta sa fie criticati, dar le place sa-i critice pe ceilalti. Au maniere frumoase si bun gust; nu agreeaza dezordinea, lenea, chiulul, falsa demnitate, promisiuni si laude goale, egoismul si flatarea. Doresc o libertate fara limite. Sunt clari in exprimare si apreciaza raspunsurile concise. Se alatura organizatiilor religioase si sociale, dar le parasesc daca nu castiga pozitii-cheie. Nu pot da ajutor decat atunci cand capata atentie si recunoastere si sunt admirati pentru munca lor sustinuta. In general, sunt bine acceptati de membrii sexului opus si placuti de catre acestia.

Ei au o puternica influenta asupra prietenilor si a colegilor. Anii cei mai activi ai vietii lor sunt intre 35 si 49 de ani. Sunt oameni disciplinati, cu vederi inaintate, practici si seriosi. Extrem de buni si cooperanti, stiu sa-si controleze nervii. Raman fermi si siguri in conditii nefavorabile, dar cateodata, mult prea incapatanati si iritabili.

Ca si Soarele, sunt o sursa de lumina si placere, dedicandu-se celorlalti. Iubesc viata si stiu sa aprecieze arta si frumusetea. Sunt capabili sa accepte adevarul si sa-si schimbe opiniile, deoarece pentru ei, adevarul este mai important decat parerile lor. Se acomodeaza cu idei deosebite si isi creeaza propria marca, in loc sa urmeze religiile traditionale in care s-au nascut. Sunt foarte atenti cu imaginea lor publica. Fundamental, ei sunt prietenosi si saritori si pot, intr-o scurta perioada de timp, sa stranga relatii solide, ii incurajeaza pe cei tineri sa devina lideri. Ajung celebri in societatea pe care o frecventeaza si sunt admirati pentru munca lor sustinuta, echilibrul (tinuta), gratia si generozitatea lor.

Oamenilor cu numarul psihic 1 li se recomanda sa se gandeasca la bugetul lor, inainte de a cheltui in mod extravagant, cumparand cadouri scumpe, imprumutand bani si investind in afaceri. Nu trebuie sa riste in materie de bani! Nu trebuie sa ia hotarari pripite, caci acestea ii vor duce la cadere.


Este nevoie de numele de naștere complet (nume și prenume). Dacă ți-ai schimbat numele, citește aici.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Articole

Quiz

Cât de deștept ești?