Sinastria se realizează între două persoane, prin suprapunerea celor două hărți pe același cerc zodiacal. În acest fel poți vedea aspectele pe care le fac planetele din harta unuia cu planetele din harta celuilalt, precum și poziția planetelor unuia în casele celuilalt.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Piticot
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta sinastriei


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele lui Piticot sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este a lui Albă ca Zăpada iar a doua a lui Piticot)


Soarele în conjuncție cu Soarele (0°00)
Acest aspect este favorabil conlucrarii, cu conditia impartirii juste a responsabilitatilor in relatie. Fiecare va trebui sa-si defineasca domeniile in care exceleaza, altfel va exista riscul unei rivalitati gratuite.

Soarele în careu cu Luna (5°22)
Careul dintre Soare si luna poate provoca, adesea un dialog intre surzi din cauza manierelor diferite in care fiecare vrea sa-si faca simtita prezenta.

Soarele în conjuncție cu Venus (5°36)
Aceasta pozitie este foarte atractiva si foarte pozitiva pentru orice forma de relatie. Satisfactie sentimentala. Personalitatea lui Albă ca Zăpada paote fi ca un acoperis pentru exteriorizarea afectiva a lui Piticot, cu efecte vizibile asupra creatiei artistice.

Soarele în sextil cu Marte (1°57)
Acest aspect este favorabil oricarei realizari si intelegeri, avand nevoie de energie pentru a duce proiectele la bun sfarsit.

Soarele în careu cu Uranus (1°51)
Pozitie exploziva care aduce multa tensiune. Dorinta excesiva de a iesi in prim plan a lui Albă ca Zăpada si dorinta excesiva de originalitate a lui Piticot poate intra in conflict. Cand Albă ca Zăpada doreste sa fie in frunte Piticot se poate infuria dandu-i de inteles ca ambitiile si sperantele lui Albă ca Zăpada nu au nici o valoare pentru el. Se va razbuna petrecand cat mai putin timp cu Albă ca Zăpada sau ii va ironiza realizarile, rapindu-i astfel paravanul sigur. Albă ca Zăpada nu va renunta la lupta incercand sa castige admiratia si interesul lui Piticot, incercand sa-l faca gelos dar nimic nu va avea efect.

Luna în careu cu Soarele (5°22)
Careul dintre Soare si luna poate provoca, adesea un dialog intre surzi din cauza manierelor diferite in care fiecare vrea sa-si faca simtita prezenta.


Luna în conjuncție cu Luna (0°00)
Mare compatibilitate privind exprimarea emotiilor, privind ambianta ce o doriti in diverse activitati. Armonizare in privinta exteriorizarii impresiilor, a protejarii sensibilitatii.

Luna în conjuncție cu Uranus (7°14)
Puternica atractie magnetica. Legatura romantica si originala, dar instabila. Acest interaspect aduce multe schimbari si surprize. Albă ca Zăpada exprima firesc latura neobisnuita a caracterului lui Piticot, iar Piticot gaseste in Albă ca Zăpada un partener care reactioneaza imediat la manifestarile lui, ii aprecieaza glumele si stilul ironic, il incurajeaza. Umor si distractie reciproca. Atentie fata de excese. Excentricitatea poate fi un mijloc in sine, dar nu un scop in sine. Suspansul si aventura au intodeauna doua taisuri.

Mercur în conjuncție cu Mercur (0°00)
Mare compatibilitate in domeniul mentalului, al logicii si al comunicarii.

Mercur în sextil cu Neptun (0°39)
Legatura mentala perfecta. Atractie catre spiritualitate. Piticot il poate indemna pe Albă ca Zăpada sa-si largeasca fantezia si sa dea culoare modului sever si prea logic al gandirii. Totodata Albă ca Zăpada il poate indemna pe Piticot sa-si exprime gandurile mai artistic, posibil prin literatura.

Mercur în trigon cu Pluton (1°51)
Favorabila pentru domenii specifice cercetarii si analizei, care cer repuneri in discutie si schimbari. Piticot ii poate da un imbold si un sprijin intelectual puternic lui Albă ca Zăpada. Cand legatura functioneaza bine puteti fi sfatuitori perfecti unul pentru celalalt, va puteti incuraja reciproc. Uneori, acest aspect arata acumularea unei stiinte in domeniul filozofic sau spiritual.

