Aici poți vedea poziția planetelor din tranzit suprapuse peste harta ta natală. Evenimentele din viața ta se pot declanșa în funcție de aspectele dintre planetele din tranzit și cele natale, precum și de poziția planetelor din tranzit în casele natale.



Albă ca Zăpada
1 ianuarie 1970, 12:00:00 (GMT+2) 44°26’N 26°06’E
București, România

Tranzite
20 mai 2024, 20:48:13 (GMT+3) 44°26’N 26°06’E
București, România

Harta tranzitelor


Aspectarium

(planetele lui Albă ca Zăpada sunt pe orizontală, planetele din tranzit sunt pe verticală)


Vezi detalii tabel

Aspecte

(prima planetă este din tranzit, iar a doua este a lui Albă ca Zăpada)


Pluton în careu cu Saturn (0°01)
Atitudinile grele, lipsite de simpatie si austere caracterizeaza acest tranzit. Puteti fi implicat in lupte pentru putere si conspiratii economice, politice sau profesionale. De asemenea, puteti fi supus constrangerii, santajului sau amenintarilor in treburile profesionale si politice. Taxele, finantele comune, interesele colective, asigurarilor, pensia alimentara si mostenirile pot fi sursa de conflict. Va puteti lupta impotriva coruptiei si lipsei de onestitate iar reputatia si cariera poate suferi ca rezultat al acestor probleme. Orice incercare de a folosi mijloace neonorabile de a obtine avantaje personale poate conduce la prejudicii atat in cariera cat si in reputatia personala. Puteti avea probleme sexuale. Paranoia si teama de moarte sunt asociate adesea cu acest tranzit dar si reincarnarea si viata dupa moarte va poate interesa in aceeasi masura. Tranzitul determina probusirea a tot ceea ce nu este in concordanta cu legile si vointa divina.Datoriile karmice amanate sunt acum platite. Ambitiile si dorinta de putere se pot manifesta violent. Este o perioada delicata, marcata de evenimente ce provoaca schimbari radicale.

Neptun în sextil cu Mercur (0°12)
Acest tranzit este caracterizat de o abilitate crescuta de a vizualiza idei, de comunicare telepatica, de inalta constienta intuitiva si patrundere in mintea subconstienta. Indica gandire inspirata, amplificarea receptivitatii in plan mental, capacitate de a descoperi si intelege semnificatia simbolurilor.Este o perioada favorabila pentru studiul subiectelor mistice si oculte. Puteti devenii un canal de informatie pentru o sursa spirituala. Sunt posibile scurte calatorii. Se deschid in timpul acestui tranzit posibilitati de munca sau educatie care implica spitale, biserici, aziluri sau alte institutii. Sunt favorizate exprimarea creativa si alte forme de arta in special fotografia, desenul si pictura. Puteti deveni partasul unor informatii secrete care ii pot aduce unele avantaje. Tranzitul indica o perioada sustinuta de trezire mentala intuitiva.

Pluton în careu cu Jupiter (0°21)
Acest tranzit este caracterizat de tactici constrangatoare in promovarea credintelor religioase, culturale, educationale si filozofice proprii. Puteti fi subiectul jocurilor de putere religioasa, morala sau educationala. Dorinta de a-i schimba pe ceilalti poate fi insotita de neglijarea dezvoltarii proprii. Exista de asemenea posibilitatea sa va schimbati radical atitudinile religioase si filozofice. Poate aparea tentatia de a folosi mijloace necinstite pentru a obtine putere si statut. Exista o nevoie de onestitate stricta si integritate in toate legaturile de afaceri. Pot sa apara conflicte si litigii cu privire la finantele comune, fondurile sub forma de corporatie, asigurari, taxe, mosteniri, pensie alimentara.Tindeti sa faceti promisiuni fara a avea o baza adecvata. Puteti afisa mandrie si aroganta si sa neglijati detalii mici dar importante. Practicile oculte dubioase sau atitudinile confuze privind moralitatea sexuala reprezinta un pericol in timpul acestui tranzit.

Neptun în trigon cu Neptun (0°27)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie artistica, intuitiva si creativa. Este o perioada favorabila pentru meditatie si practici spirituale constructive cat si pentru legaturi cu spitale si institutii religioase, culturale, educationale si psihiatrice. Capacitatile intuitive si de clarvedere latente pot fi aduse de acest tranzit,puand dobandi o mai mare intelegere a proceselor de evolutie in ansamblu a vietii.

