Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








ASTERNUT (pus pe podea): pericol sa-ti pierzi partenerul prin acte necugetate sau vei suferi din cauza comportamentului unei persoane iubite.

AUR (purtat ca podoaba): e bine, caci e semn de noroc.

BRAD (impodobit de Craciun): bucurie, dorinta de a fi ocrotit, nevoie de afectiune, asteptare, incredere, speranta, bucurie.

BRAD (neimpodobit in casa): tristete, lipsuri materiale, neplaceri, probleme de sanatate, piedici, nemultumiri, dezamagiri.

CASA (pod): aspiratie si evolutie spirituala, intelepciune si energie pozitiva.

CURTE (gospodarie de tara): responsabilitati, libertati personale limitate, munca, efort, griji.

GOSPODARIE: te simti coplesit de griji si probleme, uitarea de sine, accentul pus pe fericirea exterioara mai mult decat pe cea interioara.

GRADINA (impodobita): suflet bun, necesitatea de a constientiza ca fericirea se afla in sufletul tau si nu in afara lui.

POD: trecerea intr-o alta etapa a vietii, evolutie interioara,trecerea de la o stare la alta, de la o situatie la alta, luarea unei decizii. Promiscuitate. Zile norocoase.

PODOABA: dorinta de a fii in centrul atentiei, de a fi laudat si admirat. Multi te vor admira.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Articole