Venus în conjuncție cu Soarele (5°36)
Aceasta pozitie este foarte atractiva si foarte pozitiva pentru orice forma de relatie. Satisfactie sentimentala. Personalitatea lui Piticot paote fi ca un acoperis pentru exteriorizarea afectiva a lui Albă ca Zăpada, cu efecte vizibile asupra creatiei artistice.


Venus în conjuncție cu Venus (0°00)
Acest aspect aduce armonie in toata gama exprimarii afective. Dorinta comuna a unei ambiante intime pentru valorificarea calitatilor native dobandite. Viziuni compatibile privind arta, dragostea si ...arta dragostei.

Venus în sextil cu Jupiter (2°35)
Se intalnesc aici sansa prin iubire cu sansa prin credinta. Iubirea cristica le include pe amandoua. Mare compatibilitate in toate domeniile de activitate. Interaspectul genereaza optimism, incredere reciproca, gusturi artistice comune. Amandoi manifestati multa intelegere unul fata de celalalt, compasiune si toleranta.

Venus în trigon cu Saturn (2°55)
Durabilitate, fidelitate si intelegere. Piticot ii ofera un puternic sentiment de securitate lui Albă ca Zăpada, iar Albă ca Zăpada are multa incredere in Piticot. Iubirea va capata o expresie elevata ce va rezista timpului.

Venus în careu cu Uranus (3°44)
Aspectul indica multa tensiune. Uneori legaturi trecatoare, inselatoare. Seductie si apoi abandon. La nivelul relatiilor intime exista o atractie puternica, exagerata. Albă ca Zăpada poate suferi pentru ca Piticot nu va suporta sa-si asume nici o raspundere. Chiar daca se ajunge la casatorie, Piticot se va purta ca un om liber, dar Albă ca Zăpada trebuie sa se astepte si la perioade cand i se va refuza sexualitatea si orice dragalasenie. Daca Albă ca Zăpada isi va dovedi iubirea dandu-i libertate lui Piticot, iar Piticot va intelege ca dintre toate anotimpurile sufletului fiecaruia un tempo ii e dat iubirii, s-ar putea realiza armonia dorita.

Marte în sextil cu Soarele (1°57)
Acest aspect este favorabil oricarei realizari si intelegeri, avand nevoie de energie pentru a duce proiectele la bun sfarsit.


Marte în conjuncție cu Marte (0°00)
Exista o colaborare buna, dar permanent va exista o stare de tensiune intre voi. Acest aspect este bun pentru o relatie profesionala si mai putin indicat pentru o relatie de iubire.

Jupiter în sextil cu Venus (2°35)
Se intalnesc aici sansa prin iubire cu sansa prin credinta. Iubirea cristica le include pe amandoua. Mare compatibilitate in toate domeniile de activitate. Interaspectul genereaza optimism, incredere reciproca, gusturi artistice comune. Amandoi manifestati multa intelegere unul fata de celalalt, compasiune si toleranta.


Jupiter în conjuncție cu Jupiter (0°00)
Este un aspect foarte bun deoarece da aceeasi dorinta de expansiune. Va ajutati si va amuzati reciproc, sunteti intelegatori unul cu celalalt si va simtiti foarte bine impreuna. O relatie vesela.

Jupiter în opoziție cu Saturn (0°19)
Relatie destul de dificila, care nu are sanse sa se mentina prea mult timp. Impetuozitatea si inflacararea lui Albă ca Zăpada il depaseste pe Piticot care nu stie cum sa reactioneze. Critica lui Piticot ii poate frana entuziasmul lui Albă ca Zăpada. A se evita relatiile profesionale.

Saturn în trigon cu Venus (2°55)
Durabilitate, fidelitate si intelegere. Albă ca Zăpada ii ofera un puternic sentiment de securitate lui Piticot, iar Piticot are multa incredere in Albă ca Zăpada. Iubirea va capata o expresie elevata ce va rezista timpului.


Saturn în opoziție cu Jupiter (0°19)
Relatie destul de dificila, care nu are sanse sa se mentina prea mult timp. Impetuozitatea si inflacararea lui Piticot il depaseste pe Albă ca Zăpada care nu stie cum sa reactioneze. Critica lui Albă ca Zăpada ii poate frana entuziasmul lui Piticot. A se evita relatiile profesionale.


Saturn în conjuncție cu Saturn (0°00)
Acelasi test de maturitate, de elevare spirituala. Conteaza decisiv influentele caselor cerului.