Jupiter în trigon cu Mercur (0°28)
Acest tranzit este caracterizat de o viziune mentala expansiva optimista. Datorita acestui optimism, se produce o relaxare generala si in consecinta sanatatea este imbunatatila datorita relaxarii sistemului nervos si endocrin. Este o perioada excelenta pentru studiu, scris, predare, lectura, legaturi cu mass media, admiterea la universitate, calatorii lungi sau scurte legate de filozofie, religie si educatie inalta. Sunt favorizate negotul si comertul pe scara larga deoarece sunt legate de straini, tari straine sau culturi straine. Oportunitatile de serviciu sau promovarile pot aparea ca rezultat al eforturilor trecute ale Dvs. care garantau o astfel de expansiune.Este o perioada favorabila relatiilor publice culturale reclamei si eforturilor promotionale. Se dezvolta comunicarea in familie si relatiile domestice. Va puteti bucura de participarea la grupuri si organizatii culturale, educationale si religioase. Exista un echilibru intre atentia la detalii practice si o viziune comprehensiva a lucrurilor, folosirea etica a informatiilor este o preocupare speciala pentru Dvs Tranzitul indica o perioada sustinuta de crestere intelectuala si optimism intelectual.

Marte în opoziție cu Luna (0°34)
Impulsivitatea emotionala, lipsa de consideratie pentru sentimentele celorlalti si conflictele emotionale familiale sunt tipice acestui tranzit. Senzitivitatea emotionala fata de ceilalti este amplificata, respectul pentru sentimentele lor este marit urmarindu-se evitarea conflictelor. Aceasta este valabil mai ales in situatiile familiale si de afaceri, casatorii si relatiile cu femei. Exista o tendinta de a fi nerabdator si suparat. Agresivitatea sexuala poate provoca manie si resentiment in relatiile romantice si maritale. E probabil sa apara conflict in responsabilitatile domestice si profesionale. Este indicat sa va cultivati diplomatia in afacerile legate de femei astfel incat sa evite publicitatea nefavorabila si incalcarea moralei. E probabil ca cheltuieli impulsive sa aduca in aceasta perioada dificultati financiare. Puteti suferi de indigestie cauzate de tulburari emotionale, sentimente de manie sau mancaruri fierbinti, condimentate. Este necesara protectia impotriva incendiului, calomniei, accidentelor in casa sau in locurile de desfasurare a afacerilor. Trebuie manuite cu grija uneltele, armele de foc si chimicalele periculoase.

Jupiter în opoziție cu Neptun (1°07)
Acest tranzit este caracterizat de idealism religios impractic si de posibila implicare in culturi mistice. E probabil sa fiti lipsit de simt practic in aplicarea idealurilor religioase si spirituale. Acest tranzit este caracterizat de reverie, visare, idealuri iluzorii, fariseism, asteptari nerealiste si simpatie gresita. Acestea sunt adesea mijloace de fuga psihologica cum ar fi bautura, drogurile, calatoriile si scopurile educationale nepractice si nesemnificative. Viata spirituala este in impas. Sunteti supus unor religii gresit orientate si devotiunii mistice. Puteti fi atras in acestea ca mijloc de a dobandi statut sau importanta sau ca mijloc de a evita responsabilitatile practice ale vietii. In general exista o abordare nepractica a aplicarii credintelor religioase si spirituale. Puteti declansa un program de autodistrugere prin expansiune neinteleapta si prin modalitati dubioase de imbogatire rapida. Experientele psihice bizare apar adesea in timpul acestui tranzit. Imaginatia necontrolata poate conduce la ratacirea individului.

Venus în trigon cu Pluton (1°13)
Acest tranzit este caracterizat de inspiratie intuitiva in treburile artistice, muzicale si creative. Urmariti sa faceti anumite speculatii in afacerile legate de arta, muzica si distractii. Exista adesea un interes in restaurarea obiectelor vechi de arta, sau in gasirea de noi intrebuintari pentru obiectele nefolositoare. Inspiratia intuitiva in domeniile artistice creative ia adesea forma ideilor de dezvoltare a vechilor metode prin care se fac lucrurile. Aceasta se aplica totodata in finante si afaceri.Puteti intelege modul de a folosi resursele financiare (si acelea ale unui partener, daca acela exista) mult mai eficient si constructiv. Afacerile legate de asigurari, taxe, bani in comun, mosteniri, pensie alimentara si refolosire sunt favorizate. Sunt posibile de asemenea implicari in afaceri cu bani in comun riscante legate de arta, muzica, distractie si obiecte luxoase. In unele cazuri, o relatie fara rost are un efect puternic regenerator asupra vietii. Aceasta este o perioada de puternici atractii fata de sexul opus. Relatiile romantice, sexuale si in unele cazuri maritale puternice pot fi incepute.

