Limbajul viselor este alcătuit din simboluri. Analizând visele tale, poți învăța multe despre sentimentele tale ascunse. Ține minte că nimeni nu poate interpreta visele tale mai bine decât tine.








CRUCE (iti faci): aspecte neasteptate, care te iau prin surprindere; speranta in ajutor divin; incredere, credinta, teama de necunoscut. Vei regreta pentru certuri neintemeiate.

CRUCE (de mormant): aspecte legate de lucruri importante in viata, de un final de etapa, o schimbare; indecizie, teama.

CRUCE (tinuta in mana sau la gat): nevoie de ajutor sau de aparare, suferinta, obligatii ce trebuie indeplinite

CRUCE: avertizare, cineva iti va provoca uimire, te va trezi la realitate, ceea ce cauti este in interiorul tau, acolo trebuie sa incepi cautarea, te bazezi pe ajutorul divin care va veni daca vei stii sa observi. Vremuri grele urmate de fericire si izbanda. Vei trai in liniste si vei avea un viitor stralucit.

RASCRUCE (te opresti, esti derutat sau nu stii care e direct): va trebui sa iei o decizie foarte importanta in curand, esti indecis, esti obligat sa faci o schimbare de sens in viata, ai de ales intre mai multe variante, dar nu stii incotro sa mergi, mare deruta in viata ta, perioada de mari incertitudini, nu stii ce-ti aduce viitorul, cauti o cale sau un sens in viata.

RASCRUCE (stii incotro sa mergi, alegi usor directia): esti ferm in decizia ta si nu-ti va fi greu sa faci schimbarea.








Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Articole