Uranus în careu cu Soarele (1°51)
Pozitie exploziva care aduce multa tensiune. Dorinta excesiva de a iesi in prim plan a lui Piticot si dorinta excesiva de originalitate a lui Albă ca Zăpada poate intra in conflict. Cand Piticot doreste sa fie in frunte Albă ca Zăpada se poate infuria dandu-i de inteles ca ambitiile si sperantele lui Piticot nu au nici o valoare pentru el. Se va razbuna petrecand cat mai putin timp cu Piticot sau ii va ironiza realizarile, rapindu-i astfel paravanul sigur. Piticot nu va renunta la lupta incercand sa castige admiratia si interesul lui Albă ca Zăpada, incercand sa-l faca gelos dar nimic nu va avea efect.


Uranus în conjuncție cu Luna (7°14)
Puternica atractie magnetica. Legatura romantica si originala, dar instabila. Acest interaspect aduce multe schimbari si surprize. Piticot exprima firesc latura neobisnuita a caracterului lui Albă ca Zăpada, iar Albă ca Zăpada gaseste in Piticot un partener care reactioneaza imediat la manifestarile lui, ii aprecieaza glumele si stilul ironic, il incurajeaza. Umor si distractie reciproca. Atentie fata de excese. Excentricitatea poate fi un mijloc in sine, dar nu un scop in sine. Suspansul si aventura au intodeauna doua taisuri.


Uranus în careu cu Venus (3°44)
Aspectul indica multa tensiune. Uneori legaturi trecatoare, inselatoare. Seductie si apoi abandon. La nivelul relatiilor intime exista o atractie puternica, exagerata. Piticot poate suferi pentru ca Albă ca Zăpada nu va suporta sa-si asume nici o raspundere. Chiar daca se ajunge la casatorie, Albă ca Zăpada se va purta ca un om liber, dar Piticot trebuie sa se astepte si la perioade cand i se va refuza sexualitatea si orice dragalasenie. Daca Piticot isi va dovedi iubirea dandu-i libertate lui Albă ca Zăpada, iar Albă ca Zăpada va intelege ca dintre toate anotimpurile sufletului fiecaruia un tempo ii e dat iubirii, s-ar putea realiza armonia dorita.


Uranus în conjuncție cu Uranus (0°00)
Idealuri comune. Conteaza nivelul de evolutie al fiecaruia dintre voi.

Neptun în sextil cu Mercur (0°39)
Legatura mentala perfecta. Atractie catre spiritualitate. Albă ca Zăpada il poate indemna pe Piticot sa-si largeasca fantezia si sa dea culoare modului sever si prea logic al gandirii. Totodata Piticot il poate indemna pe Albă ca Zăpada sa-si exprime gandurile mai artistic, posibil prin literatura.


Neptun în conjuncție cu Neptun (0°00)
Idealuri comune. Conteaza nivelul de evolutie al fiecaruia dintre voi.

Neptun în sextil cu Pluton (2°30)
Apect favorabil imbinarii dintre cercetarea spirituala, idealurile nobile si schimbarile radicale, de anvergura si pe termen lung cerute de fiecare situatie in parte.

Pluton în trigon cu Mercur (1°51)
Favorabila pentru domenii specifice cercetarii si analizei, care cer repuneri in discutie si schimbari. Albă ca Zăpada ii poate da un imbold si un sprijin intelectual puternic lui Piticot. Cand legatura functioneaza bine puteti fi sfatuitori perfecti unul pentru celalalt, va puteti incuraja reciproc. Uneori, acest aspect arata acumularea unei stiinte in domeniul filozofic sau spiritual.


Pluton în sextil cu Neptun (2°30)
Apect favorabil imbinarii dintre cercetarea spirituala, idealurile nobile si schimbarile radicale, de anvergura si pe termen lung cerute de fiecare situatie in parte.


Pluton în conjuncție cu Pluton (0°00)
Aceeasi maniera de a realiza revolutii personale. Conteaza foarte mult nivelul de evolutie al fiecaruia.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Robert Wagner

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări aprilie

Nu ești autentificat

Planete acum

23 aprilie 2024 23:42 (GMT)
04° 17' 42"
04° 14' 33"
16° 04' 52"
23° 13' 50"
24° 51' 27"
22° 29' 38"
15° 59' 56"
21° 59' 25"
28° 42' 38"
02° 05' 08"
15° 38' 17"
22° 47' 54"
20° 17' 55"

Quiz

Ce element este majoritar în sufletul tău?