Jupiter în trigon cu Pluton (1°22)
Acest tranzit este caracterizat de interes pentru regenerare spirituala si autodezvoltare. Simtiti nevoia de a gasi un sens existentei, o dorinta de spiritualitate si de reinnoire afectiva.Puteti beneficia de o ghidare constructiva din partea unor maestrii spirituali. Acest tranzit aduce adesea o intelegere sporita a legilor spirituale si experiente intuitive directe a realitatilor spirituale. Unii indivizi isi dezvolta interesul pentru viata dupa moarte, karma si reincarnare. Este o perioada favorabila pentru practici metafizice sau oculte constructive cum ar fi meditatia, astrologia sau filozofia spirituala. Exista adesea un interes pentru reforme sociale, religioase, educationale si culturale, dorinta de a-i ajuta pe ceilalti. Este o perioada favorabila pentru a elimina conceptele, credintele si atitudinile demodate. Va exista o crestere a vointei de a pune in practica idealurile filozofice si religioase. Aceasta poate fi o perioada de inspiratie pentru profesori, artisti si pentru cei implicati in activitati de afaceri inovatoare. Puteti primi o ghidare intuitiva in treburile de afaceri. Calatoriile legate de afaceri sub forma de corporatie si de cereri educationale, stiintifice si spirituale apar adesea in aceasta perioada. Se pot ivi beneficii importante prin finante in comun, afaceri sub forma de corporatie, mosteniri, reduceri de taxe, intelegeri sau fonduri de afaceri sau guvernamentale. Este de asemenea propice imbunatatirilor locuintei si regenerarii situatiilor de familie.

Luna în careu cu Mercur (1°39)
Tranzitul determina fluctuatii ale gandirii si dispersia energiilor mentale. Se manifesta tendinta catre nervozitate. Subconstientul poate interveni prin imaginatie, amintiri sau temeri nejustificate in procesul ratiunii, producand subiectivism, comportament nehotarat si logoree. Perioada este defavorabila calatoriilor existand pericolul accidentelor la drumuri scurte. Problemele emotionale interfereaza cel mai adesea cu responsabilitatile practice.

Mercur în trigon cu Venus (1°47)
Acest tranzit este caracterizat de gratie in vorbire, imbunatatirea infatisarii personale, discutii sociale armonioase si o mai mare luciditate a comunicarii privind nevoile si sentimentele celorlalti. Este un tranzit excelent pentru discutii si corespondenta care necesita tact si diplomatie. Este favorabil afacerilor legate de imbracaminte, hrana, restaurante arta, muzica, distractie, sanatate, produse cosmetice si obiecte luxoase. Veti sti sa va bucurati de arta, muzica, teatru si de alte activitati culturale, artistice. Pot fi facute calatorii atat scurte cat si lungi pentru munca, placere sau din motivatii sociale. In timpul acestei perioade calatoria imbina adesea munca si placerea. Oportunitatile sociale si romantice se ivesc prin munca, frati, surori, vecini si prieteni.




Promo Ruxi



Rubik's Cube

Căutare VIP

Ce zodie este?

Tori Amos

Alege astrograma corectă!

Jurnal

Aniversări mai

Nu ești autentificat

Zile de naștere

Astăzi

Cher [2818]
Corneliu Coposu [3146]
Honoré de Balzac [2761]
James Stewart [2843]

Mâine

Briana Banks [3004]
Dudu Ionescu [3168]
Jeffrey Dahmer [3683]
Notorious B.I.G. [3058]
România [3396]

Evenimente

L
M
M
J
V
S
D
2
4
6
10
12
14
17
19
20
22
25
27
29
31

perioade VOC -> 7 planete

Planete acum

20 mai 2024 17:48 (GMT)
00° 11' 34"
27° 35' 17"
06° 46' 20"
26° 10' 23"
15° 22' 50"
28° 46' 07"
18° 07' 46"
23° 31' 48"
29° 26' 48"
02° 01' 44"
14° 55' 52"
19° 48' 34"
21° 44' 37"

Quiz

Ce poreclă ți se potrivește?